בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שיחה בforum

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2011 14:25 לינק ישיר 

תודה רבה לך עידודו.

אם פסנתר היה כאן הייתי רוצה שישאל את ירחמיאל, אם יהיו מסכי וידאו בהופעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2011 14:27 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
יפה על ההשגחה פרטית.

ובכן יש לי שתי שאלות:
1. ניסיתי עוד הפעם לפתוח את הקליפים מההופעה בפסח, ואוףףףףףף עוד פעם הם נפתחו לי לאיזה כמה שניות ואז נעצרו ושלום על ישראל. שלא לדבר על זה שבמדיה פלייר הם לא רוצים לעלות, רציתי לדעת אם גם אצליכם זה ככה? בכל אופן זה הקליפים והסרטונים היחידים שעושים פה בעיות!!! כל השאר עולים כמו ילדים טובים בכל התוכנות
עימו אנוכי בצרה :(

2. שאלה קצת חטטנית אבל תסלחו לי: למה יש כאן ניקים שעלו לפורום התלהבו התערבו שאלו שאלות ואז נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה? מה אם אנחנו לא עונים על כל השאלות שלהם (כמו בן כמה הפרח ומה הוא עושה עכשיו בדיוק ואם יש תמונות וכו' וכו') אז שלום. אני לא רוצה לרדת פה על אף אחד אבל זה מוזר....
כנ"ל.
(חוצמזה שכן ענינו, כמיטב יכולתנו...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2011 16:36 לינק ישיר 

netson כתב:
תודה רבה לך עידודו.

אם פסנתר היה כאן הייתי רוצה שישאל את ירחמיאל, אם יהיו מסכי וידאו בהופעה?

אני מתאר לעצמי שיהיו לו יותר תשובות במוצ"ש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2011 16:52 לינק ישיר 

מחר בבת ים, איציק דדיה מארח את יונתן שיינפלד.שידור חי ברדיו גלי ישראל החל מהשעה 20:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2011 02:57 לינק ישיר 

(לא היה לי כח לעשות ציטוט...)משיחמשיח כתב::::2. שאלה קצת חטטנית אבל תסלחו לי: למה יש כאן ניקים שעלו לפורום התלהבו התערבו שאלו שאלות ואז נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה? מה אם אנחנו לא עונים על כל השאלות שלהם (כמו בן כמה הפרח ומה הוא עושה עכשיו בדיוק ואם יש תמונות וכו' וכו') אז שלום. אני לא רוצה לרדת פה על אף אחד אבל זה מוזר....

בקשר לשאלה של משיח משיח....אני חושבת שככה מתחילים עם הפורום וחוצמיזה הפורום הוא פורום ציבורי ופתוח לכולם אז אני מתארת לעצמי שלא כל אחד שממציא לעצמו ניק ושואל שאלה חושב לחתום כאן קבע....זתומרת אני מאמינה שיש כאלו שאומרים לעצמם "או הנה...כאן ידעים הכל על פרחי מיאמי....אולי ידעו לענות על שאלתי.....".....לא כל מי ששואל שאלה ומקבל תשובה מהוד מעלתם חברי הפורום חייב וחושב להשאר...זה א'....
דבר שני....יש תקופות עמוסות/לחוצות...לכל אחד מסיבותיו שלו ובזמנים שלו....כמו לי למשל....(שמחה משפחתית...) שאז לא היה לי זמן אפילו לפזול לעבר המחשב......זה עלול לקחת תקופה.....אז נא להבין.....(אגב...גם אותך לא ראינו-אני לפחות...הרבה זמן)...
מקווה שהשובות ענו על תמיהותיך וכעת אתה וגם אידי והשאר לא רואים דבר זה כמוזר....
ואם בכל זאת זה עדיין מפריע אז נא ציינו שכל המתחבר לפורום חייב להשאר פעיל לזמן מה....אבל בשביל זה לא כל אחד מקבל את המייל של הפורום...אז נא לא להיות פזיזים.....הרבה הצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2011 12:55 לינק ישיר 

חבר'ה, כולם מוזמנים לפורום פשוט מוזיקה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/8/2011 13:42 לינק ישיר 

אויש מיאמית דווקא אליך לא כוונה ההודעה ואני חייב להגיד לך שאת צודקת וברור שלא כל אחד חייב לחתום כאן קבע אבל אני דיברתי על כאלו שנכנסים לכאן ומתגובותיהם נשמע שהם יהיו פעילים וכו' אז בסדר וודאי שכל אחד כותב מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה אבל כשמסתכלים בכרטיס האישי רואים שהוא כבר לא נכנס כמה ימים לשום מקום וגם רואים בהודעות שלו שהוא לא רשם באף מקום כלומר באף פורום אחר אז... טוב לא משנה בסדר הבנתי והסכמתי. בכל מקרה אני לא הייתי פה 1. בגלל לימודים כלומר לא הייתי בבית 2. העדפתי לא להכנס בבין המיצרים.

ואנחנו מזמינים את כולם לבוא ולהיות פעילים בפורום אנחנו נורא נשמח ונקבל אתכם בסבר פנים יפות!!!
(וכמובן תכתבו מתי שאתם רוצים:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2011 23:29 לינק ישיר 

עכשיו אני קולט: יש איזה ילד במיאמי מזרח שמשפחתו יזראלביץ נראה לי שהוא בנו של אלי יזראלביץ מבמה כהלכה הוא באמת דומה לעצמו (מהתמונות שהביאו שנה שעברה מההופעה של מיאמי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2011 16:30 לינק ישיר 

מענין אם כל מיאמי מזרח יופיעו בהופעה. זה די לא פיר שחלק כן וחלק לא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2011 20:31 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
אויש מיאמית דווקא אליך לא כוונה ההודעה

לא חשבתי שההודעה כוונה אלי כי אני יודעת כמה אני כותבת , נכנסת ומתי......אבל חשבתי להיות לפה לכל אלו שנותרו ללא מענה.... מקווה שהייתי לעזר....(אני מבינה ת הקטע בדיוק מהעובדה שהיו פעמים שלא יצא לי להיות כאן זמן מה....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2011 21:55 לינק ישיר 

אני גם לא חושבת שההודעה מיועדת אלי...(ואולי בעצם כן....)
יכולות להיות סיבות רבות להעלמות...תשתדלו להיות גמישים ולא להגדיר 'חבר',
רק את מי שכותב ושולח תגובות כל שעה או שעתים....
תאמת,ברור שהזמן והנתק עושה את שלו...,ולכן,אני צריכה קצת קירוב..,כדי להרגיש חברה מן המנין,
למרות שאני מצהירה בזאת,כי לא אוכל להיות שותפה פעילה בפורום.תזכרו אותי (מקוה שלטובה..)
וכשאכתוב תגובות,אפי' לאחר ההעלמויות תכופות,אל תסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2011 22:18 לינק ישיר 

זוכרים....את מבקשת כ"כ יפה! איך אפשר לשכוח?????!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2011 00:48 לינק ישיר 

לא הייתן בהופעה? (לבבית ומיאמית)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 01:33 לינק ישיר 

אתם חייבים לשמוע קטע...
הניקית 'גרסטנרית' השתתפה בהופעה, והיא מספרת לי את הדבר הבא:
"כמה בנות שאלו אותי אם אני אחות של דוד פרלמאן ואמרתי שכן.. הם התחילו לצרוח ולגעת בי בטירוף... עשיתי ת׳צמי כאילו אני לא יודעת עברית"

הבהרה: היא לא אחות של דוד פרלמן.

(קיבלתי אישור לפרסם)

תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 18/08/2011 01:37:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2011 01:51 לינק ישיר 

אפרופו דוד פרלמן תדעו שיש לו אבא מלאך!
חיכיתי שעות בתור להנפקת הכרטיסים (זה הסיוט שקונים דרך האינטרנט) ואיכשהו שהגיע תורי אבא של דוד חפש את הכרטיסים שלי ואז שאל - אמר שהאשנב של בימות בצד שמאל אחרי שעות של המתנה... (הוא שרת באשנב האמריקאי...) הוא בחסדו הרב לקח את התופס לאשנב השני, חזר ולקח את האשראי הלך והביא לי את המעטפה... הוא לא היה חיב לי כלום הוא פשוט רחם עלי על שעות ההמתנה האלו וכל זה בחיוך ולא רק לי, למרות העומס הוא חיך לכולם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שיחה בforum
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 29 30 31 ... 1063 1064 1065 לדף הבא סך הכל 1065 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.