יו אני גם חשבתי על כך שזה איצי גבירץ זה ממש בול הוא. ואנט, אני לא שמעתי את השיר לפני אלא יום לפני כן בקליפ ביוטיוב. פשוט כתבת שהשיר לעילוי נשמת ורק תיקנתי שהקליפ לעילוי נשמתו (לשלושים שהיה ממש עכשיו) וכתבתי את התאריך של השיר שהיה כתוב שם.
נשלח ב-6/2/2012 22:40
כמה אני שמח לראות שהפורום מתפקד מצוין גם בלי שאני פה
יש לי כאן סקיצה,ללוגו נחמד לפורום והפרויקט......................תחוו דעה.גם הערות,יתקבלו כמובן בברכה.
כזו התעלמות גורפת....? (חדוה,נראה לי,שעם הידע והחוש הגרפי שלך,את מסוגלת להבין,איך זה אמור להראות,לאחר שדרוג ושיפוץ...
אם היה לי פוטושופ במחשב הזה,כבר מזמן הייתם טועמים את נחת זרועי... :)
לוגו מאד מתוק!
(וזה לא היה התעלמות, רק עכשיו ראיתי את התגובה והאשכול ההוא כבר נעול אז הגבתי לך כאן)
נשלח ב-7/2/2012 21:11
לבבית30 כתב:
שתיים נגד אחת.חבל שאתם לא מוצאים את הדמיון...,אז מה אני מדמיינת..... ? :)
הצילו...,מי בא להגנתי ולעזרתי...?
תוקן על ידי לבבית30 ב- 05/02/2012 22:04:37
צר לי לבבית גם אני לא רואה שום דמיון!! וזה דוקא נחמד לנסות לשדך דמיונות...
אידי,על מה הבכי וההיסטריה...?קרה משהו...? (כבר נכנסתי ללחץ... :) ----------- חדוה,קודם כל,תודה על ההתייחסות ללוגו.ומה הקוסמות הזו,לצטט הודעה מאשכול אחר..? כבר שאלתי על כך כמה פעמים,ולאף אחד לא היה שמץ של מושג. אז אולי תואילי בטובך לגלות לי,איך יצרת את הפלא הזה?
נשלח ב-8/2/2012 16:51
זה ממש לא פלא,
פשוט לצטט תגובה של אותו ניק מהאשכול הזה, למחוק את התוכן, ולעשות העתק הדבק מהתגובה שבאשכול אחר..
נשלח ב-9/2/2012 02:05
CHEDVA כתב:
יש לי כאן סקיצה,ללוגו נחמד לפורום והפרויקט......................תחוו דעה.גם הערות,יתקבלו כמובן בברכה.
)
לא רואים את ה "M"
נשלח ב-9/2/2012 14:37
לא שמים לב אליה
נשלח ב-9/2/2012 14:39
CHEDVA כתב:
זה ממש לא פלא,
פשוט לצטט תגובה של אותו ניק מהאשכול הזה, למחוק את התוכן, ולעשות העתק הדבק מהתגובה שבאשכול אחר..
פשוט-הגיון!
נשלח ב-9/2/2012 14:54
נטסון עשה את זה פעם כאן, אז אפשר לשאול אותו. נטסון, אולי באמת תעלה לנו הסבר באשכול תמיכה טכנית?
נשלח ב-9/2/2012 14:55
לבבית30 כתב:
אידי,על מה הבכי וההיסטריה...?קרה משהו...? (כבר נכנסתי ללחץ... :)
כי זה שייך לאשכול "הפרוייקט של הפורום"...
נשלח ב-9/2/2012 18:51
אידי כתב:
נטסון עשה את זה פעם כאן, אז אפשר לשאול אותו.
נטסון, אולי באמת תעלה לנו הסבר באשכול תמיכה טכנית?
אולי חדווה עשתה מה שכתוב שם. הכי פשוט זה לשאול אותה... אז חדווה מחכים לתגובתך...
נשלח ב-9/2/2012 19:10
הגבתי---
CHEDVA כתב:
זה ממש לא פלא,