|
|
| נשלח ב-28/9/2022 00:22 |
|
| |
מה שתרצו העיקר שיהיה משהו משמח.
תוקן על ידי AyalaMBC ב- 28/09/2022 00:22:54
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 04:29 |
|
| |
לאחרונה אני לא מצליח להיכנס לויקי של הפורום, כתוב לי שהשרת אינו נתמך או משהו כזה. קרה גם לכם? עידודו אם אתה כבר פה נדמה לי שאתה הקמת את הפרוייקט, תאולי תוכל לעזור בנושא
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 17:53 |
|
| |
אני תמיד נכנסת ע״י שאני כותבת דניאל מוצ׳ניק בגוגל ומשם נכנסת...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 17:56 |
|
| |
עידו אם אתה כאן נשמח אם תוכל לאמר איך מעלים תמונה לויקי ועל הדרך אולי גם לסדר את הויקי של מיאמי שנמצא בmbcwiki ולא בוויקיפדיה העברית
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 23:59 |
|
| |
משהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הפינות שפסנתר_כנף הגיש בקול חי בעבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 00:20 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | | משהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הפינות שפסנתר_כנף הגיש בקול חי בעבר? |
|
וואלה לא ידעתי... בכל אופן את יכולה לשלוח לו מייל (לוחצים על שם המשתמש שלו ויש שם אופציה 'שלח מייל')
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 00:27 |
|
| |
אפרים לפי מה שקראתי בפורום זו הייתה פינה שבה שאלו אותו שאלות על מוזיקה וכו׳ והוא היה צריך למצוא תשובות לשאלות ולעלות אותם בפינה (הרבה פעמים היה שם גם מיאמי...) בכל אופן אשלח לו הודעה בעז״ה, תודה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 04:04 |
|
| |
אידי
| אפרים1 כתב: |  | לאחרונה אני לא מצליח להיכנס לויקי של הפורום, כתוב לי שהשרת אינו נתמך או משהו כזה. קרה גם לכם? עידודו אם אתה כבר פה נדמה לי שאתה הקמת את הפרוייקט, תאולי תוכל לעזור בנושא |
|
גם אצלי במחשב זה כותב ככה, אבל מהפלאפון זה נכנס בלי בעיות. מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 21:43 |
|
| |
תקשיבו מה קרה לי היום: היום בשיעור אנגלית המורה שלי אמרה שנלמד שיר אחד באנגלית שנקרא ״זיידי״.... אני כמובן מאוד התלהבתי והתחלתי לאמר כמה אני אוהבת את השיר הזה... המורה אמרה שאין לה את השיר אז היא תצטרך לחפש אותו... אני הצלתי את המצב אמרתי לה שיש לי את השיר, ואני רק אצטרך לחפש אותו כי יש שם מלא שירים (של מיאמי  )... בקיצור תרגמנו את השיר אבל קלטתי שזה בכלל לא אותם מילים, ובכל אופן לא אמרתי כלום.... בקיצור הבוקסה לא עבדה, אז הבאתי מחשב והכנסתי את הדיסק או-נקי. הפעלתי לה את השיר (תוך שאני אומרת לה שיש לזה ווידאו ושאפשר לשים אותו  ) ואז היא אמרה ״אהההה, זה לא זה״. ואני התבאסתי, עד שאני יכולה לשמוע בכיתה את השירים של מיאמי (או לפחות של סולן ממיאמי), זה בכלל לא זה 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 22:55 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | תקשיבו מה קרה לי היום: היום בשיעור אנגלית המורה שלי אמרה שנלמד שיר אחד באנגלית שנקרא ״זיידי״.... אני כמובן מאוד התלהבתי והתחלתי לאמר כמה אני אוהבת את השיר הזה... המורה אמרה שאין לה את השיר אז היא תצטרך לחפש אותו... אני הצלתי את המצב אמרתי לה שיש לי את השיר, ואני רק אצטרך לחפש אותו כי יש שם מלא שירים (של מיאמי  )... בקיצור תרגמנו את השיר אבל קלטתי שזה בכלל לא אותם מילים, ובכל אופן לא אמרתי כלום.... בקיצור הבוקסה לא עבדה, אז הבאתי מחשב והכנסתי את הדיסק או-נקי. הפעלתי לה את השיר (תוך שאני אומרת לה שיש לזה ווידאו ושאפשר לשים אותו  ) ואז היא אמרה ״אהההה, זה לא זה״. ואני התבאסתי, עד שאני יכולה לשמוע בכיתה את השירים של מיאמי (או לפחות של סולן ממיאמי), זה בכלל לא זה  |
|
את מתכוונת למשה יס ואליעזר רבינוביץ באקספיריאנס 2?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 11:46 |
|
| |
אפרים כן
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 09:42 |
|
| |
חברים!!!!!! מזה השקט הזה???? תתעוררו...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2022 16:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2022 21:02 |
|
| |
בזבוז שאנחנו רק פה. זה לא נגיש מספיק. זה טוב שיש פה את כל האשכולות והחומר אבל לדבר על מה קורה היום בעולם עם מיאמי זה לא קל לעשות את זה פה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 14:38 |
|
| |
כדאי לפתוח טלגרם לדעתי
|
|
|
|