רציתי לכתוב את זה לפני כמה ימים (בחנוכה) אבל הייתה תקלה וזה לא נשלח (רק עכשיו שמתי לב)… במצעד בקול פליי, יוסי שאל כמה ילדים היו בערך במיאמי ואני כתבתי לו שהיו 400 ילדים (לא כולל הילדים של היום!!) יש כאן משהו שספר חוץ ממני?! זה לא ספירה הכי הכי הכי מדוייקת אבל ניסיתי לעשות את זה הכי מדויק… אם תרגילים;)
נשלח ב-6/1/2023 01:31
האמת שתכננתי להקדיש את הערב הזה לכתיבת הערך על אלישע כהן, ואפילו התחלתי במלאכת איסוף המידע והעריכה... אבל אז פתאום ירחמיאל העלה לאתר של פרחי מיאמי הופעה מ1984! שלא פורסמה מעולם!
אז כמובן שסדר העדיפויות שלי השתנה לימים הקרובים אחרי שאעכל את המופע הזה (4-5 צפיות מינימום) ויהיה לי בראש את כל השמות של הילדים שם אתפנה חזרה לשיפוץ הוויקי.
עמכם הסליחה, וכמובן מוזמנים להצטרף לחגיגת הנוסטלגיה הזאת!
נשלח ב-6/1/2023 02:30
אפרים1 כתב:
האמת שתכננתי להקדיש את הערב הזה לכתיבת הערך על אלישע כהן, ואפילו התחלתי במלאכת איסוף המידע והעריכה... אבל אז פתאום ירחמיאל העלה לאתר של פרחי מיאמי הופעה מ1984! שלא פורסמה מעולם!
אז כמובן שסדר העדיפויות שלי השתנה לימים הקרובים אחרי שאעכל את המופע הזה (4-5 צפיות מינימום) ויהיה לי בראש את כל השמות של הילדים שם אתפנה חזרה לשיפוץ הוויקי.
עמכם הסליחה, וכמובן מוזמנים להצטרף לחגיגת הנוסטלגיה הזאת!
חחחחחחחחח
נשלח ב-9/1/2023 10:44
ירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה בהופעה של האסק אתמול וירחמיאל הודיעה כי הוא עבר מברוקלין לג'קסון ניו ג'רזי (ליד לייקווד) באוגוסט האחרון. יש לי אח שגר פה אבל לא בשכונה שירחמיאל גר עכשיו.
נשלח ב-9/1/2023 11:53
Alexgator1 כתב:
ירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה בהופעה של האסק אתמול וירחמיאל הודיעה כי הוא עבר מברוקלין לג'קסון ניו ג'רזי (ליד לייקווד) באוגוסט האחרון. יש לי אח שגר פה אבל לא בשכונה שירחמיאל גר עכשיו.
טוב, עכשיו ברור למה רוב ההופעות של פרחי מיאמי באזור ניו ג'רסי ולא באזור ברוקלין, ניו יורק
נשלח ב-9/1/2023 12:06
ההופעה של האסק היה בנוי ג'רזי אתמול
נשלח ב-9/1/2023 12:43
וואו, זה אומר שזו היתה הופעה של פרחי מיאמי בהפקה מוסיקלית של אלי גרסטנר!! זה מדהים! אולי זה יהיה המופע הראשון של האסק שאשב להקשיב לו.. וואו, זה שילוב מעניין ביותר. חבל שלא יצא לי לראיין את שניהם יחד באותה הזדמנות...
נשלח ב-9/1/2023 12:56
לא לפני קורונה היה הופעה של האסק בהפקה של אלי גרסטנר בנוי יורק שבא ירחמיאל בהופעה המלחין והוא שר אם שמחה ליינר, שלום למר ומרק רוזנטק מפקחי מיאמי משנה שעברה יש מפיק חדש של הופעת האסק בשם שלומי שטיינמאץ וזה הפעם הראשון שירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה מופע של האסק תחת המפיק החדש