יש שמועות שייתכן שהם יבואו, אבל כרגע אין דברים ברורים ועד שהם לא ינחתו בארץ הכל יכול להשתנות. תהיי בטוחה שכשהיו פרטים, נביא אותם מיד.
נשלח ב-21/5/2019 21:41
תודה על התגובה המהירה! מתי הם הופיעו בארץ בפעם האחרונה? זכור לי משהו בבי''ש אולי?? לפני כמה שנים זה היה? לא הצלחתי אז לקנות כרטיס...... נזכרתי מאוחר מידי..... מקווה שהקיץ הם יגיעו! ואצליח לקנות כרטיסים לי ולאחיותיי וכו'..... מחכה לעדכונים!
נשלח ב-21/5/2019 22:26
הם היו כאן בתשע"ד, די מזמן ודי הגיע הזמן להגיע שוב! היה תכנון להגיע בשנה שעברה אבל זה לא יצא לפועל הנה האשכול מההופעה שהייתה אז: בעמוד 16 ובעמוד 15 יש הסרטות של רוב המופע.
תודה על התגובה המהירה! מתי הם הופיעו בארץ בפעם האחרונה? זכור לי משהו בבי''ש אולי?? לפני כמה שנים זה היה? לא הצלחתי אז לקנות כרטיס...... נזכרתי מאוחר מידי..... מקווה שהקיץ הם יגיעו! ואצליח לקנות כרטיסים לי ולאחיותיי וכו'..... מחכה לעדכונים!
בע"ה השנה אם לא יהיה עיכוב מסיבה משמעותית ורצינית, הם אמורים להגיע בקיץ אחרי תשעה באב. שמעתי מכמה ומכמה מקורות מוסמכים:)
מיאמוש!
קודם כל מתרגשת לראות אותך. מרשה לי? :)
ודבר שני - איזו בשורה טובה ומשמחת! כיף... :) :) :)
נשלח ב-5/6/2019 14:23
איפה אתן?
זה לא שאני רוצה לדבר עם עצמי. פשוט פתאום שמעתי משהו ושמתי לב למה שאני רוצה לשתף אתכם עכשיו:
שמעתי את השיר 'ענבי הגפן' של הבוגרים אחרי תקופה ממש ארוכה שלא הספקתי לשמוע ולהנות.
ושמתי לב למשהו מדהים: המנגינה שלו דומה בדיוק אבל בדיוק! ל... נחשו מה :)
נשלח ב-6/6/2019 00:02
תמרור25 כתב:
איפה אתן?
זה לא שאני רוצה לדבר עם עצמי. פשוט פתאום שמעתי משהו ושמתי לב למה שאני רוצה לשתף אתכם עכשיו:
שמעתי את השיר 'ענבי הגפן' של הבוגרים אחרי תקופה ממש ארוכה שלא הספקתי לשמוע ולהנות.
תני כיוון? הפזמון או הבית?
נשלח ב-7/6/2019 17:59
תמרור25 כתב:
איפה אתן?
יש מצב שזה מזכיר את מזל טוב מהאלבום לעולם ועד???
שבת שלום וחג שמח לכולם.
קבלת התורה מתוך שמחה ופנימיות.
תוקן על ידי 2BE ב- 07/06/2019 16:07:27
נשלח ב-13/6/2019 18:23
איזה יופי שהפורום שוקק חיים...
נשלח ב-14/6/2019 12:08
אין לי את החוברת בהישג יד, אז אולי יש למישהו מושג מי המעבד של השיר 'ברך עלינו' מתוך האלבום יבוא?
נשלח ב-18/6/2019 00:03
ברוך דיין האמת: הרבנית מרים בארון ע״ה, אשת הרב הגאון אריה ליב בארון זצ״ל ואמו של שושנה ביגן נפטר. הלויה היה היום בירושלים. הרב בארון למד אצל הרב אלחנן וואסורמאן בבראנוביטץ והיה ראש ישיבה בישיבה גדולה במאנטריאל קנדה.
נשלח ב-18/6/2019 02:44
Alexgator1 כתב:
ברוך דיין האמת: הרבנית מרים בארון ע״ה, אשת הרב הגאון אריה ליב בארון זצ״ל ואמו של שושנה ביגן נפטר. הלויה היה היום בירושלים. הרב בארון למד אצל הרב אלחנן וואסורמאן בבראנוביטץ והיה ראש ישיבה בישיבה גדולה במאנטריאל קנדה.
אוי בד''ה
נשלח ב-20/6/2019 21:45
אפרים1 כתב:
אברהם ויליג' השתתף באלבומים כלל ישראל (1987) ושבת ירושלים (1989). בנוסף הוא משתתף במיאמי אקספיריאנס 1 (1991).
אם ככה לאן הוא נעלם בזמן האלבום תורה היום (1990)?
עוד משהו מוזר:
לאברהם ויליג' יש סולו בגרסת האלבום של השיר 'אשירה', אבל בביצוע שמובא באקספיריאנס 1 הוא לא המבצע של הקטע הזה. ולא סביר לומר שהתחלף לו הקול, כי לכאורה הוא קיבל את הסולו של 'דווי' שהוסרט באותו אירוע.
ייתכן ואברהם ויליג' יוחס בטעות לגרסת הליפסינק של 'דווי'? ואם כבר בזיהוי עסקינן, מי הילד שמבצע ליפסינק בשיר 'אשירה' לקטעים של אלי לוינשטיין?
נשלח ב-20/6/2019 21:47
בשביל לזהות סולנים מהתקופה ההיא צריכים מישהו ותיק כמו יושר