כן, הייתי פה. ההופעה היה בחול המועד סוכות תשנ"ח עם דדי, ילד הפלא עמית ליסטוונד ופרחי מיאמי בגן סוכר בירושלים בניצוחו של משה לאופר.
נשלח ב-14/10/2021 03:45
Alexgator1 כתב:
כן, הייתי פה. ההופעה היה בחול המועד סוכות תשנ"ח עם דדי, ילד הפלא עמית ליסטוונד ופרחי מיאמי בגן סוכר בירושלים בניצוחו של משה לאופר.
וואו איך בא לי להיות במופע ברמה הזאת
נשלח ב-14/10/2021 04:56
זה היה פעם ראשונה שאני היה בארץ, כי באותו זמן נסעתי ללמוד בישיבה בארץ ישראל ושמעתי שהופיעה הזה תתקיים אבל לא היה לי שום חשק ללכת להופעה אבל בחול המועד סוכות כשאני היה אצל בן דוד של אמא של שלי הילדים אומרים לי שהם רצו לנסוע להופעה ושאלתי אם אני רוצה לנסוע גם אז אמרתי כן והיה הופעה של משהו אבל היה מאוד בעיות עם הסאונד חוץ מזה היה הופעה מיוחד
נשלח ב-14/10/2021 05:02
אני זוכר ששמעתי את עמית ליסטוונד באלמום של דדי בטחו בשם ובאלבוםסולו הראשון שלו משולחנם של מלכים אבל זה היה פעם ראשונה שאני ראיתי אותו בהופעה הוא גם שר עם דדי פעם אחת או פעמים. זה היה פעם השני שאני ראיתי את ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי. פעם ראשונה היה מיאמי אקפיריאנס 5 שהיה שתים וחצי שנים לפני ההופעה בארץ.
נשלח ב-15/10/2021 05:44
Alexgator1 כתב:
אני זוכר ששמעתי את עמית ליסטוונד באלמום של דדי בטחו בשם ובאלבוםסולו הראשון שלו משולחנם של מלכים אבל זה היה פעם ראשונה שאני ראיתי אותו בהופעה הוא גם שר עם דדי פעם אחת או פעמים. זה היה פעם השני שאני ראיתי את ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי. פעם ראשונה היה מיאמי אקפיריאנס 5 שהיה שתים וחצי שנים לפני ההופעה בארץ.
היית גם באקספיריאנס 5 כולי אכול קנאה
נשלח ב-17/10/2021 18:11
Alexgator1 כתב:
וואוו נשמע מדהים! הייתי מאודד רוצה לראות הסרטות משם יש איזשהו תיעוד?
שאלה לי אליכם: בשיר מעוז צור (light up the night) בקטע האחרון (סולו של דניאל גובר) המילים שונות ממה שאני מכיר... המילים המקוריות של הפיוט: "חשוף זרוע קדשך וקרב קץ הישועה, נקום נקמת דם עבדיך מאומה הרשעה" וכו'...
הוא שר משהו כמו: "חשוף זרוע קדשך וקרב יום הישועה
עשה נא למען שמך ו??? לנו תשואה"
מישהו יודע מאיפה נלקחה הגרסא הזאת?
נשלח ב-30/11/2021 23:06
אפרים1 כתב:
מיאמוש כתב:
אני עכשיו בהופעה של מרדכי שפירא בנתניה, הצרחות פה מזכירות הופעות של מיאמי בישראל.. מתגעגעת ככ להופעה טובה! נראה אולי נטוס מתישהו להופעה רצינית:)
לא צופה בהפקות בלתי מקצועיות, אבל איכשהו בזפזופ ברשת גיליתי שבגמר תחרות ילד הפלא של כיכר השבת ומג'יק קאס השתתף בן של נחמן סלצר, שגם ביצע לפני כן את 'אני מאמין' (לנחמן סלצר היה סולו בשיר המקורי)
פרוייקט חדש במוצש חי עם מנחם טוקר (רדיו קול חי) מידי שבוע יתמקדו באחת ממקהלות הילדים הגדולות, יחד עם מצעד עשרת השירים הגדולים של המקהלה. אם הבנתי נכון - בסוף יתקיים מצעד נוסף על מקהלת הילדים הטובה ביותר.
במוצש האחרון הנושא היה צליל וזמר, מקהלה עם שירים בינוניים ברובם (לטעמי) אבל עם סולנים ענקיים כמו שלומי דאקס, מנדי וולד, משה מנדלוביץ, זוהר וכמובן יונתן פלאי 'שלנו'