|
|
| נשלח ב-28/6/2022 15:46 |
|
| |
איך פותחים אשכול?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 19:34 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | | איך פותחים אשכול? |
|
בעמוד הראשי לוחצים הוסף תגובה. להשתדל לא לפתוח סתם אשכולות מיותרים, רק כאלה שיכולים לפתח דיון בפני עצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 09:35 |
|
| |
תקשיבו המצב ממש משעמם... אני נכנסת כל יום לפורום והוא יבשששש יבששששש אין מים זורמים... אז לפחות כדי שלא יהיה משעמם לי בכל אופן אני נותנת לכם... -משימה- לראות את הקליפ של מרדכי שפירא שנקרא "אשירה" ולכתוב איזה דמות "מוכרת" מופיעה שם רמז: קשור לאחד ההרכבים של הילדים וגם תציינו מה השם של דמות זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 09:57 |
|
| |
נו נו יום אחד עבר כבר ואין קול ואין עונה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2022 22:31 |
|
| |
קבלו ידיעה שפורסמה במגזין קול פליי האחרון:

כל מי שבאפשרותו לאמת את הדברים ולהבין באיזה שלב נמצאים - תבוא עליו הברכה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 07:17 |
|
| |
אני לא יודע אבל פרחי מיאמי עם שלומי דסקל ויואלי דיקמן זה מהםםם!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 17:04 |
|
| |
אם כבר מדברים על המגזין קול פליי. יש דרך לראות אותו באינטרנט?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 23:05 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | | אם כבר מדברים על המגזין קול פליי. יש דרך לראות אותו באינטרנט? |
|
קול פליי החליטו להפוך את המגזין החודשי למסחריי ותר, זה כבר העלון השני שנמכר בעלות של 10₪. לכן גם לא מוציאים גרסת PDF
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 09:52 |
|
| |
כמובן שצריכים לקחת בערבון מוגבל את מה שנכתב במדור חדשות התעשייה של קול פליי, הרבה מהדיווחים שם מדברים על פרוייקטים שעדיין בחיתולים או אפילו קודם...
עברה יותר משנה מהדיווחים על דואט היסטורי בין ישי ריבו למב"ד... בסוף התברר שהדיווח היה על יוזמה שמישהו ניסה לקדם ובסוף לא יצא לפועל 
בקיצור, צריכים איכשהו לאמת את הידיעה. אולי אצל דיקמן או דסקל? אולי לשאול את ירחמיאל? מי מתנדב/ת?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 02:47 |
|
| |
יואלי דיקמן אישר את הדברים. אבל לא פירט האם מדובר בשירים חדשים או בפרוייקט נוסטלגיה, ובאיזה שלב אוחזים.
בקיצור יש למה לחכות, השאלה למה וכמה זמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 06:43 |
|
| |
שאלתי את ירחמיאל מתי בערך האלבום חדש של פרחי מיאמי יוצא אבל הוא לא ענה לי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 11:53 |
|
| |
מה עם המשימה שלי? מישו מעוניין לענות עליה???
-משימה- לראות את הקליפ של מרדכי שפירא שנקרא "אשירה" ולכתוב איזה דמות "מוכרת" מופיעה שם רמז: קשור לאחד ההרכבים של הילדים וגם תציינו מה השם של דמות זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 21:52 |
|
| |
כל מי ששולח לי הודעות לפרטי אני לא יכולה לענות יש לי בעיה באפליקציה אפשר לשלוח אלי מייל למייל בפרופיל שלי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2022 00:55 |
|
| |
הלילה בלילה מנצח עם יואלי דיקמן חוגגים 50 שנות יצירה של ירחמיאל ביגון. אפשר לשמוע באתר קול חי, ובהמשך ההקלטה תעלה גם לטלגרם שלו
|
|
|
|
|