| נשלח ב-21/3/2011 16:22 |
|
| |
אהה :) לא ראיתי את הK
צריך מישהו שיש לו קשר למישהו שהיה ביבוא...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 22:54 |
|
| |
יש ילד בשם הזה אפשר לראות אותו למשל ב'גלה' הוא מגיע בשורה הראשונה שמתחילה את השיר, עומד בסוף בצד ימין ליד עקיבא ג'קובס
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 17:56 |
|
| |
אני לא מבינה: לאף אחד פה אין את הדיסק המקורי של יבא לשמיעה - כדי לראות את המילים של איום ונורא? מה, כולם צרבו? - כולל כל אלה שניסו למצוא תשובה כדי לענות לשואלים על זה ברדיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 18:30 |
|
| |
חדוה היקרה,חלילה לכולם פה (כך אני מקווה לפחות)יש את הדיסק המקורי כולל אותי,הבעיה היא שהקטע הזה לא כתוב בעטיפה של הדיסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 10:27 |
|
| |
אתמול נפל לי האסימון, מה זה בדיוק "פרזות תשב ירושלים". כאילו, מה הביג דיל - שלא תהיה לה חומה? גם עכשיו אין, וגם איפה שיש היא לא נותנת שום הגנה. ואז תפסתי את העניין: "פרזות תשב ירושלים" זה אומר - תחנה מרכזית בלי מאבטח. תחנות רכבת בלי מכונת שיקוף. אנשים שלא מסתכלים בחרדה על כל אחד שיש לו תיק. אזעקה שהמשמעות שלה אחת ויחידה - עוד 5 דקות שבת. (למי ששאל - לא, הן לא נשמעות אותו דבר.) לא לקפוץ מכל צליל של אמבולנס, אופנוע, דלת שנטרקת או כוס שמונחת על השולחן בנקישה קצת חזקה מדי. טילים שמכילים סוכריות ג'לי, והם לא מפחידים בכלל. זו בעיניי המשמעות של "פרזות תשב ירושלים", והערים האחרות גם כן. במהרה בימינו, אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2011 00:12 |
|
| |
אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 21:26 |
|
| |
עידודו - שיהיה לך גיוס נעים, מוצלח ומועיל!  זאת לא פרידה אז אני לא אגיד שתהיה חסר מאוד... אנחנו נשמור לך את כל הדברים המעניינים - אל תדאג!  שתזכה להיות מהחיילים שירכיבו את משמר הכבוד למלך המשיח בכניסה לירושלים הבנויה תיכף ומיד ממש!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 20:54 |
|
| |
תראו תראו מה אני קוראת עכשיו ב"בקהילה"!
נא לקרוא בסבלנות: " "הרשת -תכנית אֶבּהֶרט": ספר מתח חדש. אי שם במועדון בגרמניה מתכנסת חבורת ניאו נאצים. יש להם תוכניות ולא כדאי להיות על הכוונת שלהם. מנגד, עומדים שלושה אנשים שמבינים שהשעןו מתקתק ושמישהו חייב לעצור את הכנופיה הזאת: קובי שפירו, צייד נאצים ותיק; מורדי קאהן, בחור ישיבה אמריקאי וגיבור בעל כרחו; וג'ייסון לאונרד פרוסט, כומר המחפש סימנים בעברו העלום. זו סיפור חובק יבשות של תככים, מזימות והרפתקאות עוצרות נשימה. הוא כתוב בתנופה על ידי אחד מטובי סופרי המתח שקמו לציבור החרדי בשנים האחרונות. הספר תורגם מאנגלית והיה רב מכר בשפה זו.
הרשת / נחמן סלצר / הוצאת פלדהיים / כריכה רכה, 578 עמ' "
ועכשיו נשאר לנו רק לקרוא ולהתרשם מזווית אחרת של הסופר המהולל...
(מקור: "פנינים" ג' ניסן, עמ' 75)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2011 13:35 |
|
| |
אהבתי את השפירו והקאהן, מזכיר קצת את מיאמי לא?! 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2011 00:16 |
|
| |
גם אני קראתי את זה בעיתון,חמוד! לא במקרה הוא בחר את השמות האלה,כך נראה לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2011 00:17 |
|
| |
אגב,דניאל אם אתה כאן,צל״ש על התוכנית היום! באמת היה יפה.הרבה שאלות על מיאמי נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2011 02:09 |
|
| |
תודה תמי :) מאז שהמאזינים גילו שהם מקבלים תשובות לכל שאלותיהם (החופרות בחלקן) על מיאמי (בעזרתה של אידי כמובן!!) כמות השאלות בהחלט גדלה.
|
|
|
|
|