מיאמוש, שלחתי לך הודעה בפרטי ובמייל בנוגע למשהו שקשור לפורום, מקווה שתראי בהקדם ואולי גם תשתפי את המידע במייל של הפורום ששוב אני לא מצליח להכנס אליו...
נשלח ב-5/10/2020 07:55
יש לי מתנה לפורום: רכשתי מנוי לשנה ל- miamiboyschoir.com הכולל שנה של גישות מלאות לתקליטורי פרחי מיאמי ו- DVD, תקליטורים שהופקו על ידי ירחמיאל ביגן, רדיו מיאמי ולערוץ החי של חול המועד . עד 3 אנשים יכולים להשתמש בו בכל פעם, אנא שלח דוא"ל [email protected] עם נושא הדוא"ל "מנוי למיאמי" והוסף את השם שאתה משתמש בפורום פרחי מיאמי שלש אנשים הראשונים שישלחו ראשונים יהיו זכאים!
נשלח ב-5/10/2020 10:03
אפרים1 כתב:
מיאמוש, שלחתי לך הודעה בפרטי ובמייל בנוגע למשהו שקשור לפורום, מקווה שתראי בהקדם ואולי גם תשתפי את המידע במייל של הפורום ששוב אני לא מצליח להכנס אליו...
בקשר למייל של הפורום, קיבלתי הודעה שהכניסה נחסמה (לא יודעת למה..) אפשר לנסות לבקש קוד אימות, תהיה איתי בקשר במייל
על מנת שעוד שלושה חברים נוספים בפורום ישתמשו במינוי הגישה המלאה של miamiboyschoir.com, אנא תרם כל מה שתוכל דרך PayPal לכתובת הדוא"ל שלי [email protected], אם אקבל מספיק כסף אוכל לקבל מנוי אחר אחרת רק 3 חברים בכל פעם יוכלו להשתמש במנוי הנוכחי. תודה על ההבנה. הקפד לכתוב את ההרשמה "מנוי מקהלת הנערים למיאמי" בהגשת הכסף באמצעות PayPal.
נשלח ב-8/10/2020 23:17
ירחמיאל ביגן האריך את הופעות הקונצרט של מיאמי 36 בערוץ miamiboyschoir.com חול המועד עד לשבוע הבא, בימים שני עד יום חמישי, ככאלה 3 חברים נוספים בפורום זה יקבלו את ההזדמנות להשקות אותו ויש להם גישה לכל תוכן באתר miamiboyschoir.com. אנא שלחו דוא"ל לכתובת [email protected] בהקדם האפשרי כדי להיות זכאים לקבל גישה בשבוע הבא. שלושת האנשים הראשונים שיעשו זאת יהיו זכאים. שים לב מי שכבר קיבל גישה השבוע אינו זכאי להגיש את שמם שוב.
שבוע טוב ראיתי שיצא מיאמי 36.. השאלה אם אפשר לצפות רק בזה ולא לשלם 50$ לשנה.. אין לי צורך בכל השאר אני רואה שהקורונה מכריחה את ירחמיאל להוציא את כל מה שמוחבא אצלו במחשב:))
נתנאל לייפער, מבקר המוזיקה של כיכר השבת בסדרת כתבות על האלבומים הכי משפיעים במוסיקה החסידית, בוחר לכתוב על האלבום 'מן השמים' ובכלל על תקופת האקספיריאנס.