נמחקו לי בערך 300 תמונות של מיאמי מכל הזמנים פשוט לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין לי כח להכניס עוד כאלה בוכים..... בזכות המכשף היקר שלי :( :( :( :( :( :( :( :( :( : :(: ( :( :( : (
זה פשוט לאאמיתי!!!!!!!!!!!! מה אני עושה.................
תוקן על ידי shira007 ב- 04/07/2013 19:20:21
נשלח ב-4/7/2013 20:22
shira007 כתב:
נמחקו לי בערך 300 תמונות של מיאמי מכל הזמנים פשוט לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין לי כח להכניס עוד כאלה בוכים..... בזכות המכשף היקר שלי :( :( :( :( :( :( :( :( :( : :(: ( :( :( : (
בימים אלו של בין המצרים ,אנחם אותך על האובדן הגדול, ושתצטערי בעיקר על חורבן הבית והגלות!!!
דבר שני: 300 תמונות היו לך, ולא טרחת להעלות אותם לפורום או למייל???? גם הפסד שלך וגם הפסד שלנו!!!
נשלח ב-4/7/2013 20:58
netson כתב:
בימים אלו של בין המצרים ,אנחם אותך על האובדן הגדול, ושתצטערי בעיקר על חורבן הבית והגלות!!! shur!!!!!!!!!!!!
דבר שני: 300 תמונות היו לך, ולא טרחת להעלות אותם לפורום או למייל???? גם הפסד שלך וגם הפסד שלנו!!! רובם מהמייל ומהפורום........ חלקם רציתי להעלות אבל יש זריזים ממני שהעלו.. יש תמונות סתם.... ויש תמונות שווקאהעליתי!!!
נשלח ב-4/7/2013 22:40
shira007 כתב:
זה לא הוגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אין לי כח להכניס עוד כאלה בוכים.....
בזכות המכשף היקר שלי :( :( :( :( :( :( :( :( :( : :(: ( :( :( : (
זה פשוט לאאמיתי!!!!!!!!!!!!
מה אני עושה.................
תוקן על ידי shira007 ב- 04/07/2013 19:20:21
OH, NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך זה קרה????
מה אפשר לעשות?
תגידי בערך מאיזו תקופה, מאיזה איזור...
וננסה להשלים לך את החסר.
עדיף שתדעי- אפשר אפילו לסמן כמה תמונות עם SHIFT ואז לעשות העתק ולהדביק במחשב.
אמאל'ה אבל זה באמת מצער.
ואל תשכחי שהכל לטובה! אני לא מטיפה ח"ו אבל אני בטוחה שהית רוצה שזה יקרה רק בתמונות ולא בדברים יותר קשים- אפילו סרטונים שיותר קשה להעתיק או להבדיל ח"ו משהו עצוב או משהו נכון?
אז תכווני שתהי'ה כפרת עווהנות! זו זכות ענקית להאמין בזה דווקא מתוך הקושי!!!
ה' נותן ניסיונות למי שיכול לעמוד בהם. זה סימן שהוא מעריך אותך מאד!!!
לבינתים- תגידי לי במה המדובר ואנחנו נעלה לך כמה שאפשר.