אני יכול לדמיין איך נשמע היום הקול של דוד הרשקוביץ. אבל למה לדמיין אם בטח יש דרך לצפות בזה?
נשלח ב-22/6/2022 12:12
כמה תגובות...
AyalaMBC
בקשר לשאלה שלך התשובה היא פשוטה: את קודם משחירה את התגובה שברצונך להעתיק, מעתיקה אותה ומדביקה בתגובה החדשה ע"י שאת לוחצת על ctrl והאות v ביחד ואז התגובה מודבקת לך...
נשלח ב-22/6/2022 12:24
מזל טוב לדוד הרשקוביץ ליום חתונתו אתמול:) מרדכי שפירא שר שם בחופה וריגש למי שלא יודע דוד השתתף בהפקת המוסיקה והקליפים של מרדכי והם עובדים ביחד.
מזל טוב! יחסית הוא התחתן מאוחר. נכון? (נראה לי שבאחד האשכולות ראיתי שאחים שלו ג'רמי ומקס התארסו. מקווה שאני לא טועה) מרדכי שפירא שר בחתונה שלו? יפה. ירחמיאל גם הגיע? אולי היה מביא גם כמה פרחים... האמת היה מתאים לאחים שלו לעשות לו איזה דואט....מיאמוש יש תיעוד???
נשלח ב-23/6/2022 09:05
נכון הוא התחתן מאוחר יחסית, אחים שלו באמת כבר היו נשואים אין ממש תיעוד חוץ מסטורי קצרצר וחבל כי השיר נשמע מאוד יפה. נקרא אשת חיל
מיאמוש כתבה: למי שלא יודע דוד השתתף בהפקת המוסיקה והקליפים של מרדכי והם עובדים ביחד
הוא מופיע בקליפים של שפירא? אם כן, באיזה מהם? מה בדיוק התפקיד שלו בהפקה?
נשלח ב-27/6/2022 00:42
מיאנימיאמי כתב:
מזל טוב לדוד הרשקוביץ ליום חתונתו אתמול:) מרדכי שפירא שר שם בחופה וריגש למי שלא יודע דוד השתתף בהפקת המוסיקה והקליפים של מרדכי והם עובדים ביחד.
מזל טוב! יחסית הוא התחתן מאוחר. נכון? (נראה לי שבאחד האשכולות ראיתי שאחים שלו ג'רמי ומקס התארסו. מקווה שאני לא טועה) מרדכי שפירא שר בחתונה שלו? יפה. ירחמיאל גם הגיע? אולי היה מביא גם כמה פרחים... האמת היה מתאים לאחים שלו לעשות לו איזה דואט....מיאמוש יש תיעוד???