בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שיחה בforum

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/12/2022 06:04 לינק ישיר 

מיאמי היה בהופעות חנוכה של ארגון עורה www.oorah.org/events/livestream/ ממיניט 50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2022 12:28 לינק ישיר 

Hi Al, you can also write in English... it's ok

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2022 15:23 לינק ישיר 

Alexgator1 כתב:
מיאמי היה בהופעות חנוכה של ארגון עורה www.oorah.org/events/livestream/ ממיניט 50

אני לא יכולה לראות...
משהו יכול להביא קישור לסרטון עצמו, תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 00:30 לינק ישיר 

עכשיו זה בסדר ראיתי שזה בסדר עכשיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 09:49 לינק ישיר 

Alexgator1 כתב:
עכשיו זה בסדר ראיתי שזה בסדר עכשיו
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 11:29 לינק ישיר 

(84) The Vault: The Simcha Song (Live Version) - Miami Boys Choir 1997 - YouTube

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 22:10 לינק ישיר 

רציתי לכתוב את זה לפני כמה ימים (בחנוכה) אבל הייתה תקלה וזה לא נשלח (רק עכשיו שמתי לב)… במצעד בקול פליי, יוסי שאל כמה ילדים היו בערך במיאמי ואני כתבתי לו שהיו 400 ילדים (לא כולל הילדים של היום!!) יש כאן משהו שספר חוץ ממני?! זה לא ספירה הכי הכי הכי מדוייקת אבל ניסיתי לעשות את זה הכי מדויק… אם תרגילים;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2023 01:31 לינק ישיר 

האמת שתכננתי להקדיש את הערב הזה לכתיבת הערך על אלישע כהן, ואפילו התחלתי במלאכת איסוף המידע והעריכה... אבל אז פתאום ירחמיאל העלה לאתר של פרחי מיאמי הופעה מ1984! שלא פורסמה מעולם!

אז כמובן שסדר העדיפויות שלי השתנה לימים הקרובים 
אחרי שאעכל את המופע הזה (4-5 צפיות מינימום) ויהיה לי בראש את כל השמות של הילדים שם אתפנה חזרה לשיפוץ הוויקי.

עמכם הסליחה, וכמובן מוזמנים להצטרף לחגיגת הנוסטלגיה הזאת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2023 02:30 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
האמת שתכננתי להקדיש את הערב הזה לכתיבת הערך על אלישע כהן, ואפילו התחלתי במלאכת איסוף המידע והעריכה... אבל אז פתאום ירחמיאל העלה לאתר של פרחי מיאמי הופעה מ1984! שלא פורסמה מעולם!

אז כמובן שסדר העדיפויות שלי השתנה לימים הקרובים 
אחרי שאעכל את המופע הזה (4-5 צפיות מינימום) ויהיה לי בראש את כל השמות של הילדים שם אתפנה חזרה לשיפוץ הוויקי.

עמכם הסליחה, וכמובן מוזמנים להצטרף לחגיגת הנוסטלגיה הזאת!

חחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2023 10:44 לינק ישיר 

ירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה בהופעה של האסק אתמול וירחמיאל הודיעה כי הוא עבר מברוקלין לג'קסון ניו ג'רזי (ליד לייקווד) באוגוסט האחרון. יש לי אח שגר פה אבל לא בשכונה שירחמיאל גר עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2023 11:53 לינק ישיר 

Alexgator1 כתב:
ירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה בהופעה של האסק אתמול וירחמיאל הודיעה כי הוא עבר מברוקלין לג'קסון ניו ג'רזי (ליד לייקווד) באוגוסט האחרון. יש לי אח שגר פה אבל לא בשכונה שירחמיאל גר עכשיו.

טוב, עכשיו ברור למה רוב ההופעות של פרחי מיאמי באזור ניו ג'רסי ולא באזור ברוקלין, ניו יורק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2023 12:06 לינק ישיר 

ההופעה של האסק היה בנוי ג'רזי אתמול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2023 12:43 לינק ישיר 

וואו, זה אומר שזו היתה הופעה של פרחי מיאמי בהפקה מוסיקלית של אלי גרסטנר!! זה מדהים! אולי זה יהיה המופע הראשון של האסק שאשב להקשיב לו.. וואו, זה שילוב מעניין ביותר. חבל שלא יצא לי לראיין את שניהם יחד באותה הזדמנות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2023 12:56 לינק ישיר 

לא לפני קורונה היה הופעה של האסק בהפקה של אלי גרסטנר בנוי יורק שבא ירחמיאל בהופעה המלחין והוא שר אם שמחה ליינר, שלום למר ומרק רוזנטק מפקחי מיאמי משנה שעברה יש מפיק חדש של הופעת האסק בשם שלומי שטיינמאץ וזה הפעם הראשון שירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה מופע של האסק תחת המפיק החדש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2023 13:50 לינק ישיר 

אלכס תודה על העידכונים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שיחה בforum
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 1060 1061 1062 1063 1064 1065 לדף הבא סך הכל 1065 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.