מישהו מכיר את המארז הזה?? יכול להיות שזה סתם חידוש של המארז עם ארבעת הדיסקים של מיאמי?
נשלח ב-24/10/2011 14:17
זה המארז הקודם יש שם דיסקים של מיאמי ירושלים,סטנד אפ ,ועוד שנים מאותו איזור זמן(ארבעה דיסקים אחורהמאילו שהיו במארז המוכר)
נשלח ב-25/10/2011 20:54
הערה לסדר!
אצל האח התאום שלנו- פורום אלי גרסטנר Eli Gerstner -נפתח לאחרונה אשכול אחד על הופעה, שכולל הכל. גם סיקור גם תמונות וגם וידאו(להורדה).
"מכל מלמדי השכלתי". גם אצלינו צריך להיות כך. וחבל שנפתח על כל הופעה במקרה הטוב 3 אשכולות.
זו רק דעתי, מה דעתכם?
היי שלאגריסט!!! אם לא אכפת לך..... אז- הביצוע המדהים הזה כבר הועלה לפורום בימי בין במיצרים באשכול שנושא את הכותרת "קבלו אותו בווקאלי".... אם יש לך דברים ווקאלים נוספים...נשמח אם תעשה אתזה באשכול המתאים....תודה ושכוייח!!!
אני אוהד של רבינא ובאיזה מקהלה הוא ישיר כשהוא יהיה גדול עם לא מקביטס?
תוקן על ידי שלאגריסט ב- 26/10/2011 22:10:27
נשלח ב-26/10/2011 22:13
נשלח ב-27/10/2011 00:25
netson כתב:
אצל האח התאום שלנו- פורום אלי גרסטנר Eli Gerstner -נפתח לאחרונה אשכול אחד על הופעה, שכולל הכל. גם סיקור גם תמונות וגם וידאו(להורדה).
"מכל מלמדי השכלתי". גם אצלינו צריך להיות כך. וחבל שנפתח על כל הופעה במקרה הטוב 3 אשכולות.
זו רק דעתי, מה דעתכם?
אני חושב שעקב התעבורה הגבוהה שיש כאן בפורום, זה דווקא טוב לחלק למס' אשכולות, אחרת יצא אשכול ענקקקק עם עשרות עמודים, וזה לא כ"כ נוח.
סיקור אישי, לדוגמא, מחייב אשכול נפרד. זה משהו שדורש מהכותב הרבה השקעה ובהחלט ראוי לכבוד.
נשלח ב-28/10/2011 14:38
ברוכים הבאים לארץ ישראל! ברוכים הנמצאים בפורום! לצערי/נו צריך לחזור אז הנה חזרתי אז שבת שלום ומבורך לכולכם!
נשלח ב-29/10/2011 20:18
------- שימו לב:
הערב אני אגיש את פינת 'חוזר בתשובה' האחרונה בסדרה, ברדיו קול חי 93FM לאחר השעה 22:00
הי, בדיוק הרגע הדלקתי את הרדיו, ושמחתי לשמוע את הפתיח לחוזרים בתשובה - סוף סוף לא דוחים את זה לסוף התכנית... אבל פתאום אני שומעת שזה פעם אחרונה של דניאל ישי!! למה??? הצילו!