היתה תוכנית נהדרת, ממליץ לכולם להאזין בטלגרם או באתר של קול ברמה בארכיון התוכניות.
עברו שם אלבום אלבום והשמיעו שירים נבחרים, מטורונטו עד לעולם ועד.
בסוף השידור שלחתי ליואלי הודעה שיספר לסיכום על מה שהוא עובד עם ירחמיאל כעת, וזה מה שהוא ענה: מעבד לשלוימי דסקל את האלבום הארציג 4 שיהיה כולו משירי פרחי מיאמי, השירים הכי גדולים בעיבודים חדשים ועדכניים יחד עם המקהלה עצמה! במקביל ירחמיאל עובד על אלבום חדש שבו יואלי יעבד 3 שירים 'בסגנון של פעם'.
אמן שיצאו בקרוב!!!
נשלח ב-8/7/2022 13:56
אתמול בשעה 02:50 בערך ראיתי את ההודעה שלך וישר פתחתי את הרדיו...
באמת שווה להאזנה.
כמה שאלות:
1. למה על כל אלבום הם דברו ממש כמה דקות בודדות?
2. למה יואלי חושב שאלישע כהן ואליהו לוי הם לא סולנים טובים?
תודה רבה על השאלה מרוב התלהבות מהתשובה שלו לא הצלחתי להירדם...
אז תודה ושבת שלום לכולם.
אמן שיצאו בקרוב!!!
נשלח ב-8/7/2022 13:57
מצטערת שזה לא כל כך מובן פשוט אני לא מצליחה ללחוץ על אנטר...
נשלח ב-9/7/2022 22:45
AyalaMBC כתב:
אתמול בשעה 02:50 בערך ראיתי את ההודעה שלך וישר פתחתי את הרדיו...
באמת שווה להאזנה.
כמה שאלות:
1. למה על כל אלבום הם דברו ממש כמה דקות בודדות?
2. למה יואלי חושב שאלישע כהן ואליהו לוי הם לא סולנים טובים?
תודה רבה על השאלה מרוב התלהבות מהתשובה שלו לא הצלחתי להירדם...
אז תודה ושבת שלום לכולם.
אמן שיצאו בקרוב!!!
לגבי השלה הראשונה אצטט את יואלי: "חייבים להריץ אחרת נישאר כאן עד הגעפילטע פיש"
2 שאלה מצויינת שהרגיזה גם אותי. אבל חייב לציין שיואלי עיבד באלבום הזה את השיר מגן ומושיע ששם באמת הסולנים פחות בשיא שלהם
נשלח ב-14/7/2022 00:07
מיאנימיאמי, ראיתי את הקליפ של מרדכי שפירו (אשירה) ולא מצאתי שום דמות ״מוכרת״ שם, חוץ ממרדכי עצמו...... אז אולי תגלי לנו????
נשלח ב-22/7/2022 07:27
אפרים1 כתב:
היתה תוכנית נהדרת, ממליץ לכולם להאזין בטלגרם או באתר של קול ברמה בארכיון התוכניות.
עברו שם אלבום אלבום והשמיעו שירים נבחרים, מטורונטו עד לעולם ועד.
בסוף השידור שלחתי ליואלי הודעה שיספר לסיכום על מה שהוא עובד עם ירחמיאל כעת, וזה מה שהוא ענה: מעבד לשלוימי דסקל את האלבום הארציג 4 שיהיה כולו משירי פרחי מיאמי, השירים הכי גדולים בעיבודים חדשים ועדכניים יחד עם המקהלה עצמה! במקביל ירחמיאל עובד על אלבום חדש שבו יואלי יעבד 3 שירים 'בסגנון של פעם'.
אמן שיצאו בקרוב!!!
מעשה שהיה עם שלומי דסקל לפני כמה ימים: רבותי, אתה לא תאמין למה שאני אומר לך עכשיו. חח תודה לך ה' שהראית לי שאתה מאיר את העולם. זה היום, יום שלישי, אני נוסע לברוקלין לפגוש את הרב הגאון הצדיק ירחמיאלביגון. קבענו זמן להיפגש בשעה 5:30. אני נוסע פנימה... בכביש המהיר של הצד המערבי הוא שלח לי הודעה. אני מצטער שאני תקוע על הbqe(הכביש המהיר של קווינס ברוקלין), ואני אהיה זמין 6:30, סליחה. דקה ראשונה, הייתי מוטרד מה זאת אומרת, אני נוסע ממונסי אני יושב בפקק זמן הוא זמן, נו... זמן הוא זמן. ואז אמרתי תודה לך ה' , כנראה שזה טוב בשבילי. (צוחק) אני נוסע למנהרת המצבר... בום נפלה לי צמיג... פנצ'ר... אני נוסע דרך מנהרת המצבר, אני יוצא החוצה, אני נכנס מתחת לגוואנוס מחפש צמיג בחנות הם מתנפלים על המכונית שלי הם מחפשים הם לא מוצאים צמיג אמרתי תקשיבו יש לי תור אני צריך ללכת פשוט לשים את הצמיג הרזרבי אני אתקן את זה מחר. אני נכנס לרכב שלי ושמתי שוב את הכתובת של הבית של ירחמיאל ביגון זה אומר ב-waze שעת ההגעה היא 6:30 (עושה נשיקה) תודה לך ה' !
כמה שאלות: 1. איך מתקנים הודעות? 2. איך מוסיפים ציטוט (הודעה שנכתבה) להודעה שלי???
נשלח ב-26/7/2022 01:32
AyalaMBC כתב:
כמה שאלות: 1. איך מתקנים הודעות? 2. איך מוסיפים ציטוט (הודעה שנכתבה) להודעה שלי???
מצד שמאל של כל הודעה יש עיגולים עם אייקונים של גרשיים " ושל סולמית # להודעה שכתבת בעצמך יהיה עיגול שלישי עם אייקון של עיפרון (למשך זמן מוגבל, לא לנצח נצחים) ואם לוחצים עליו אפשר לערוך את ההודעה. כדי להגיב לוחצים על הגרשיים