כן, אנחנו כל הזמן בחזרות למסיבת סיום. ויש לנו שיר אחד במנגינה של: one by one מאד חמוד.
נשלח ב-17/6/2011 13:47
תמר, עכשיו מגן במתמטיקה? הבגרות היתה לפני חודש! איזה יחידה?
נשלח ב-18/6/2011 22:58
מישהו הקשיב ביום חמישי בלילה ל״על המשמר״ עם רונן גרוס? היה מאוד מעניין (למרות שגם אני לא שמעתי אבל אח״כ אמא שלי סיפרה לי). הוא אירח את: שימו לב - נחמן סלצר! נחמן גרשונוביץ, שמואל ארגמן, גדי פולק ושאול מייזליש. בהמשך הוא ביקש מכל אחד להקריא קטע מהספר שלו, ונחמן סלצר (עם מבטא אמריקאי כבד, אבל עברית טובה) הקריא קטע מספרו ״הרשת״ שתורגם לעברית (הוא קרא את הקטע שרפי גנים מוטט את המחבל ע״י הכינור - למי שקרא את הספר) ואחר כך גם הסביר בע״פ את הסצנה, בהתלהבות רבה.
נשלח ב-18/6/2011 23:11
המכביטס מגיעים להופעה בארץ בשלושת השבועות. במוצ״ש כ״ח בתמוז בשעה: 22:00 באולם ז׳ראר בכר (בית העם) רחוב בצלאל 11 ירושלים. לרכישת כרטיסים: בימות *6226 ובערב המופע בקופות האולם: 02 - 6251139.
נשלח ב-18/6/2011 23:13
המספרים יצאו לי בטעות הפוך: 6226* ו - 026251139
נשלח ב-19/6/2011 01:57
תמי281 כתב:
מישהו הקשיב ביום חמישי בלילה ל״על המשמר״ עם רונן גרוס? היה מאוד מעניין (למרות שגם אני לא שמעתי אבל אח״כ אמא שלי סיפרה לי). הוא אירח את: שימו לב - נחמן סלצר! נחמן גרשונוביץ, שמואל ארגמן, גדי פולק ושאול מייזליש. בהמשך הוא ביקש מכל אחד להקריא קטע מהספר שלו, ונחמן סלצר (עם מבטא אמריקאי כבד, אבל עברית טובה) הקריא קטע מספרו ״הרשת״ שתורגם לעברית (הוא קרא את הקטע שרפי גנים מוטט את המחבל ע״י הכינור - למי שקרא את הספר) ואחר כך גם הסביר בע״פ את הסצנה, בהתלהבות רבה.
גדי פולק?! - וואי נשמע מענין. הציר הזה לא מסכים כמעט להתראין, ותאמת אני מעריצה שלו - של הציורים שלו! איך היה? מה בדיוק הוא אמר?