לכל חברי הפורום, חורף בריא ופורה עם הרבה ״גשם״ של מיאמי!!!
נשלח ב-21/10/2022 09:49
חורף בריא!
נשלח ב-23/10/2022 23:48
עכשיו ראיתי באתר שירחמיאל עושה אודישנים ממש בתקופה הזאת, היה כתוב שם סוף אוקטובר
נשלח ב-24/10/2022 00:49
AyalaMBC כתב:
עכשיו ראיתי באתר שירחמיאל עושה אודישנים ממש בתקופה הזאת, היה כתוב שם סוף אוקטובר
יש מצב שזה משהו מלפני שנתיים... אפשר לשלוח מייל ולבדוק
נשלח ב-24/10/2022 00:56
אפרים1 כתב:
עכשיו ראיתי באתר שירחמיאל עושה אודישנים ממש בתקופה הזאת, היה כתוב שם סוף אוקטובר יש מצב שזה משהו מלפני שנתיים... אפשר לשלוח מייל ולבדוק
אני לא חושבת... כל פעם שאני נכנסת לבדוק אולי יש חדש הוא מראה תמונות מכל מיי זמנים. ועכשיו הוא מראה את הפלייר של האודישנים. התמונות ישנות וגם הגרפיקה מלפני כמה שנים, אבל אני חושבת שירחמיאל שם את זה ברקע בכוונה.
נשלח ב-26/10/2022 16:10
חברים, נכון ליד כל אשכול כתוב ״מספר צפיות״ - ידעתם שזה לפי מספר העמוד שאתם נמצאים בו/ רוצים לעבור אליו?????
נשלח ב-26/10/2022 22:13
AyalaMBC כתב:
חברים, נכון ליד כל אשכול כתוב ״מספר צפיות״ - ידעתם שזה לפי מספר העמוד שאתם נמצאים בו/ רוצים לעבור אליו?????
תסבירי את עצמך בבקשה
נשלח ב-26/10/2022 23:53
אפרים1 כתב:
תסבירי את עצמך בבקשה
בערך שבוע לפני ראש השנה החלטתי לקרא את כל העמודים שיש בשיחה בפורום... בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני עוברת עמוד (לדוגמא מעמוד 500 לעמוד 501) מספר הצפיות עולה. על כל עמוד הוא מוסיף עוד כמה צפיות... במקום שכל פעם שמשהו מסתכל באשכול ועובר בין הדפים יקרא כצפיה אחת באשכול, כל עמוד שעוברים מוסיף כמה דפים... מקווה שהבנת;)
נשלח ב-27/10/2022 02:40
AyalaMBC כתב:
תסבירי את עצמך בבקשה בערך שבוע לפני ראש השנה החלטתי לקרא את כל העמודים שיש בשיחה בפורום... בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני עוברת עמוד (לדוגמא מעמוד 500 לעמוד 501) מספר הצפיות עולה. על כל עמוד הוא מוסיף עוד כמה צפיות... במקום שכל פעם שמשהו מסתכל באשכול ועובר בין הדפים יקרא כצפיה אחת באשכול, כל עמוד שעוברים מוסיף כמה דפים... מקווה שהבנת;)
חוש הסברה מעולה! מבין שקיבלת על עצמך החלטות טובות לכבוד ראש השנה