איך אפשר להוריד מהיוטיוב? אף פעם לא עשיתי את זה וd.a , מישהו יודע מתי יצא הdvd הרשמי לצפיה?
נשלח ב-24/8/2011 09:44
דרך אגב... אני חדשה כאן אז שלום וברכה לכולם...............
נשלח ב-24/8/2011 09:45
ברוכה הבאה!
נשלח ב-24/8/2011 12:01
mili24 כתב:
איך אפשר להוריד מהיוטיוב? אף פעם לא עשיתי את זה
וd.a , מישהו יודע מתי יצא הdvd הרשמי לצפיה?
יש כל מיני דרכים להוריד מיוטיוב, הפשוטה ביותר היא:
1. להעתיק את הקישור לוידאו ביוטיוב
2. להיכנס לאתר בשם KEEPVID (חפשו בגוגל)
3. להדביק שם את הקישור
4. ללחוץ על Download
5. לבחור איכות הורדה, וזהו.
לגבי DVD - קודם צריכה להיות ההופעה, אחרי זה יצא DVD.
בחו"ל עדיין לא היתה הופעה רצינית עם שירים מהאלבום החדש, וההופעה בארץ לא צולמה בהיקף שמתאים להוצאת DVD
ככה שמן הסתם ההופעה תיערך בחוה"מ סוכות / פסח וה-DVD יצא מס' חודשים לאחר מכן.
באתר יש לכתוב בחיפוש בצד שמאל youtube. זה יביא תוצאות רבות, תרדו עד למטה ותלחצו על older entires... זה יביא לכם הרבה תוצאות של יוטיוב דאוונלודר חלקם יותר טובים חלקם פחות - לי אחת מהתוצאות בעצם התקינה לדפדן של יוטיוב ליד האופציה של אהבתי ושתף גם לחצן של download לוחצים פשוט בוחרים גרסת הורדה ומורידים... הכי פשוט והכי קל! (אני לא בדיוק זוכרת איזה תוצאה זה היה אבל הגעתי לזה מסרטון הדרכה ביוטיוב אז מי שרוצה שפשוט ינסה לחפש שם יכול להיות שיטות ממש טובות היא בהחלט הטובה מבינהם!)
תודה שפירו זה עזר לי מאוד ובטח גם לאחרים אבל איך אני יכולה לדעת איזה גרסה הכי טובה?
נשלח ב-24/8/2011 12:47
תודה שפירו!!!!
נשלח ב-24/8/2011 18:02
נפל לי רעיון לכותרת חמודה לאשכול...,רק שאין לי מושג מה יהיה התוכן שלו. למי שיש רעיון לנושא הקשור לכותרת כפתורים ופרחים...,שיכתוב כאן.תנסו להיות יצירתיים..,המשמעות כמובן היא התאמה (השאלה בין מה למה..) מחכה לתגובות! וגם...אף אחד לא ענה לי בנוגע לבעית ההתחברות שלי כחברה באתר,אשמח להענות בהקדם,כי הבעיה משגעת אותי.
נשלח ב-24/8/2011 21:08
הי לבבית נסיתי לחשוב על פתרון או אם זה קרה לי ואיך אפשר לעזור אבל לא מצאתי אני בטוחה שיש עוד כאלה.... (בכל מקרה אני ימשיך לחשוב...)
נשלח ב-25/8/2011 00:29
כפתורים ופרחים!!!! אילו ילדים לאורך ההסטוריה היו ממש כמו כפתור ופרח.....ואתן את הדוגמא האקטואלית ביותר (מומלץ גם ללכת אחורה בשנים!!!!) ג'רמי ורבינא בהופעה בירושלים היו ממש כמו כפתור ופרח...לאורך כל ההופעה ובפרט בשיר מי לה' אלי...(כשרבינא החזיק את ג'רמי)
נשלח ב-25/8/2011 01:00
למה אני רואה שמ(ע)נדי השאיר באשכול:"מיאמי מזל"ט" תגובה אחרונה (כנראה תשובה לשאלה שלי)אולא משנה אבל כשאני פותחת את האשכול אני לא רואה תגובה של מ(ע)נדי?
נשלח ב-25/8/2011 01:09
מי שההוא מכאן יודע לאיזה דיסק או הופעה שייכת התמונה הזאת? מי שיענה לי אני יודה לו מאוד(זה נורא מסקרן אוותי במיוחד שזה ...)
נשלח ב-25/8/2011 01:20
זה נראה כמו משו מתקופת "משיח" ניו ג'רסי או משו דומה...(אני מנחשת לפי העניבה....)