בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שיחה בforum

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/5/2019 21:23 לינק ישיר 

יש שמועות שייתכן שהם יבואו, אבל כרגע אין דברים ברורים ועד שהם לא ינחתו בארץ הכל יכול להשתנות.
תהיי בטוחה שכשהיו פרטים, נביא אותם מיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2019 21:41 לינק ישיר 

תודה על התגובה המהירה! מתי הם הופיעו בארץ בפעם האחרונה? זכור לי משהו בבי''ש אולי?? לפני כמה שנים זה היה? לא הצלחתי אז לקנות כרטיס...... נזכרתי מאוחר מידי..... מקווה שהקיץ הם יגיעו! ואצליח לקנות כרטיסים לי ולאחיותיי וכו'..... מחכה לעדכונים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2019 22:26 לינק ישיר 

הם היו כאן בתשע"ד, די מזמן ודי הגיע הזמן להגיע שוב!
היה תכנון להגיע בשנה שעברה אבל זה לא יצא לפועל 
הנה האשכול מההופעה שהייתה אז:
בעמוד 16 ובעמוד 15 יש הסרטות של רוב המופע.

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=3055709&forum_id=21217

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2019 23:38 לינק ישיר 

סופראן כתבה:

תודה על התגובה המהירה! מתי הם הופיעו בארץ בפעם האחרונה? זכור לי משהו בבי''ש אולי?? לפני כמה שנים זה היה? לא הצלחתי אז לקנות כרטיס...... נזכרתי מאוחר מידי..... מקווה שהקיץ הם יגיעו! ואצליח לקנות כרטיסים לי ולאחיותיי וכו'..... מחכה לעדכונים!

בע"ה השנה אם לא יהיה עיכוב מסיבה משמעותית ורצינית, הם אמורים להגיע בקיץ אחרי תשעה באב. שמעתי מכמה ומכמה מקורות מוסמכים:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2019 00:27 לינק ישיר 

ישששששששש!!!!!!!!! מחכה כבר......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2019 19:52 לינק ישיר 

מיאמוש! קודם כל מתרגשת לראות אותך. מרשה לי? :) ודבר שני - איזו בשורה טובה ומשמחת! כיף... :) :) :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2019 14:23 לינק ישיר 

איפה אתן? זה לא שאני רוצה לדבר עם עצמי. פשוט פתאום שמעתי משהו ושמתי לב למה שאני רוצה לשתף אתכם עכשיו: שמעתי את השיר 'ענבי הגפן' של הבוגרים אחרי תקופה ממש ארוכה שלא הספקתי לשמוע ולהנות. ושמתי לב למשהו מדהים: המנגינה שלו דומה בדיוק אבל בדיוק! ל... נחשו מה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2019 00:02 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
איפה אתן? זה לא שאני רוצה לדבר עם עצמי. פשוט פתאום שמעתי משהו ושמתי לב למה שאני רוצה לשתף אתכם עכשיו: שמעתי את השיר 'ענבי הגפן' של הבוגרים אחרי תקופה ממש ארוכה שלא הספקתי לשמוע ולהנות. ושמתי לב למשהו מדהים: המנגינה שלו דומה בדיוק אבל בדיוק! ל... נחשו מה :)

תני כיוון?
הפזמון או הבית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2019 17:59 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
יש מצב שזה מזכיר את מזל טוב מהאלבום לעולם ועד??? שבת שלום וחג שמח לכולם. קבלת התורה מתוך שמחה ופנימיות.

תוקן על ידי 2BE ב- 07/06/2019 16:07:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2019 18:23 לינק ישיר 

איזה יופי שהפורום שוקק חיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2019 12:08 לינק ישיר 

אין לי את החוברת בהישג יד, אז אולי יש למישהו מושג מי המעבד של השיר 'ברך עלינו' מתוך האלבום יבוא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2019 00:03 לינק ישיר 

ברוך דיין האמת: הרבנית מרים בארון ע״ה, אשת הרב הגאון אריה ליב בארון זצ״ל ואמו של שושנה ביגן נפטר. הלויה היה היום בירושלים. הרב בארון למד אצל הרב אלחנן וואסורמאן בבראנוביטץ והיה ראש ישיבה בישיבה גדולה במאנטריאל קנדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2019 02:44 לינק ישיר 

Alexgator1 כתב:
ברוך דיין האמת: הרבנית מרים בארון ע״ה, אשת הרב הגאון אריה ליב בארון זצ״ל ואמו של שושנה ביגן נפטר. הלויה היה היום בירושלים. הרב בארון למד אצל הרב אלחנן וואסורמאן בבראנוביטץ והיה ראש ישיבה בישיבה גדולה במאנטריאל קנדה.

אוי בד''ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2019 21:45 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

אברהם ויליג' השתתף באלבומים כלל ישראל (1987) ושבת ירושלים (1989). בנוסף הוא משתתף במיאמי אקספיריאנס 1 (1991).

אם ככה לאן הוא נעלם בזמן האלבום תורה היום (1990)?

עוד משהו מוזר:
לאברהם ויליג' יש סולו בגרסת האלבום של השיר 'אשירה', אבל בביצוע שמובא באקספיריאנס 1 הוא לא המבצע של הקטע הזה. ולא סביר לומר שהתחלף לו הקול, כי לכאורה הוא קיבל את הסולו של 'דווי' שהוסרט באותו אירוע. 

ייתכן ואברהם ויליג' יוחס בטעות לגרסת הליפסינק של 'דווי'?
ואם כבר בזיהוי עסקינן, מי הילד שמבצע ליפסינק בשיר 'אשירה' לקטעים של אלי לוינשטיין? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2019 21:47 לינק ישיר 

בשביל לזהות סולנים מהתקופה ההיא צריכים מישהו ותיק כמו יושר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שיחה בforum
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 1029 1030 1031 ... 1063 1064 1065 לדף הבא סך הכל 1065 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.