שבת שלום! אלכס, יש בעיה בקישור שהבאת (או שהבעיה היא באתר של מיאמי) -------------------
רציתי לבשר לכם שאני וידידי 'עט' פתחנו פורום מוזיקה חדש. שמו בישראל: פשוט מוזיקה. הפורום יעסוק בכל גווני המוזיקה היהודית חסידית למעט פרחי מיאמי וישיבה בויס (כי להם יש פורום ייעודי..) נשמח אם תבקרו: http://bhol-forums.co.il/forum.asp?cat_id=19&forum_id=21215
נשלח ב-24/12/2010 12:15
פסנתר, זה בדיוק מה שאלכס אמר - שיש בעיה.
אלכס, אולי האתר פשוט בשיפוצים או משהו כזה? נראה לי שכדאי לחכות עוד קצת כדי לראות מה קורה. אם זה לא ייפתח שוב, אני אוכל לשלוח מייל לירחמיאל - רק תזכיר לי עוד כמה ימים.
---
בהצלחה רבה לפשוט_מוזיקה! (סוף סוף הוא מקבל פרסום רשמי...)
נשלח ב-24/12/2010 14:58
אידי כתב:
פסנתר, זה בדיוק מה שאלכס אמר - שיש בעיה.
אלכס, אולי האתר פשוט בשיפוצים או משהו כזה? נראה לי שכדאי לחכות עוד קצת כדי לראות מה קורה. אם זה לא ייפתח שוב, אני אוכל לשלוח מייל לירחמיאל - רק תזכיר לי עוד כמה ימים.
---
---
נשלח ב-30/12/2010 10:52
אלכס - שלחתי. שאלתי אם האתר בשיפוצים, ואם כן - עד מתי. עכשיו נראה אם תהיה תשובה או לא...
נ.ב. - בהצלחה בלהחליק על השלג
נשלח ב-2/1/2011 13:40
כתבתי מאמר על המוזיקה החסידית בפורום 'פשוט מוזיקה' אתם מוזמנים לבוא,לקרוא ולהגיב!!!
ok, just figured maybe you can but a miami parked domain page there.
נשלח ב-11/1/2011 16:29
תודה על העדכון, אלכס!
(העקשנות משתלמת... אני לא קיבלתי תשובה...)
מעניין למה התכוון המשורר במילים in due time .
תוקן על ידי אידי ב- 11/01/2011 16:30:54
נשלח ב-20/1/2011 23:43
בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מעניינת: אנשים שומעים את הצלצול שלי (יבוא) או את צליל ההודעה (עזרי מעם ה'), ופשוט מצטרפים לשיר - כולל התנועות... ומדובר בכאלה שלא הייתי מאמינה שהם מבינים משהו במוזיקה בכלל, ובטח שלא מתמצאים בפרחי מיאמי! מסתבר שהפרחים מפורסמים יותר ממה שביני זופניק היה משער
נשלח ב-23/1/2011 08:36
מי הייתה זאת ששאלה את דניאל ישי ברדיו קול חי במוצ"ש (יתרו) על השיר של דיויד הרשקוביץ? :)