ברוכה הבאה, אנט! טוב לשמוע שאת נהנית -- לגבי המייל: פרטים כאן. אבל סתם ככה, בפורום עצמו יש כל כך הרבה חומרים מעניינים - גם תקופת ההסתגלות יכולה להיות מעניינת מאוד! -- ואגב, אולי תספרי לנו באשכול "נעים להכיר" על ההיסטוריה שלך עם פרחי מיאמי? אנחנו נשמח לשמוע :)
נשלח ב-26/1/2012 20:49
מצטרפת להנ"ל. אגב,נחמד לראות שמדי פעם צצים עוד אנשים שעוקבים אחרי הפורום הזה,עד לסוף הבלתי נמנע- ההצטרפות הרשמית.רק חבל,שהם נעלמים כמו שהם באו. מסתבר,שבמיאמי פועם כח משיכה והשרדות,שלא נגמר.לא נראה,שהתופעה הזו תגווע אי פעם.
נשלח ב-27/1/2012 01:27
חן חן לכל המברכות הלבביות! אני מכירה את כולכם היטב - הפורום פה 'מרתק' אותי כבר כמה שנים. אני לא יודעת אם יש לי מה לחדש באשכול ''נעים להכיר'' כי אין לי הסטוריה מרתקת, רק שהנושא mbc מענין אותי מאוד כי אני אוהבת מוסיקה טובה ושירה איכותית וההשתמשתי הרבה עם שירי מיאמי למקהלות שארגנתי בביה''ס והסמינר שלמדתי. ותמיד אהבתי את הקולות והופעת הבמה של הסולנים של מיאמי..... ומכאן ועד להצטרפות לפורום הדרך כלל לא ארוכה.
נשלח ב-27/1/2012 11:12
אידי כתב:
לא אמרתי שבאת לסתור... אמרתי שהם לא צריכים לרדוף אחרי סולנים.
בלי קשר, נראה שהרבה קינדרלאכים פורשים לקריירות עצמאיות. (רעיון לדיון בשמינייה!)
תראי, לא בטוח שהם לא צריכים לרדוף אחרי כמה טובים כי הם בכל זאת בהתחלת הדרך, ודניאל הזה (אני לא מקבל ממנו אחוזים) הוא נראה די מוכשר וקול מאד יפה כך שזה היה מאד מוסיף במיאמי מזרח, ועם הוא היה במיאמי מזרח אין לי ספק שהוא היה הסולן הבולט.
דיון על , פורשים במיאמי. ?
נשלח ב-27/1/2012 11:18
אני גם לא חושב שהם צריכים לרדוף אחרי סולנים, הרי גם ירחמיאל לא רודף אחרי אף אחד אלא כולם רודפים אחריו. חוץ מזה טוב שהוא לא נכנס, פשוט הקינדערלאך ופרחי מיאמי לא מסתדרים לי ביחד, רחוק כרחוק מזרח ממערב.
אגב,אתמול ראיתי את מיאמי 2, ובסולו של ארי ג בשיר שבת ירושלים נזכרתי באיזה קטע שארי סיפר פעם: שבאחת ההופעות כשהוא שר "WEEK" שפירושו שבוע הוא חשב שהכוונה לחלש - "WEAK" ועשה תנועה בהתאם, בקיצר אז אתמול בסולו שלו שם שמתי לב לתנועה שהוא עושה, אז כנראה שזו ההופעה הזו.
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 27/01/2012 11:25:28
נשלח ב-27/1/2012 11:25
משיחמשיח כתב:
אני גם לא חושב שהם צריכים לרדוף אחרי סולנים, הרי גם ירחמיאל לא רודף אחרי אף אחד אלא כולם רודפים אחריו. חוץ מזה טוב שהוא לא נכנס, פשוט הקינדערלאך ופרחי מיאמי לא מסתדרים לי ביחד, רחוק כרחוק מזרח ממערב.
ירחמיאל בטוח לא רודף אחרי אף אחד . אני מדבר על מיאמי מזרח שכעת בתחילת דרכה.
לגביי הקינדרלעך, אני מבין מה אתה מתכוון להגיד. אבל זה לא מחייב במיוחד במקרה הזה
נשלח ב-27/1/2012 13:58
שלאגריסט כתב:
דיון על , פורשים במיאמי. ?
פורשים במיאמי... מה עדיף: מקהלה או קריירה עצמאית... משהו בסגנון...
נשלח ב-27/1/2012 16:30
annete כתב:
חן חן לכל המברכות הלבביות! אני מכירה את כולכם היטב - הפורום פה 'מרתק' אותי כבר כמה שנים. אני לא יודעת אם יש לי מה לחדש באשכול ''נעים להכיר'' כי אין לי הסטוריה מרתקת, רק שהנושא mbc מענין אותי מאוד כי אני אוהבת מוסיקה טובה ושירה איכותית וההשתמשתי הרבה עם שירי מיאמי למקהלות שארגנתי בביה''ס והסמינר שלמדתי. ותמיד אהבתי את הקולות והופעת הבמה של הסולנים של מיאמי..... ומכאן ועד להצטרפות לפורום הדרך כלל לא ארוכה.
לא כתבתי לך ברכה "לבבית" יותר נכון כתבתי משו די ארוך אבל הוא לא נתן לי ולא היה לי כח לחזור על זה .....
אז תדמייני לעצך ככה איזה משו טוב... (ממני)!
נשלח ב-28/1/2012 19:47
טוב, אני מדמיינת...............................................................................................................