שתיזכי להכניס את בנך בבריתו של אברהם אבינו ולגדלו לתורה חופה ומעשים טובים מתוך נחת לרבי ולכל משפחתך!!!
תוקן על ידי netson ב- 17/04/2013 12:57:27
נשלח ב-17/4/2013 16:15
וואו! אני לא מאמינה פחות משנה עברה!!! מזל טוב אידי!!!!!!!!! שתזכו לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים. (מתי הוא נולד הנסיך?)
נשלח ב-17/4/2013 21:33
ב"ה מזל טוב אידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיגדל לילד בריא צדיק וירא שמים ושתזכו לעוד הרבה ילדים וילדות צדיקים וצדיקות עוסקים בתורה ובמצוות ותזכו לרוב נחת מכל יוצאי חלציכם ושנזכה לחזות בביאת גואל צדק בקרוב אמן!
אחד הדברים שעושים לי טוב על הלב,זה לקלוט ממרחק צלילים מוכרים של מוזיקה מיאמית. הפטריוטיות הזו,מאין הגיע,למען ה'?כאילו סבא שלי,מנוחתו עדן, הקים את פרחי מיאמי.. וירחמיאל משלם לי אחוזים על כל אדם שמאזין.... אבל מה לעשות?עם תחושות לא מתווכחים. עושה לי טוב לגלות,שליופי הזה שותפים עוד אנשים בעולם,שגם הם עשו את הבחירה הנכונה.
בקיצור......
תודו שזה מרגש,לצעוד לעבודה בשעת בוקר מוקדמת ולשמוע מחלון של תלמוד תורה "אוי אוי אוי וכולם מתו בפרק אחד.. מפני,מפני שלא נהגו כבוד זה לזה..." בשלושים ומשהו קולות ילדותיים,מתוקים מדבש.
ומצירוף מקרים,כשבהזדמנות אחרת,בשלש חנויות מרכזיות הנעימו ברקע סולואים של שאול אלסן,ארי רוזנר וייצי ספינר ,
הקונצנזוס הופך למושלם. אני מסיקה באופן סופי שאינו משתמע לשתי פנים - מיאמי היא מקהלת הילדים הפורחת והמצליחה ביותר בעולם !
נשלח ב-2/5/2013 22:45
לבבית, זה באמת מרגש! את כולנו נראה לי... גם לי פעם קרה שנכנסתי לחנות בבני ברק ושעתי שם את דיסק של יבוא, שהי'ה אז חדש יחסית, לא רציתי לצאת! (לתשומת לב המוכרים בחנויות:) נראה לי שיש לזה הסבר, קול של ילדים ששרים יפה (ולא בצרחות נוראיות- בלתי סבלות...) וגם גוונים בקולות- זה נכנס ישר לנשמה, כי אין בהם חטא וקול שלהם עדין ונעים זה נראה לי סיבות מספיק טובות, לא? מה שבטוח, אני לא צריכה את הסיבות האלה כדי להשיך ליחצן אותם בלהט מיאמי אופיני...
נשלח ב-3/5/2013 12:49
הפליבק "שמע ישראל" שפרסמתי פה פעם בפורום נעלם לי , מי שיוכל לשלוח לי שיכתוב לי בפרטי , תודה !