יש שם סולו קצת :(.....של דיויד הרשקוביץ....(נראה משו כמו לפני שנה בערך.....לא מעניין בכלל!) ותגידו אם גם לכם זה עושה ככה: כל פעם שאני רוצה להכניס פרצוף זה קופץ לי לדף שאומר : Oops............איזה מעצבן!!!
נשלח ב-21/8/2011 19:35
מיאמית לי זה לא רק ברגשונים, לאתה הזה יש המון המון בעיות!!! לי זה עושה בעיות בקישורים, בצבעים, ברגשונים בקיצור בהכל! כשגלשתי באקספלור זה עבד לי איכשהו... בגוגל כרום כל פעם יש בעיות... וזה גם הרבה פעמים מביא הודעה: אותרה תוכנה זדונית משהו לא בסדר... בקיצור אתה חולה מאד מקווה שהוא לא מדביק! (ברצינות)
נשלח ב-21/8/2011 19:39
נכון! אני כבר מזמן זנחתי את כרום בכל הקשור לאתר הזה....באמת שעם אקספלורר זה עוד איכשהו עובד בניסים...
נשלח ב-21/8/2011 20:27
Miamit כתב:
יש שם סולו קצת :(.....של דיויד הרשקוביץ....(נראה משו כמו לפני שנה בערך.....לא מעניין בכלל!) ותגידו אם גם לכם זה עושה ככה: כל פעם שאני רוצה להכניס פרצוף זה קופץ לי לדף שאומר : Oops............איזה מעצבן!!!
הקטע שהכי עצבן אותי בתקופה הקצרה שגלשתי בכרום, היה ההודעות הכאילו-ידידותיות שלו - "אופס"... "מצטערים"... כאילו שבאמת אכפת לו מאיתנו.
אם אכפת לך מאיתנו - למה אתה מציק, ואם לא אכפת לך מאיתנו - למה אתה עושה את עצמך כאילו כן אכפת לך?!
נשלח ב-21/8/2011 20:30
מעניין לא קורות לי תקלות מהסוגים האלו ובכלל
נשלח ב-22/8/2011 20:13
סתם מסקרן אותי, יש מישהו שהלך להופעה בטבריה?רציתי מאוד ללכת אבל חזרתי רק היום הביתה ואני סחוט!