|
|
| נשלח ב-31/7/2011 01:48 |
|
| |
שבוע טוב! (או יותר נכון ״לילה טוב״...) הראיון היה מקסים. השתתפו: עמנואל שלו, חנינה אברמוביץ וג׳פרי אני-לא-יודעת-מה (מישהו הבין איך הוגים את שם המשפחה שלו?). לפני כמה שעות גם היתה להם הופעה בירושלים, מישהו הלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 02:10 |
|
| |
קוראים לו ג'פרי ריטהולץ

|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 10:32 |
|
| |
תגידו, איך זה יכול להיות שבכל הראיון, גם כשדברו על חנינא, לא הזכירו במילה אחת שהוא בוגר פרחי מיאמי???
אולי פשוט פספסתי את המשפט הזה... כי זה מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 12:35 |
|
| |
חדווה, צודקת. גם לי זה כל הזמן עמד על קצה הלשון, במיוחד כששיבחו אותו. ודניאל תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 12:43 |
|
| |
חבר'ה היה לי אתמל איזה יציאה דחופה ופשוט פספסתי את הראיון! השארתי נגן להקליט אבל חוץ מרעש קורע עור התף לא שומעים כלום!!!! דחוף אני צריכה שיסדו את הראיון להשמעה חוזרת!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 13:38 |
|
| |
לא לדאוג! הנושא בטיפול. תהיה הקלטה.
בכל אופן, בפינה שלי הקראתי את שמות הסולנים במי לה' אלי ואגב אמרתי שבנימין רבינא אברמוביץ הוא אח של חנינא מהמכיבטס. לא נראה שיוסי היה מודע לעניין לפני כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 17:37 |
|
| |
וואווי דפדפתי קצת בפורום הישן והאהוב שלנו... ובדיוק רציתי להציע רעיון של לינקיה לפורום ואז מצאתי את האינדקס בפורום הישן... גם ראיתי המון חברים שכנראה נעלמו כשהפורום נסגר ולא חזרו או שהם שינו את שמם כמוני שמשפירו2 הפכה לשפירו3... אבל עדיין אני לא זונחת את רעיון הלינקיה, כי האינדקס בפורום הישן לא ממש מעודכן... אידי נראה לי שאת טובה בזה, נראה לך רלוונטי לעשות לינקיה מחודשת עם קישורים גם מהפורום הישן?! זה כולל סיקורים מהופעות ובעצם כל מה שחשוב מרוכז... אבל אני לא בדיוק טובה בזה. מה דעתכם בעינין?!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 22:30 |
|
| |
שפירו - לא נראה לי שמישהו שינה גם את הניק וגם את סגנון הכתיבה עד כדי כך שלא זיהינו אותו (ואני מדברת על הכותבים העיקריים). ובקשר לאינדקס - תקראי כאן עד סוף האשכול... נ"ב - יש למישהו רעיון לעורר קצת את הפורום...? דיונים, משחקים, משהו...?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2011 14:03 |
|
| |
דניאל תודה רבה על הראיון עם המכבטיס!!!!...(הבנתי שאתה סידרת לנו את 'הפרוטקציה' הזו ;) ) אז-יישר כוח! ---------
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2011 17:26 |
|
| |
וואוו אידי הדהמת אותי... את בהחלט המנהלת של הפורום!! אין מצב לנעוץ את האשכול בפורום?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2011 20:33 |
|
| |
תודה :) בקשר לנעיצה - בתוך האשכול "נעים להכיר", שהוא אשכול נעוץ, יש קישורים לאשכולות העיקריים בפורום - וביניהם גם לאינדקס.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2011 22:25 |
|
| |
בכל אופן האינדקס הוא מעין מפה של הפורום... תחשבו על זה... (במקום אינדקס לינקיה) 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 11:23 |
|
| |
| mendy7700 כתב: |  | דניאל תודה רבה על הראיון עם המכבטיס!!!!...(הבנתי שאתה סידרת לנו את 'הפרוטקציה' הזו ;) )
אז-יישר כוח!
|
|
לא, זה לא אני.
תם (דוד קליגר, המפיק) היה האחראי הבלעדי לנושא והקרדיט מגיע לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 17:35 |
|
| |
כבר יש את הראיון אונליין?! בבקשה.......
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 14:49 |
|
| |
הי העלתי למייל את תמונה של סול אייל לכל המעונין!!!
|
|
|
|
|