| נשלח ב-7/5/2011 21:38 |
|
| |
בשביל 98% הדאגת את כולנו?
ואגב, כבר הספקתן לקבל את המבחן בחזרה? זריזה המורה לדינים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2011 22:32 |
|
| |
המורה לדינים שהיא במקרה גם המחנכת שלי באמת זריזה. היא חייבת להחזיר את זה מהר כי יש לנו עכשיו הרבה מבחני הכנה בדינים לפני המבחן הארצי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2011 23:36 |
|
| |
מבחן ארצי בדינים? - אאאה, דיני שבת וכל זה. וואי זה ממש דבש לעומת העתיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 14:12 |
|
| |
אני בכיתה ח׳ עדיין. בבקשה לא להלחיץ אותי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 19:58 |
|
| |
מי מלחיץ?! בסך הכל תתכונני... אני עם רגל אחת מחוץ לתיכון ומרגישה שעד שאסיים כבר אצא לפנסיה... פשוט יסודי זה קיטנה לתיכון!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 20:31 |
|
| |
תלוי איזה תיכון. אני הולכת בעז״ה לסמינר בלי בגרויות אבל עם חוצים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 18:58 |
|
| |
לא יודעת, אבל נראה לי שגם חוצים זה עדיין לא יסודי! אז אל תחשבי שהולך להיות לך חיים קלים...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 19:58 |
|
| |
מי חושב? ועוד אבא שלי רוצה שאני אשלים אח״כ בגרויות ואלך גם למכללה. (בכלל, כשהייתי קטנה היה לו חלום שאני אלך לאוניברסיטה. מהר מאד הוא ירד מזה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 20:01 |
|
| |
שפירו, את מלחיצה את תמי לחינם... תמי, אם תרפי קצת את הלחץ ותרשי לעצמך להרגיש מצויין עם 92 - זה לא אמור להיות כל כך קשה. (האמת רציתי להגיד 85, אבל פחדתי שתסקלי אותי  ) קחו את החיים בקלות, חבר'ה, תעודת בגרות מקבלים גם עם ממוצע של 56. אחרי שמתקבלים ללימודים גבוהים כבר לא ממש משנה כמה ממוצע הבגרויות - מספיק שתציגו את ה BA. אז ל 56 לא מגיעים כל כך מהר... וזה גם משתקלל עם הפסיכומטרי... אז בכלל אין מה לדאוג. טיפ לעבור את התיכון בהצלחה - תהיו "חביבות המורות", אלו שתולות בהן עיניים מתעניינות, משתתפות בשיעורים, דברים כאלה שלא דורשים השקעה מיוחדת חוץ מקצת תשומת לב. זה יעלה לכם את ציון המגן... בדוק! 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 20:04 |
|
| |
אידי, אוי ואבוי. 85%? זה נחשב אצלי שיא הביזיון! (ב״ה אני לא רגילה לכאלה ציונים) גם 92% זה בושה בשבילי. שתביני, בד״כ ב״ה הציונים שלי נעים בין 95 ל 100.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 20:12 |
|
| |
את פרפקציוניסטית כבר אמרתי... זה טוב, ולא טוב. זה טוב שאת לא אדישה מדי ללימודים ומשקיעה בהם. וזה לא טוב, משום שכאשר תצטרכי להתמודד עם דברים באמת גדולים, זה יהיה לך קשה ואת יכולה חלילה להתיאש כליל... ומה טעם ללמוד 4 שנים, ואז להשלים אותם בטרוף של שנה?! זה במקרה שאת אכן תשלימי בגרויות... ואידי אני לא זאת שמלחיצה. היא לחוצה ממבחן ארצי בדינים... אז הבהרתי שיש דברים יותר גדולים להלחץ... (אני גם עברתי את דינים... ובכל זאת המשכתי בחיים רגועה  )
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 20:12 |
|
| |
לכן לא אמרתי את זה בסוף. :-) עזבי, תמי, לא שווה להילחץ בשביל שום דבר. מקסימום לא תספרי לאף אחד. גם אני הייתי נלחצת מציונים כאלה, עד שראיתי שמעלים לתלמידות טובות (בהנהגה. לימודים סתם זה לא מעניין אף מורה - מנסיון כתלמידה וכמורה) במגן אפילו אחוז משמעותי מהממוצע. זה פשוט לא חשוב לשום דבר חוץ מאשר להרגשה האישית שלך, אז את מחליטה אם חשוב לך להלחץ בשביל זה או לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 20:17 |
|
| |
רגע, רגע. אני רוצה להבהיר משהו. מי אמר שאני לחוצה מהמבחן הארצי בדינים? מ מ ש ל א ! אני לוקחת אותו באיזי כמו כל המבחנים, אני בסה״כ מספרת לכם על המבחנים שלי, לא אמרתי שאני לחוצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 20:19 |
|
| |
אם ככה - אנחנו רגועים! (זאת אומרת, אנחנו גם רגועים... :)
|
|
|
|
|