על זה נשאלת השאלה ששאלת "אוף, מה עושים כדי לגרום לקוראינו היקרים גם להגיב?
"
נשלח ב-29/1/2012 23:08
חדוה,זר ברכות...
ת'אמת,שיום אחד הרהרתי בך.תרמת לפורום הרבה.באמת כיף,לראות אותך שוב.
-------------
בלילה,יש סגולה כזו,שכל מה שעושים וגם מה שלא..,מקבל מימד אחר.מרתק יותר.
יצא לי,לנבור קצת בפורום הישן...
אני מוצאת את עצמי,נקרעת מצחוק,כל פעם מחדש.יש שם דפים,שהסופרת המוכשרת ביותר עלי אדמות,
לא היתה מצליחה להעלות על הכתב,באופן אותנטי ומשעשע כל-כך.
להלן,אחת משורות המחץ,שמצאה חן בעיני...,אצטט אותה כאן,לטובת מי שאין לו כח לקרוא עמוד שלם... :
"עוד כמה שנים ישיר אותו איזה ילד צפלון בשם "יוס'לה צט'רענקלר ושאול יוזמן לסולו,
כשהוא רווק נחשק בן 24.
קולטים!? " יצורים שפוכים,היו אז.אין מה לומר.
שווה לבלות שם,בשעות הפנאי... :)
נ.ב.אידי,עכשיו את מבינה,למה דאגתי לאחל לשאול זיווג הגון בקרוב...?
כדי ליצור איזשהוא איזון.... :)
תוקן על ידי לבבית30 ב- 30/01/2012 00:05:28
נשלח ב-30/1/2012 14:44
\את יודעת באיזה אשכול אולי???
גם אני נוברת שם הרבה ואין לי כח לחפש שוב אז רק אם את יודעת מה \ר אם לא אז בסדר...
(אידי,לא קרה לך שצחקת גם מדברים מטופשים (ורדודים) ....?-שזה בדיוק הגורם..)
בפורום הישן,באופן כללי,לא ניתן לומר,שרמת התגובות היתה גבוהה מאד.וימחלו לי כולם.(בלי לזלזל,בנכסים שכן קיימים בו.)
אז כל מה שנותר לעשות,כשקוראים את הדפים שם,זה רק להחזיק את הבטן,במקרה הטוב
ובמקרה הפחות טוב,לבכות.
לפחות,את יכולה להיות רגועה,שבעוד חמש שנים,כשיקומו אוהדים חדשים למקהלה,שיגיעו אל הפורום הזה,
הם ימצאו כאן תוכן,במדרגה אחת,או יותר,מעל.
נשלח ב-1/2/2012 23:57
וואו... תודה לבבית. ויישר כוח לכל החברים שמעלים את הרמה בדיונים מוצלחים, תגובות לעניין, ובכלל. (הפורום הקודם הוא באמת אחד מאוצרות המידע הגדולים! למרות קטעים מטורללים שכמה אוהדים מקוריים יתר על המידה הצליחו לייצר )
נשלח ב-2/2/2012 05:13
אתמול בתוכנית פסק זמן של יוסי הוא פתח את תוכניתו עם שיר יפה של פרחי מיאמי...
המסקנות מהנ"ל - חלקן מפורשות וחלקן בין השורות: 1. יוסי גיל טוען שהאלבום "כלל ישראל" הוא אחד המוצלחים של מיאמי. 2. יוסי גיל הקשיב לראיון עם מיאמי במוצ"ש ההוא אצל אייזנטל, כי הוא הקפיד להגיד "ביגן" ולא "ביגון". 3. יוסי גיל מדרג את פרחי לונדון במקום הראשון, ואת מיאמי במקום השני.
נשלח ב-3/2/2012 00:16
אידי כתב:
(הפורום הקודם הוא באמת אחד מאוצרות המידע הגדולים! למרות קטעים מטורללים שכמה אוהדים מקוריים יתר על המידה הצליחו לייצר )
מכירים את התופעה הזו,שאתם רוצים מאד להגדיר ולבטא משהו מסוים,וזה פשוט לא הולך...?
ותהיו בעלי הכשרון הספרותי,הגדול בעולם.יש את הרגעים הללו,שכאילו משהו סותם לכם את המח עם סמרטוט,
ולא תצליחו לנסח משפט אחד נורמלי.
אידי,הצלחת להסביר את מה שרציתי.תודה שהקלת עלי.