|
|
| נשלח ב-9/1/2023 13:50 |
|
| |
קודי אם תרצה אשלח לך במייל סרטונים מתמול
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2023 17:29 |
|
| |
קודי
| Alexgator1 כתב: |  | | לא לפני קורונה היה הופעה של האסק בהפקה של אלי גרסטנר בנוי יורק שבא ירחמיאל בהופעה המלחין והוא שר אם שמחה ליינר, שלום למר ומרק רוזנטק מפקחי מיאמי משנה שעברה יש מפיק חדש של הופעת האסק בשם שלומי שטיינמאץ וזה הפעם הראשון שירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה מופע של האסק תחת המפיק החדש |
|
א. אלכסגטור, או אילה- יש לכם סרטונים מההאסק ההוא? אשמח שתשלחו לי ([email protected]). שלום למר, שמחה ליינר ומרק רוזנשטוק ובכלל פרחי מיאמי (שזה אומר גם אלי ואלישע כהן בהפקה של אלי) בהפקת אלי גרסטנר זה בהחלט אוצר מוסיקלי לדורות. יצא DVD רשמי של המופע הזה?
ב. אילה, אשמח כמובן גם לסרטונים מההאסק האחרון, תודה.
ג. אם אלי הפסיק להפיק את האסק.... אז למה אין עדיין סימנים כלשהם לכך שישיבה בויס חוזרת לפעול בהיקף מלא (או שיש לאלכסגטור חדשות בנושא?)? והחבר'ה? נתי, שמעת את החדשות האלה? צריך להתחיל להפעיל עליהם לחצים... מי בא למאהלי תמיכה מול הבתים של אלי גרסטנר ויוסי ניומן? או שיותר אפקטיבי להסתער על הקפיטול....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2023 19:31 |
|
| |
קודי
| Alexgator1 כתב: |  | | לא לפני קורונה היה הופעה של האסק בהפקה של אלי גרסטנר בנוי יורק שבא ירחמיאל בהופעה המלחין והוא שר אם שמחה ליינר, שלום למר ומרק רוזנטק מפקחי מיאמי משנה שעברה יש מפיק חדש של הופעת האסק בשם שלומי שטיינמאץ וזה הפעם הראשון שירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי היה מופע של האסק תחת המפיק החדש |
|
Alexgator, אתה יודע איזה מספר האסק זה היה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2023 19:53 |
|
| |
ההאסק שהיה אתמול האסק 36 וההאסק שהשתתפו בו ירחמיאל ומרק היה לפני 3 שנים (קצת לפני שהתחילה הקורונה)ם האסק 33
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2023 21:25 |
|
| |
נכון והחלק הזה בחנוכה אם מיאמי אם את רוצה לצפות באשכול שלי בmiamiboyschoir.com שלח לי דואר אלקטרוני[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2023 23:40 |
|
| |
| Alexgator1 כתב: |  | | נכון והחלק הזה בחנוכה אם מיאמי אם את רוצה לצפות באשכול שלי בmiamiboyschoir.com שלח לי דואר אלקטרוני[email protected] |
|
וואווו, תודה אלכס אבל יש לי כבר מנוי באתר... אולי קודי ירצה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 00:47 |
|
| |
קודי שלח לי ואני נתן רשות תודה אני מחכה לאלבום החדש אני חושב שעכשיו שפרחי מיאמי בשלב מאוד חזק האלבום החדש תהיה החזק ביותר ומקבל חזק ביותר בהיסטוריה של הפרחי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2023 15:54 |
|
| |
תודה על העדכון!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2023 20:25 |
|
| |
Do you love to sing? Here is a program for fathers &/or sons.Yerachmiel Begun is ing a new program for the lakewood – Jackson area. Zemiros LaHashem! Learning new Shabbos zemiros he has composed specifically fo this progran.
Join a social group of 50 boys who will and 50 others who will earn how to sing better and learn these songs. over the semesters. afterwards, the group will got to the studio tor record and to release the song to the world.
this is so much needed. new Shabbos Zemiros. Every household will be singing these new songs. iyh/
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 23:50 |
|
| |
חח איזה פרויקט חמוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2023 16:12 |
|
| |
לא הבנתי מאיפה יש לו זמן לעבוד על עוד פרוייקטים. מה עם אלבום חדש? הופעה חדשה לפסח? ילדים חדשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2023 20:18 |
|
| |
אפרים, בבית ספר החדש "בית ספר מיאמי של מוזיקה יהודית" יש פרחי מיאמי וזמירות לד' זה שאני פרסמתי זה הפרטים של זמירות לד'
|
|
|
|
|