בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שיחה בforum

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2022 03:29 לינק ישיר 

היתה תוכנית נהדרת, ממליץ לכולם להאזין בטלגרם או באתר של קול ברמה בארכיון התוכניות.

עברו שם אלבום אלבום והשמיעו שירים נבחרים, מטורונטו עד לעולם ועד.

בסוף השידור שלחתי ליואלי הודעה שיספר לסיכום על מה שהוא עובד עם ירחמיאל כעת, וזה מה שהוא ענה:
מעבד לשלוימי דסקל את האלבום הארציג 4 שיהיה כולו משירי פרחי מיאמי, השירים הכי גדולים בעיבודים חדשים ועדכניים יחד עם המקהלה עצמה!
במקביל ירחמיאל עובד על אלבום חדש שבו יואלי יעבד 3 שירים 'בסגנון של פעם'.

אמן שיצאו בקרוב!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2022 13:56 לינק ישיר 

אתמול בשעה 02:50 בערך ראיתי את ההודעה שלך וישר פתחתי את הרדיו... באמת שווה להאזנה. כמה שאלות: 1. למה על כל אלבום הם דברו ממש כמה דקות בודדות? 2. למה יואלי חושב שאלישע כהן ואליהו לוי הם לא סולנים טובים? תודה רבה על השאלה מרוב התלהבות מהתשובה שלו לא הצלחתי להירדם... אז תודה ושבת שלום לכולם. אמן שיצאו בקרוב!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2022 13:57 לינק ישיר 

מצטערת שזה לא כל כך מובן פשוט אני לא מצליחה ללחוץ על אנטר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2022 22:45 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
אתמול בשעה 02:50 בערך ראיתי את ההודעה שלך וישר פתחתי את הרדיו... באמת שווה להאזנה. כמה שאלות: 1. למה על כל אלבום הם דברו ממש כמה דקות בודדות? 2. למה יואלי חושב שאלישע כהן ואליהו לוי הם לא סולנים טובים? תודה רבה על השאלה מרוב התלהבות מהתשובה שלו לא הצלחתי להירדם... אז תודה ושבת שלום לכולם. אמן שיצאו בקרוב!!!

לגבי השלה הראשונה אצטט את יואלי: "חייבים להריץ אחרת נישאר כאן עד הגעפילטע פיש"

2 שאלה מצויינת שהרגיזה גם אותי. אבל חייב לציין שיואלי עיבד באלבום הזה את השיר מגן ומושיע ששם באמת הסולנים פחות בשיא שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2022 00:07 לינק ישיר 

מיאנימיאמי, ראיתי את הקליפ של מרדכי שפירו (אשירה) ולא מצאתי שום דמות ״מוכרת״ שם, חוץ ממרדכי עצמו...... אז אולי תגלי לנו????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2022 07:27 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
היתה תוכנית נהדרת, ממליץ לכולם להאזין בטלגרם או באתר של קול ברמה בארכיון התוכניות.

עברו שם אלבום אלבום והשמיעו שירים נבחרים, מטורונטו עד לעולם ועד.

בסוף השידור שלחתי ליואלי הודעה שיספר לסיכום על מה שהוא עובד עם ירחמיאל כעת, וזה מה שהוא ענה:
מעבד לשלוימי דסקל את האלבום הארציג 4 שיהיה כולו משירי פרחי מיאמי, השירים הכי גדולים בעיבודים חדשים ועדכניים יחד עם המקהלה עצמה!
במקביל ירחמיאל עובד על אלבום חדש שבו יואלי יעבד 3 שירים 'בסגנון של פעם'.

אמן שיצאו בקרוב!!!
     מעשה שהיה עם שלומי דסקל לפני כמה ימים: רבותי, אתה לא תאמין למה שאני אומר לך עכשיו. חח תודה לך ה' שהראית לי שאתה מאיר את העולם. זה היום, יום שלישי, אני נוסע לברוקלין לפגוש את הרב הגאון הצדיק ירחמיאלביגון. קבענו זמן להיפגש בשעה 5:30. אני נוסע פנימה... בכביש המהיר של הצד המערבי הוא שלח לי הודעה. אני מצטער שאני תקוע על ה​​bqe(הכביש המהיר של קווינס ברוקלין), ואני אהיה זמין 6:30, סליחה. דקה ראשונה, הייתי מוטרד מה זאת אומרת, אני נוסע ממונסי אני יושב בפקק זמן הוא זמן, נו... זמן הוא זמן. ואז אמרתי תודה לך ה' , כנראה שזה טוב בשבילי. (צוחק) אני נוסע למנהרת המצבר... בום נפלה לי צמיג... פנצ'ר... אני נוסע דרך מנהרת המצבר, אני יוצא החוצה, אני נכנס מתחת לגוואנוס מחפש צמיג בחנות הם מתנפלים על המכונית שלי הם מחפשים הם לא מוצאים צמיג אמרתי תקשיבו יש לי תור אני צריך ללכת פשוט לשים את הצמיג הרזרבי אני אתקן את זה מחר. אני נכנס לרכב שלי ושמתי שוב את הכתובת של הבית של ירחמיאל ביגון זה אומר ב-waze שעת ההגעה היא 6:30 (עושה נשיקה) תודה לך ה' !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2022 22:19 לינק ישיר 

וואווו
נשמח שתספר לנו איך היה הפגישה איתו:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2022 02:59 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
וואווו
נשמח שתספר לנו איך היה הפגישה איתו:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל הסיפור ציטוט של שלוימי דסקל...נפגשו בקשר לאלבום המשותף, ובאמת מעניין להיות זבוב על הקיר בפגישה הזאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 18:40 לינק ישיר 

אה חח
תכלס היה באלי להיות זבוב שם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2022 19:51 לינק ישיר 

כמה שאלות:
1. איך מתקנים הודעות?
2. איך מוסיפים ציטוט (הודעה שנכתבה) להודעה שלי???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 01:32 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
כמה שאלות:
1. איך מתקנים הודעות?
2. איך מוסיפים ציטוט (הודעה שנכתבה) להודעה שלי???

מצד שמאל של כל הודעה יש עיגולים עם אייקונים של גרשיים " ושל סולמית #
להודעה שכתבת בעצמך יהיה עיגול שלישי עם אייקון של עיפרון (למשך זמן מוגבל, לא לנצח נצחים) ואם לוחצים עליו אפשר לערוך את ההודעה.
כדי להגיב לוחצים על הגרשיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 21:21 לינק ישיר 

תודה אפרים1.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 22:07 לינק ישיר 

MIAMIBOYSCHOIR.COM WEBSITE TOUR
pastinghttps://www.youtube.com/watch?v=rnSLTdpHAug

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2022 00:24 לינק ישיר 

השבוע ראיתי סרטון של יצחק אייל באשכול הסרטונים - www.youtube.com/watch?v=3Pl1wk-ViY4
ואז ראיתי בפורום הישן את האשכול הזה - www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2831528&forum_id=13473

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2022 23:08 לינק ישיר 

AyalaMBC כתבה:

השבוע ראיתי סרטון של יצחק אייל באשכול הסרטונים - www.youtube.com/watch?v=3Pl1wk-ViY4
ואז ראיתי בפורום הישן את האשכול הזה - www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2831528&forum_id=13473

הוא לא היה בפועל במקהלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שיחה בforum
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 1051 1052 1053 ... 1063 1064 1065 לדף הבא סך הכל 1065 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.