|
|
| נשלח ב-4/8/2011 15:25 |
|
| |
תודה גילללה, איזה תמונה מהממת! איפה הוא הצטלם ומאיפה השגת? ראיתם שהוא מצביע על עצמו במודעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 15:36 |
|
| |
אין לי מושג !נראלי שזה תמונה מישראל הם שם בחנות אור החיים אם שמת לב
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 21:30 |
|
| |
דיונים על התמונות במייל אפשר לבצע במייל עצמו. זה לא רלוונטי לכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 22:08 |
|
| |
לדעתי התמונות דווקא קצת חסרות כאן - את התמונה היפה הזו של סול לא נראה לי שיש בעיה לשים בפורום וכמוה תמונות נוספות (לא מהקעמפים וכד' שלזה לא יהיה סוף בקצב של הכמות שהעלו ועדיף להשאיר אותם שם, וכמובן לא תמונות פרטיות אחרות - כפי שאמרתם לשמור על הפרטיות)
בכל אופן, האשכול הזה מיועד לדיבורים שלא קשורים דווקא לנושאים מסוימים בפורום, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 22:18 |
|
| |
אז יש את אשכול התמונות......דיבורים על דא והא.....שלאו דווקא קשורים למיאמי....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2011 22:03 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | דיונים על התמונות במייל אפשר לבצע במייל עצמו. זה לא רלוונטי לכאן. |
|
אפשר גם באשכול לכל_המתגעגעים .
ובכל מקרה, חבר'ה, אם לא תציינו את השם שלכם על תגובות במייל - אנחנו לא נדע מי כתב אותן, או מי העלה את התמונה וכ'...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 20:31 |
|
| |
מחר בלילה יש מופע של גדי אלבז ובני אלבז ואוף שימחעס והכוכב העולה.. אבישי רוזן בשידור חי מבת ים, ברדיו גלי ישראל בשעה 20:00
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 22:30 |
|
| |
משהו יודע מתי פרחי מיאמי הופיעו בעזר מציון???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 14:38 |
|
| |
אולי במוצ"ש ידעו... תבקשי מדניאל שיכין ליוסי שאלות לראיון...... 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 14:59 |
|
| |
השגחה פרטית נחמדה שקרתה לי:
הייתי בכותל עם חברה, והתכוונו להגיע לממילא אח"כ. איכשהו מצאנו את עצמנו בגבעת שאול, ושם היינו צריכות לחצות את הכביש ולעלות על אוטובוס אחר. האוטובוס שהגיע היה מלא לגמרי, אבל לגמרי - ככה שחיכינו לאוטובוס הבא, ובינתיים העפנו מבט בדוכן סמוך, שהיו בו כל מיני דיסקים מאובקים וכאלה. פתאום צץ לנגד עינינו דיסק כתום עם תמונה ישנה שכתוב עליו "פרחי מיאמי". סתם ככה, בלי לפרט מה בדיוק. קניתי אותו בלי לחשוב פעמיים - ובבית הסתבר שבעצם, אני מחזיקה ביד גרסה "מחודשת" (אבוי למחודשות שכאלה) של הדיסק Victory Entebee ! (לפחות המוזיקה שבפנים אותו דבר :) הכרתי כמה שירים שלא ידעתי על קיומם...
נכון נחמד?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:39 |
|
| |
יפה על ההשגחה פרטית.
ובכן יש לי שתי שאלות: 1. ניסיתי עוד הפעם לפתוח את הקליפים מההופעה בפסח, ואוףףףףףף עוד פעם הם נפתחו לי לאיזה כמה שניות ואז נעצרו ושלום על ישראל. שלא לדבר על זה שבמדיה פלייר הם לא רוצים לעלות, רציתי לדעת אם גם אצליכם זה ככה? בכל אופן זה הקליפים והסרטונים היחידים שעושים פה בעיות!!! כל השאר עולים כמו ילדים טובים בכל התוכנות
2. שאלה קצת חטטנית אבל תסלחו לי: למה יש כאן ניקים שעלו לפורום התלהבו התערבו שאלו שאלות ואז נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה? מה אם אנחנו לא עונים על כל השאלות שלהם (כמו בן כמה הפרח ומה הוא עושה עכשיו בדיוק ואם יש תמונות וכו' וכו') אז שלום. אני לא רוצה לרדת פה על אף אחד אבל זה מוזר....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2011 10:57 |
|
| |
במוצאי שבת, אצל יוסי אייזנטל פרחי מיאמי ארה״ב ופרחי מיאמי ישראל, כולל ירחמיאל ומנחם קליין - לראיון על הדיסק החדש
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2011 12:31 |
|
| |
האם התכנית מוקלטת או שזה שידור חי?
תודה לעונים
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2011 14:13 |
|
| |
לפי מה שזכור לי זה חי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2011 14:22 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | במוצאי שבת, אצל יוסי אייזנטל פרחי מיאמי ארה״ב ופרחי מיאמי ישראל, כולל ירחמיאל ומנחם קליין - לראיון על הדיסק החדש |
|
יהיה להם צפוף... :)
נקווה שיתמקדו על מה(י) שצריך להתמקד.
|
|
|
|
|