טוב,זה סוג של אות חיים,למרות שכבר הגבתי באשכול נוסף,אבל...אם כבר נכנסים לפורום אז...
ובכל זאת כדי שיהיה כתוב כאן משהו, תדעו לכם שיש סיכוי טוב שאחד הלחנים שלי יכנס לדיסק הבא של מיאמי....
תנו כבוד!!!!!
פרטים יבואו...
אני נותן שאפו ענק.
ללבבית כנסי לאשכול הבא, הוא מאד מתאים לך:
ממש בסוף השיר "זמן שמחותינו" בין האמירות "א גוט יו"ט" של הפרחים, אוזני קלטו גם את המילה "א משוגע"? א. האם שמעתי נכון? ב. אמנם זה שיר שמח, אבל מה הקשר לשיר, אם יש? ואולי זה שאין קשר לשיר... זה בעצם הקשר?
נשלח ב-6/11/2011 15:43
זה מילה אחרת באידיש, (משהו על סוכה אולי)
נשלח ב-6/11/2011 16:37
יהודה גורקין ובנימין רבינא כבר בני 14.5 - 15
אבל בני כמה דוד פרלמן מקס וג'רמי הרשקוביץ?
מישהו יודע???
נשלח ב-6/11/2011 16:38
CHEDVA כתב:
זה מילה אחרת באידיש, (משהו על סוכה אולי)
זה גוט יום טוב - חג טוב בתרגום לעברית
(אני יודעת יידיש וקצת רוסית)
נשלח ב-6/11/2011 17:42
גוט יום טוב (=חג שמח, בלשוננו) אני מניחה שנטסון הבין מעצמו. חוץ מזה היה שם עוד משהו ברקע, ועל זה היתה השאלה. תקשיבי טוב שוב... -- ג'רמי בן 13 חצי בערך, אין לי מושג לגבי האחרים... -- גבריש פרוסקי? קרסיבה! קטו אישו גבריט?
תוקן על ידי אידי ב- 06/11/2011 17:43:33
נשלח ב-6/11/2011 18:29
אידי כתב:
גוט יום טוב (=חג שמח, בלשוננו) אני מניחה שנטסון הבין מעצמו.
וואו. נכון מאד!!! איך ידעת... חוץ מזה היה שם עוד משהו ברקע, ועל זה היתה השאלה. תקשיבי טוב שוב...
אני מדבר על אחד הילדים בסוף השיר, שנשמע כאומר "א משוגע", ולא איזה מלל של מקהלה. אם תירצו אתן את השניה שזה מתנגן.
נשלח ב-6/11/2011 20:13
לכל המסתקרנים לגבי הלחנים שלי,כשיהיה חדש,אתם הראשונים שתתעדכנו,בעז"ה! תתפללו שזה יצליח!,אני חושבת שזה יעלה את קרן כל חברי הפורום....! אגב,יש לכם מושג אם ירחמיאל או אי מי מעוזריו(יש דבר כזה..?:),מבקר בפורום?,כבר שאלו על זה בעבר, מה היתה התשובה? ולנטסון-בסוף השיר זמן שמחתינו,ירחמיאל אומר "ממש אוי גיוואלד" ויתכן שזה היה נשמע לך כמו המילה משוגע... בנוסף לכך אחד הילדים,(נשמע לי שיאיר קניג) שואל וואס איז נייעס...ואח"כ,באנגלית-it's a rainy in סוכות?
נשלח ב-6/11/2011 21:12
לבבית, תודה רבה!
נשלח ב-7/11/2011 16:31
גבריש פרוסקי - מדברת רוסית קרסיבה - יפה! (אני יודעת את הניב של אוקראינה)
נשלח ב-7/11/2011 16:33
וכל הכבוד ללבבית (אמורות להיות צלילי תשואות ברקע רק שאין אפשרות לשים אז נסתפק בסמיילי)
נשלח ב-7/11/2011 23:27
לבבית אני מתאר לעצמי שמנחם קליין נכנס לפה הרבה פעמים.
נשלח ב-8/11/2011 19:18
אתה מתאר לעצמך...או יודע?,זה פשוט שתי אופציות שונות.בכל"א,תודה גם על התגובה הזו. בהזדמנות,אשתף אתכם בכמה תאוריות שלי,בנושאי פוביות,פרנויות ותסביכי נחיתות.... ואם תמליצו לי לשאת את הנאום,באחד הפורומים השכנים,אגלה לכם רק,שיש לכל העסק הזה קשר למיאמי.
נשלח ב-8/11/2011 19:49
בקצב של השקט כאן...,אפשר להתחיל צ'יזבאט.אבל,מה לעשות שאין לי את הזמן לכתוב אותו. אז, לילה טוב לכולם!
נשלח ב-8/11/2011 21:56
לבבית, אם את כבר בעניין פענוחי מילים מוזרות - אולי לך יש מושג מה המילים הלא ברורות בשיר "איום ונורא"? (איום ונורא, __???__, ממש א געוואלד, אוי, געוואלד...) -- ואגב, יש כאן כמה פסיכולוגים חובבנים - את מוזמנת לנסות!