|
|
| נשלח ב-29/12/2011 22:46 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | תגידו,ראיתם בחיים שלכם משהו מטומטם יותר מזה,שאני מנסה במשך עשר דקות אם לא יותר,לצרף קובץ במייל,והוא פשוט לא מאפשר לי?אני לוחצת כמו שוטה,אלף פעם על צרף קובץ,ובדיוק אז,הוא נתקע.כאילו יד נעלמה,מונעת במכוון את האופציה הזו...
יש למישהו הסבר לכך?(וסתם להעשרת האינטלגנציה..,כשאני פותחת את המייל,אם משהו נוסף,צופה בהודעות,בו זמנית,
הוא רואה את מה שאני רואה.... ?כלומר...אהמ..תשובה בבקשה.
-------------
אגב,עידו אולי תואיל בטובך,לשלוח לי,לפחות את הקטע שרואים את ילדי המקהלה,בדרך לטיול ובאולפן,מה-DVD של רווח? זה נהנה,וזה אינו חסר.... :)
ולסעיף הגזל,הרי אני ממילא לא אקנה DVD,ברגע שיש ברשותי CD.כך שירחמיאל לא ירויח או יפסיד מזה.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 29/12/2011 22:32:18 |
|
לא הבנתי איזה קטע את רוצה שאני אשלח.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 23:01 |
|
| |
אני לא מבינה,עדיין לא ראית את זה?בשביל מה קנית,שיעלה אבק באריזה... ?:) הקטע שהתכוונתי,הוא מה-DVD של רווח.אמרו לי, שיש משהו שפספסתי.(שלא היה ב-CD) רואים את הילדים בדרך לטיול (למיאמי),יוסי שיק מדבר שם או משהו כזה,ואם הבנתי נכון,גם מהאולפן. --------------------------- לגבי שאלת האינטליגנציה שלי,על המייל,התכוונתי כמובן,למייל של הפורום. אני מחכה עדיין לתגובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:16 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | אני לא מבינה,עדיין לא ראית את זה?בשביל מה קנית,שיעלה אבק באריזה... ?:) הקטע שהתכוונתי,הוא מה-DVD של רווח.אמרו לי, שיש משהו שפספסתי.(שלא היה ב-CD) רואים את הילדים בדרך לטיול (למיאמי),יוסי שיק מדבר שם או משהו כזה,ואם הבנתי נכון,גם מהאולפן. --------------------------- לגבי שאלת האינטליגנציה שלי,על המייל,התכוונתי כמובן,למייל של הפורום. אני מחכה עדיין לתגובה.
|
|
היום זה הגיע אז בנתיים לא הספקתי לראות. אני אבדוק.
לגבי שאלת האינטליגנציה, זה ידוע שג'ימייל עושה לפעמים בעיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:22 |
|
| |
אולי את מנסה להעלות קובץ גדול מ- 25 MB ? או שאולי הוא פותח לך חלון לבחירת קובץ ואת לא שמה לב.. אולי יש אחד כזה פתוח ברקע ואז הוא לא פותח אחד נוסף...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:26 |
|
| |
אני חושב שהיא הצליחה (אם היא התכוונה לקובץ הקצר של שאול)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:36 |
|
| |
ברכותי הלבבי(ו)ת
אגב, שלשלת גו'ניור 2 בהמלצת פסנתר_כנף? (ניחוש פרוע...)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:40 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | ברכותי הלבבי(ו)ת
אגב, שלשלת גו'ניור 2 בהמלצת פסנתר_כנף? (ניחוש פרוע...) |
|
אני? שלשלת ג'וניור 2 עם המצלמה של עצמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:43 |
|
| |
מה? שאלתי אם קנית את הדיסק בהמלצת הניק החשוב הנ"ל?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 01:16 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | מה? שאלתי אם קנית את הדיסק בהמלצת הניק החשוב הנ"ל? |
|
אה, אז לא. קניתי בהמלצת אוזניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 13:00 |
|
| |
הבונוס של רווח: 1. מצלמים באולפן בארץ- את ירחמיאל ביגון ומשה לאופר ומונה רוזנבלום, בהקליטם הקלטות לדיסק רווח.
2. מיאמי במיאמי - הילדים (בערך 15) נוסעים (חוזרים) להופעה במיאמי, הם מצולמים במטוס, בשדה תעופה, לפני ההופעה ובהופעה עצמה, ובכל מיני טיולים שעשו להם לפני ואחרי המופע, הפרחים מדברים שם, ומספרים שם כל מיני דברים שקשורים להופעה, ולחזרה לשורשים -מיאמי. מי מדבר? כולם, איתמר לוסטינגר ושאול אלסון וגרשי אדלר וארי רוזנר ושמולי ברוין ודוד הסן ויוסי שיק ועזריאל אחד ודורון לוין... וכו' וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 14:08 |
|
| |
מצאתי בפורום חדרי חדרים פרופיל על ארי גולדוואג נורא ישן מ2003 (מתוך העיתון חדשות המוזיקה החסידית)
פרופיל: ארי גולדווג
"כשהייתי בן תשע, אמא שלי הביאה אותי להיבחן אצל מקהלת פרחי מיאמי. אני כבר שרתי מאז שמישהו יכול לזכור, למעשה ממתי שנולדתי, וזה היה רק טבעי שאמי (שגם נוטה מאוד למוסיקה) תוביל אותי אל הבמה. אני חייב להודות שקצת חששתי להיבחן, וכמעט עזבתי לפני שתורי הגיע, אבל בסופו של דבר שוכנעתי, וכך התחלתי את הקריירה שלי במיאמי" – מספר ארי.
למרות שבהתחלה אני לא קיבלתי קטעי סולו, הביטחון שרכשתי, יחד עם מקלדת חדשה שאבי קנה לי בתור מתנה, הובילו אותי להתחיל להלחין שירים בו במקום. אחד מהשירים הראשונים שאני הלחנתי אז נמצא באלבום שלי. השיר נקרא "עלינו". זהו שיר שאני שיחקתי אתו מאז התחלתו, ויש לי מספר הקלטות של עצמי שר אותו בתור ילד. מה שעושה אותו כל כך ייחודי זה שהייתי יכול להשתמש בקול שלי כילד מהשירים שהוקלטו אז. אז אני הלבשתי עיבוד חדש על השירים ההם. אחרי כל זה אני שרתי בהרמוניה עם עצמי כילד. זה עושה צליל מאוד יפה. השיר עצמו הוא באמת תמים ופשוט, והמענה העולמי שאני קיבלתי מאלה ששמעו את השיר היה, "ואוו זה ממש מגניב!'.
הייתי במיאמי בערך חמש וחצי שנים, בסופו של דבר עולה מעלה להיות סולן. במשך הזמן, כמה חברויות מאוד חזקות נוצרו שיישארו איתי עד ליום הזה. ביניהם היה קשר במידת מה מלא יראת כבוד עם איש בשם ירחמיאל ביגון. אולי זה היה העידוד שלו ללמוד במשך המסעות שנסענו שבסופו של דבר תרמו להיותי בסוף בישיבה. מה שזה לא יהיה, הוא תמיד היה שם להקשיב למוסיקה שלי ולתת לי ביקורת מועילה כשצריך. זה היה מבוסס על העידוד שלו שאני החלטתי לקחת צעד נועז עם האלבום הזה ולעבד את המוסיקה בעצמי. בגלל הקשרים המקורבים שלי עם השירים עצמם, זה היה רק טבעי להניח שהעיבודים שלי ישלימו כראוי את שירים.
הניסיון שלי במיאמי היה מדהים, ויש לי הרבה זיכרונות אהובים מהזמנים ההם, אבל אחד מהשינויים הדרמטיים בחיי היה קצת יותר מאוחר כתוצאה ישירה מהשנים ההם במיאמי. אני בא מרקע יותר מודרני, והחשיפה שהיתה לי לעולם הישיבה בסופו של דבר הובילה אותי להיכנס לישיבה ישר אחרי שעזבתי את המקהלה. זה היה שם שהתחלתי ללמוד בהתלהבות גדולה. המידה הרוחנית הזאת שנוספה הובילה את הלחנים שלי לשלב חדש גם כן. בשעה שלמדתי שם במשך חמש וחצי השנים הבאות אני הלחנתי ארבע מתוך אחת עשרה שירים באלבום הזה.
זה היה גם במהלך השהות שלי בישיבה שפגשתי את חברי הטוב דרור קיבודי, אשר שירו "מים רדודים" מוצג באופן בולט באלבום. הוא מחבר מילים לשירים ומלחין מאוד מוכשר שכתב הרבה שירים יפים חודרים לנשמה. השיר הזה מדבר אל הנשמה, מבקש ממנה לזוז מעבר לקיום הרדוד והשטחי ולהשיג סיפוק רוחני אמיתי. הוא מבקש מכולנו להביט קצת יותר עמוק אל תוך עצמנו ולגלות מי אנחנו באמת. העיבוד של השיר הזה הוא מאוד מגניב, מוסיף בדיוק את ההרגשה הנכונה למילים שמתארות איך כזה הרבה פעמים אנחנו מרחפים את דרכינו דרך החיים.
במשך אותו הזמן גם הייתה לי את ההזדמנות ללמוד אצל מדריך של מורה קול באמת גדול ומוכשר. תשומת הלב של החזן הירש אינהורן לפרט והאומנות האמיתית של הפצה ווקלית מסופקת על ידי עם הרבה טכניקות שירה חשובות. הוא לימד אותי איך להשתמש בדינמיקות של הקול לטוות כל שיר וליצור יצירה מוסיקלית אמיתית. הוא הוסיף עשירות לקולי, שניסיתי להשתמש בו יחד עם הטונים היותר נעימים של קולי. הוא גם הכיר אותי לצליל יותר קלאסי של מוסיקה שאני ניצלתי בסופו של דבר להלחין את השיר אוחילה. השירים הם מהתפילה של החזן בימים הנוראים כשהוא מתחנן בפני ה' שיעזור לו לבחור את המילים הנכונות לשבח את ה' איתם. המנגינה של השיר היא משופרת על ידי ההוספות של התזמורת של עוד גאון במוסיקה בשם ירון גוטפריד. הוא פסנתרן ומנחה מספר אחד של ישראל, והוא בא לאולפן להוסיף את ההוספות היפות שלו לאלבום שלי. השיר הזה מציג כלי מיתר, צ'מבלו, חצוצרות, ואבובים מסודרים באופן מרשים שמביאים צליל עשיר ליצירה. ההוספות של ירון מובלטים בכל האלבום, והביאו את כל הפרוייקט לשלב חדש.
אחרי שעזבתי את הישיבה, אני עברתי הלאה אל ישיבת מיר בירושלים, מקום שלימודי הובאו לרמה חדשה. המוסיקה שלי, זה נראה, תמיד נעה בעקבות לימודי, וזה היה שם שאני הלחנתי את שיר הכנושא באלבום, "לישועתך קיווינו". השיר הוא הוֹרָה גדולה ומציג עיבודים ברורים. אתה תמצא את זה קשה לא להתחיל לזוז כשהאלבום מתחיל. מוצג בשיר, ובכל האלבום זה מקהלה מבוגרת מוכשרת. היא משתלבת בכל מקום מהרמוניה של שלוש עד לשש חלקים באופן מורכב טווי בתוך כל שיר מגיע אל צליל מלא באמת. הקולות במקהלה נבחרו לפי איכותם והתוצאה היא חלקה.
מבוסס על תגובות שאני כבר התחלתי לקבל, אני חש שיש הרבה התרגשות מסביב לשחרור הזה. אנשים כבר מדברים על המוסיקה והסאונד הטרי. אני באמת יכול לומר בביטחון שהאלבום הזה זה אחד שלא תרצו לפספס.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2011 18:57 |
|
| |
תודה על הפרופיל שהבאת...
|
|
|