|
|
| נשלח ב-18/8/2011 01:54 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | אתם חייבים לשמוע קטע...
הניקית 'גרסטנרית' השתתפה בהופעה, והיא מספרת לי את הדבר הבא:
"כמה בנות שאלו אותי אם אני אחות של דוד פרלמאן ואמרתי שכן.. הם התחילו לצרוח ולגעת בי בטירוף... עשיתי ת׳צמי כאילו אני לא יודעת עברית"
הבהרה: היא לא אחות של דוד פרלמן.
 (קיבלתי אישור לפרסם)
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 18/08/2011 01:37:56 |
|
אולי עדיף שאני לא אגיד מה אני חושבת עליהן.
(כי זה ייצא די חריף)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 10:44 |
|
| |
במקור גם היא כתבה עליהן משהו חריף שהעדפתי להחליף ב-3 נקודות :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 10:57 |
|
| |
הייתם צריכים לראות את כל הבנות שרדפו בטירוף אחרי משפחת אברמוביץ׳. מסכן בנימין, הוא כזה ילד טוב שלמרות שהיה מת מעייפות הסכים להצטלם עם כל מעריצה שביקשה. חיא לא הסכים בכלל להצטלם, אבל חנינא כן. ניגש אליו (לחנינא) ילד אחד והתחיל לשאול אותו לגבי המכביטס, ואמר שהוא מעריץ שלהם. ואז שניהם התחילו לשיר את "candlelight" והילד היה בעננים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 12:56 |
|
| |
אנשים שם היו מטורפים!! אחרי שהבנות האלו שמעו את הנ״ל הם התחילו לרדוף אחרי לכל מקום והתחננו שאני יכניס אותם פנימה. בהתחלה זה היה מצחיק ואחרי זה זה היה ממש מציק! הייתי צריכה לברוחחחחח מהם שיעזבו אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 14:11 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | הייתם צריכים לראות את כל הבנות שרדפו בטירוף אחרי משפחת אברמוביץ׳. מסכן בנימין, הוא כזה ילד טוב שלמרות שהיה מת מעייפות הסכים להצטלם עם כל מעריצה שביקשה. חיא לא הסכים בכלל להצטלם, אבל חנינא כן. ניגש אליו (לחנינא) ילד אחד והתחיל לשאול אותו לגבי המכביטס, ואמר שהוא מעריץ שלהם. ואז שניהם התחילו לשיר את "candlelight" והילד היה בעננים. |
|
חנינא היה ממש נחמד! ראיתי אותו חותם להרבה ילדים ואיזה ילדה קטנה בת 4 שבאה לבקש חתימה הוא התחיל לדבר איתה ואותה לא עניין כלום חוץ מהחתיכת דף עם החתימה היא קבלה את שלה וברחה משם... וחייא גם שנה שעברה נבהל וברח...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 14:26 |
|
| |
כן חיא הזה ילד טוב... כשהצטלמתי עם דוד פ. הוא בא אלי כולו מבוהל ״he's shomer!" כאילו שאני לא ישים עליו יד..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 14:39 |
|
| |
מסכנים הילדים, מה הם צריכים בנות שצורחות ומצטלמות איתם על הראש??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 14:44 |
|
| |
חחחחחחה השנה לא צלמתי כלום אבל שנה שעברה כשהצטלמתי עם דוד פרלמן הוא היה כזה חמוד הוא הסכים להצטלם עם כולם וכשאני בקשתי ממנו הוא כבר היה בחוץ ולא היה לו כח אז הוא הרים את האצבע הקטנטנה שלו ואמר "just one more" והמשפחה שלו הבטיחה לו שזה יהיה התמונה האחרונה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 15:14 |
|
| |
פשוט בושה. ועוד כותבים בפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 16:59 |
|
| |
נטסון למה אתה מצפה??! כמובן שאני מצידי לא אהיה כזאת אבל א"א לשנות את כל העולם... ואגב שמתם לב שהאולם (והיציע) היה יחסית ריק לעומת ההופעה בשנה שעברה? אולי בגלל ששדה חמד נעדרו?!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 17:25 |
|
| |
היציע היה יחסית ריק, האולם היה מלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 17:36 |
|
| |
שפירו במחשבה שניה את צודקת. למעט העניין שכותבים זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 11:24 |
|
| |
נטסון - אתה צודק בהחלט. כבר ביקשתי בעבר שישתדלו להמעיט עם סיפורי מעריצים הזויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2011 23:50 |
|
| |
חברה, הפורום בכלל לא יבש. זה אחד הלילות היותר עמוסים. 
|
|
|
|
|