בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שיחה בforum

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2022 16:46 לינק ישיר 

נשמע מעניין!
תודה על העידכון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2022 09:32 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
פרוייקט חדש במוצש חי עם מנחם טוקר (רדיו קול חי) מידי שבוע יתמקדו באחת ממקהלות הילדים הגדולות, יחד עם מצעד עשרת השירים הגדולים של המקהלה. אם הבנתי נכון - בסוף יתקיים מצעד נוסף על מקהלת הילדים הטובה ביותר.

במוצש האחרון הנושא היה צליל וזמר, מקהלה עם שירים בינוניים ברובם (לטעמי) אבל עם סולנים ענקיים כמו שלומי דאקס, מנדי וולד, משה מנדלוביץ, זוהר וכמובן יונתן פלאי 'שלנו'

https://m.93fm.co.il/radio/762284/?utm_source=site&utm_medium=search

נמשיך לעקוב ולעדכן...

תוקן על ידי אפרים1 ב- 25/01/2022 11:05:52

קיבלתי עידכון מאחד המעורבים שבוע התור של פרחי מיאמי. נא לעקוב אחר הפרסומים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2022 17:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2022 07:39 לינק ישיר 

ביום ראשון הקרוב יתקיים באיזור ניו יורק מופע ענק בהפקת שייע מנדלוביץ '50 שנה למוסיקה היהודית'

על פי השמועה גם פרחי מיאמי יתארחו שם

בכל אופן הכרטיסים עולים מאוד יקר כמעט כמו מופעי האסק

תוקן על ידי אפרים1 ב- 23/02/2022 07:42:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2022 20:53 לינק ישיר 

ובכן:
משה לאופר העלה לסטטוס תמונות מהחזרות למופע הגדול שיתקיים ביום ראשון, ביניהם סלפי עם ירחמיאל!

עכשיו נותר לקוות שהוא יופיע יחד עם המקהלה ולא לבד, וכמובן שאנשים יסריטו ויעלו לרשת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2022 21:22 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

ביום ראשון הקרוב יתקיים באיזור ניו יורק מופע ענק בהפקת שייע מנדלוביץ '50 שנה למוסיקה היהודית'

על פי השמועה גם פרחי מיאמי יתארחו שם

בכל אופן הכרטיסים עולים מאוד יקר כמעט כמו מופעי האסק

תוקן על ידי אפרים1 ב- 23/02/2022 07:42:44

וואוו נשמע שווהה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2022 21:22 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

ובכן:
משה לאופר העלה לסטטוס תמונות מהחזרות למופע הגדול שיתקיים ביום ראשון, ביניהם סלפי עם ירחמיאל!

עכשיו נותר לקוות שהוא יופיע יחד עם המקהלה ולא לבד, וכמובן שאנשים יסריטו ויעלו לרשת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2022 07:28 לינק ישיר 

בעה נטוס השנה לפסח
מחכה כבר לראות את המופע שיהיה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/3/2022 09:21 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
בעה נטוס השנה לפסח
מחכה כבר לראות את המופע שיהיה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה יופי! אז גם פסח וגם י"א ניסן, כל הכבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2022 21:08 לינק ישיר 

>img src=https://mbcmedia.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/20220330114641/THE-MIAMI-CHOL-HAMOED-EVENT-83.-jpg-scaled.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2022 21:54 לינק ישיר 

יש רק הופעה /קרקס למשפחות? אין הופעה נורמלית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2022 12:04 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

יש רק הופעה /קרקס למשפחות? אין הופעה נורמלית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

מתוך האינסטגרם שלהם מתורגם:
6 12:01 Instagram 94 % 1.LT , A ( + ) miamiboyschoir 2 מופעי חול המועד פנטסטיים ביום אחד ! 14:30 ו -18 : 00 https://miamiboyschoir.com/events/ בהגשת ארגון BJX Kiruv נותן חסות לעסקים ראשי : Bridge Credit Solutions . חוה"מ פסח הזה , יום שני 18 באפריל , ירחמיאל ביגון ושיריינו מציגים את אירוע משפחתי הגדול ! בתיאטרון הפטריוטס המפואר בטרנטון ניו ג'י מופע מלא אקשן מדהים . מיאמי יציגו 5 שירים חדשים מתוך האלבום הקרוב שלהם . זה התצוגה המקדימה הגדולה ! & מגיע ב -4 באפריל , סרטון - תצוגה מקדימה של תצוגה מקדימה זו ! כמו כן הם ישירו קלאסיקות מיאמי וספיישל סביב הפסנתר עם ירחמיאל בגון & חברים . בכיכובם של 2 זמרים שלא היו מעולם בתוכנית במיאמי : ברי וובר המדהים יעורר בנו השראה , שר את הקלאסיקות שלו ואת להיטי מיאמי . גם אלי מרכוס המקובל יחסד את הבמה פינוק נהדר לכל המשפחה : ווסלי וויליאמס ( מ- BGT ) עם מופע החד אופן הפנומנלי שלן שיסנוור את כולנו . גם ' תצוגת כלבי פעלולים מפוצצת אקשן , מופע קרקס יחיד במינו ברמה גבוהה . כדי לעגל את זה בני הנוער של מיאמי יופיען בהופעה מיוחדת . מוזיקה של תזמורת יוכי בריסקמן מופעים אלה מועברים על ידי שיריינו , שואפים ליצור מוזיקה ומופעים ראויים למשפחות שלנו . אנא תמכו במשימה החשובה הזו . המופעים הם לטובת BJX . Brooklyn Jewish Xperience ( BJX ) נמצא בחזית קירוב וחצלאס נשאמוס ומשפיע על חיי הם של אלפי יהודים . באמצעות אהבה , השראה , חינוך וחום מאות אנשי מקצוע צעירים לא קשורים , תלמידי קולג ' ותלמידי תיכון ציבוריים עשו בר מצווה , התחתנו עם יהודים , הכשרן את בתיהם , היו ברית מילה והמשיכו לישיבה . קו הסיוע שלנו היה חבל הצלה למשפחות במשבר והחזיר מספרים לא סופרן של מבוגרים צעירים מחוץ לבית . BJX זה בית לכל ילדי השם למידע נוסף bjxcenter.com . כל מושבי הספונסר שנרכשו will Benefit BJX תקבלו לאחר המופע קבלה על התרומה שלכם . כדי להיות ספונסר עסקי של המופע עם הלוגו שלכם במודעה , סרטון שמוצג בהופעה ועוד צרו קשר : marketing @ tigsolutionsnj . קום . מספר מקומות מוגבל . כנסו ל miamiboyschoir.com , בחרו את המופע שלכם ובחרו את שלכם להצגת כל 2 התגובות O |||

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 12:46 לינק ישיר 

1. אני לא מבין מה יהיה ב4 באפריל. יוציאו טריילר של המופע?

2. מקןוה מאוד ש5 השירים החדשים טובים יותר ממה שראינו בסוכות. סולנים והרמוניה פחות מדאיג אותי אחרי הביצועים שראינו במופע לפני חודש

3. לא מתנגד בכלל שגם יוציאו אלבום. סומך על ירחמיאל שעד היום הוציא באלבומים בעיקר שירים טובים.

בקיצור מסקרן

תוקן על ידי אפרים1 ב- 31/03/2022 12:47:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 18:28 לינק ישיר 

1. כן
לי יותר מפריע שהאירוע בסגנון קרקס.. מתסכל ממש. כאילו ירחמיאל התייאש מלעשות מופע נורמלי
מקווה שזה ישתנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2022 11:32 לינק ישיר 

'פרוייקט קפיצת הדרך' השנוי במחלוקת, מוציאים גרסת רמיקס 'עכשוית' לשיר מן השמיים.

לא ממש הבנתי את הקטע של הפרוייקט, הנה השיר לשיפוטכם:

https://youtu.be/HyGBvAUeogI

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שיחה בforum
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 1047 1048 1049 ... 1063 1064 1065 לדף הבא סך הכל 1065 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.