א. אני ממליץ לך להתחיל לשמוע את ישיבה בויס. אני בטוח שלא תתחרטי לרגע. אולי תצטרכי להתרגל, אבל לא חושב שתתחרטי. ב. העובדה שכל-כך הרבה עסקו פה (ושם) בלהשוות בין מיאמי לישיבה בויס מראה משהו לא רע בכלל על ישיבה בויס. ג. למה לא להגיב בפורום גרסטנר ולהחיות אותו??
חח תודה רבה על ההעשרה. כבר התחלתי להציץ שם.
נשלח ב-6/12/2022 17:43
קודי כתב:
א. אני ממליץ לך להתחיל לשמוע את ישיבה בויס. אני בטוח שלא תתחרטי לרגע. אולי תצטרכי להתרגל, אבל לא חושב שתתחרטי. אני מפחדת שפתאום אני אוהב אותם ומיאמי כבר לא יהיו הטופאבל בע"ה בלי נדר אני אנסה לשמוע אותם... ב. העובדה שכל-כך הרבה עסקו פה (ושם) בלהשוות בין מיאמי לישיבה בויס מראה משהו לא רע בכלל על ישיבה בויס. ג. למה לא להגיב בפורום גרסטנר ולהחיות אותו?? חח אני קנאית לפרחי מיאמי בלבד!!!!!!!
חח תודה רבה על ההעשרה. כבר התחלתי להציץ שם.
בכל אופן תודה על הרצון הטוב..
נשלח ב-6/12/2022 21:59
זה בסדר אני מאוד אוהב את אידיש נחת, אבל מה לעשות שמיאמי זה רמה אחרת... כ"ש וק"ו ישיבה בויס
נשלח ב-6/12/2022 22:26
את האידישע נחת אחים שלי אוהבים.. (ואת כל מה שקשור לחסידים...)
נשלח ב-8/12/2022 17:33
חברים, היות ואף אחד לא כתב כאן היום (חוץ מהודעה אחת שלי), וכדי שהפורום לא יישאר מקופח;) אז אאחל לכם - ערב טוב ומוצלח!!!! (אני יודעת שכולם פה עסוקים (כולל אני:)), אבל, פליזזזזזזזזז תכתובו פה לפחות הודעה אחת ביום או לפחות תגרמו לזה שהפורום יחזור לפרוח (אפילו בשממת החורף ובקור שבחוץ) תודה!!
נשלח ב-8/12/2022 17:50
שאלה קטנה חברים, משהו יודע מה המילים של המחרוזת חנוכה (כל מה שהם שרים באידיש)? אני פשוט ממציאה מילים... וחשבתי לעצמי שהגיע הזמן שאני אדע אותם (ואבין אותם)..
שאלה קטנה חברים, משהו יודע מה המילים של המחרוזת חנוכה (כל מה שהם שרים באידיש)? אני פשוט ממציאה מילים... וחשבתי לעצמי שהגיע הזמן שאני אדע אותם (ואבין אותם)..
זה שיר עתיק וידוע... יש ברשת כל מיני גרסאות של מילים אבל לא מצאתי משהו בדיוק בגרסה שלהם
נשלח ב-10/12/2022 18:31
תודה!!
נשלח ב-10/12/2022 18:34
בתכל׳ס יש שם כמה שירים (במחרוזת הזאת) ואני לא יודעת איך קוראים להם כדי לחפש אותם... אם משהו יוכל לכתוב כאן את שמות השירים במחרוזת (יש שם סביבון, יוונים וכו׳ - שירים שאני לא מכירה) אני מאוד אשמח, תודה רבה!!!
אני לא מאמין... איך יש להם את החוצפה לא לתת מועמדות לשיר 'אשמח בה''? טכנית- אני באמת לא מבין למה נראה להם שאפשר לדלג על השיר הזה. השיר הזה הוא הברקה היסטורית.