|
|
| נשלח ב-16/11/2022 16:36 |
|
| |
ayalambc
| מיאמוש כתב: |  | | קודי כתב: |  | קודי
| אפרים1 כתב: |  | | הייתי בהופעה האחרונה בחול המועד סוכות. |
|
סתם כדי לדעת- כמה אחוז מחברי הפורום פה גרים בארה"ב ורואים אותם בלייב כל הזמן?? מה, אני ו* חייזרים? |
|
רובינו ישראלים שנוסעים לחגים לניו יורק מדי פעם.. ואז זוכים להשתתף בהופעה הלוואי שירחמיאל יבוא לארץ. אך לא נראה לי שזה יקרה יותר:( סליחה שאני פאסימית נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כששלחתי לירחמיאל מייל שאלתי (יותר נכון בקשתי ממנו) אותו אם הוא יבוא לישראל עם הפרחים הוא החזיר לי את זה - Iyh (אולי, אם ירצה ה' - אי"ה?).. גם אני בספק אם הוא יבוא אבל עדין נקווה;)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2022 22:09 |
|
| |
<* style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;">להערכתי יש סיכוי שיבואו הקיץ. אחרי כל הרעש התקשורתי שהיה, ובפרט אם גם יהיה אלבום חדש*>
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2022 00:13 |
|
| |
קודי
| מיאמוש כתב: |  | | רובינו ישראלים שנוסעים לחגים לניו יורק מדי פעם.. ואז זוכים להשתתף בהופעה הלוואי שירחמיאל יבוא לארץ. אך לא נראה לי שזה יקרה יותר:( סליחה שאני פאסימית |
|
בלע"ה.. שיהיה תמיד שפע. למה לא יבוא? בגל יובש הקהל באהדת מקהלות? הרי הקורונה כבר עברה.. אני חושב שכדי שהוא יבוא, צריך אפקט חוזר כמו אחרי יציאת האלבום 'לעולם ועד'- שיהיו חשמל וציפיה באוויר, ואז יש עם מה לבוא. עכשיו אם הוא יבוא זה באמת כמעט על ניוטרל- לא יצא אלבום אולפן כבר מלא זמן, אז הילדים לא מוכרים בכלל וממילא יש הרבה פחות התעניינות. הוא צריך לנער את העולם עם האלבום שבדרך, לתת לנו להמיתח ולהכיר את הסולנים וכוכו ואז יהיה עניין. אני אישית, אחרי 'לעולם ועד' מצפה לחוויה מוסיקלית נוספת. כשהייתי נער הייתי בא להופעה כי 'מגניב לבוא להופעה של...' היום, כמוסיקאי- זה כבר סוג של השתלמות מקצועית, ומהמוסיקה שלו יש מה ללמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2022 00:14 |
|
| |
קודי
| אפרים1 כתב: |  | | <* style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;">להערכתי יש סיכוי שיבואו הקיץ. אחרי כל הרעש התקשורתי שהיה, ובפרט אם גם יהיה אלבום חדש**> |
|
רעש? איזה רעש?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2022 00:56 |
|
| |
ayalambc
| קודי כתב: |  | <* style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;">להערכתי יש סיכוי שיבואו הקיץ. אחרי כל הרעש התקשורתי שהיה, ובפרט אם גם יהיה אלבום חדש**> רעש? איזה רעש? |
|
הרעש זה השיר "ירושלים, מהטיקטוק, נראה לי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2022 00:58 |
|
| |
| קודי כתב: |  | | רובינו ישראלים שנוסעים לחגים לניו יורק מדי פעם.. ואז זוכים להשתתף בהופעה הלוואי שירחמיאל יבוא לארץ. אך לא נראה לי שזה יקרה יותר:( סליחה שאני פאסימית
בלע"ה.. שיהיה תמיד שפע. למה לא יבוא? בגל יובש הקהל באהדת מקהלות? הרי הקורונה כבר עברה.. אני חושב שכדי שהוא יבוא, צריך אפקט חוזר כמו אחרי יציאת האלבום 'לעולם ועד'- שיהיו חשמל וציפיה באוויר, ואז יש עם מה לבוא. עכשיו אם הוא יבוא זה באמת כמעט על ניוטרל- לא יצא אלבום אולפן כבר מלא זמן, אז הילדים לא מוכרים בכלל וממילא יש הרבה פחות התעניינות. הוא צריך לנער את העולם עם האלבום שבדרך, לתת לנו להמיתח ולהכיר את הסולנים וכוכו ואז יהיה עניין. אני אישית, אחרי 'לעולם ועד' מצפה לחוויה מוסיקלית נוספת. כשהייתי נער הייתי בא להופעה כי 'מגניב לבוא להופעה של...' היום, כמוסיקאי- זה כבר סוג של השתלמות מקצועית, ומהמוסיקה שלו יש מה ללמוד. |
|
קודי צריך לשלוח את מה שכתבת לירחמיאל... אחרי שהוא יקרא את מה שכתבת הוא בטוח יבוא
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 14:24 |
|
| |
שבת שלום ומבורך!! קיבלתי קצת השראה מהאיחולים שפעם מיאמוש הייתה מאחלת;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 21:35 |
|
| |
קודי
| nati26pt כתב: |  | ראית איפה שהוא כאן שכתבת לירחמיאל והוא ענה לך במייל
איזה מייל זה היה? מה הכתובת? |
|
תסתכל בשרשור זה בעמוד 1056 חברים, אני מריח שנתי מתכוון לשלוח לירחמיאל קצת פלייבקים... נראה לי שאפשר להתחיל להתכונן נפשית לראות את נתי הכוכב שלנו על הבמה עם הפרחים...
תוקן על ידי קודי ב- 20/11/2022 21:36:23
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 22:22 |
|
| |
חחח הלוואיוכמובן אם זה קורה אל תשכח מאין באת 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 20:14 |
|
| |
אידי
| מילי90 כתב: |  | | למי שצבע השיער שלו תואם לילד בתמונה הזו
היחיד שדומה בצבע השיער הוא סטארק וזה לא הוא. נראה לי שוותיקי הפורום וחובבי האקספיריאנס דוגמת אידי היקרה, ידעו להשיב. |
|
לא יודעת אם ידעתי ושכחתי או שמעולם לא ידעתי, אבל אולי הדף הזה יכול להועיל?
תוקן על ידי אידי ב- 30/11/2022 20:15:15
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 05:48 |
|
| |
| אידי כתב: |  | למי שצבע השיער שלו תואם לילד בתמונה הזו
היחיד שדומה בצבע השיער הוא סטארק וזה לא הוא. נראה לי שוותיקי הפורום וחובבי האקספיריאנס דוגמת אידי היקרה, ידעו להשיב.
לא יודעת אם ידעתי ושכחתי או שמעולם לא ידעתי, אבל אולי הדף הזה יכול להועיל?
תוקן על ידי אידי ב- 30/11/2022 20:15:15 |
|
אידי תודה רבה!! ושמחים שחזרת:) - אפילו לקצת זמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2022 22:14 |
|
| |
דברי קודי מהפורום אלי גרטנר:
| לבבית30 כתב: |  | חוזר להשוואה שכותרת (אגב, הרבה צפו בשרשור הזה מאז, אז יאללה תגיבו...מעניין לקרוא את דעתכם): יש משהו מאו דמיוחד במוסיקה של אלי גרסטנר, שהוא מאוד יודע לרגש. העובדה שכלי הנגינה מקבלים במה נכבדת אצלו, מלבד הילדים, נותנת נופך נוסף וגדול מאוד למוסיקה שלו. הוא משתמש המון בכלים ובעיבודים כדי לרגש. דוגמאות טובות לכך הן ברגעי השבירה ו/או העליה בשירים כמו שבחי, על הכל, ואהבת, מי אדיר, ועוד רבים. הדבר
הזה מאוד אמוד חסר לי אצל פרחי מיאמי. המעבדים שלהם מוכשרים, המוסיקה מדהימה, אבל זה פשוט עולם אחר. השיר של מאימי ששמעתי והיה הכי מרגש בלחן והעיבוד שלו היה 'מהרה' הישן מהאלבום 'כלל ישראל', אבל העיבוד שלו הוא כמעט מינימליסטי, כך שלא נוצרות בו נקודות רגש עוצמתיות. זה יפה מאוד. זה לא חיסרון. זה באמת שיר מדהים. אבל טכנית- אני חושב שיש לשיר הזה פוטנציאל להפוך למסחטת דמעות מוסיקלית. אשמח לדעת אם מישהו יכול להפנות אותי ללחן/עיבוד שקיים אצל מיאמי ומסוגל לגרום סערה רגשית כמו ההתפרצויות המוסיקליות והווקאליות של ישיבה בויס. אני עדיין לא מכיר כזה (ואני לא מכיר רוב מוחלט של השירים שלהם). יש להם שירים מתפרצים בשמחה עם המון אש, אבל אישית- עוד לא מצאתי אצלם התרגשות מסוג אחר.
האם אני אמצא? עכשיו כשאני חושב על זה, יש שוני מהותי בין העיבודים- לאלי יש הרבה עיבודים שפוטנציאלית- הם מגיעים לנקודות רגש כאלו, שאפשר לבכות איתם. אבל רוב השירים השמחים של אלי גרסטנר הם עדיין לא כמו 'שירה', או 'רוח', של פרחי מיאמי.. (כתבתי בהתחלה גם את 'אשמח' אבל מחקתי כי לישיבה בויס דווקא יש כמוהו- את טוב, ואת MI X 6 ועוד)
אז אולי זה פשוט האופי השונה של המעבדים של ירחמיאל מול אלי גרסטנר? מה אתם אומרים? |
|
לדעתי, כמובן שיש שוני בין המעבדים מכיוון שלכל אחד יש סגנון אחר. (אני אומרת את זה מדעתי האישית מכיוון שאני לא מכירה שירים של הישיבה בויס בכלל...)
תוקן על ידי AyalaMBC ב- 04/12/2022 22:15:45 <אל תתייחסו לייחוס ההודעה ללבבית...>
תוקן על ידי AyalaMBC ב- 04/12/2022 22:17:20
|
|
|
|
|