"שאלה:הם (פרחי ירושלים) מקבלים שכר עבור עבודתם?
תשובה:שמאי שרון: אנחנו מעדיפים לא להכינס לסכומים אבל כן, בהחלט כן.
אל תשכח שהם טסים ברחבי העולם מבלי להוציא שקל, מבלים ועוברים חוויות אישיות מיוחדות." ע"כ.
מה המצב במיאמי? משהוא יודע? הם לכאו' כן משלמים על טיסות. עכ"פ חלק.(וזה לפי פרסומי עבר בפורום, אני לא יודע אם זה נכון).
תוקן על ידי netson ב- 19/02/2012 16:49:12
נשלח ב-19/2/2012 21:18
שיריש11 כתב:
מי אמר שאחד מהשפירו'ס נראלי מופיע בחתונות וכדו' אמרו שיש לו כרטיס ביקור זה נכון?
אני צריכה אותו דחוף... יש למישו כאן תשובה???? או שאני יכולה לשכוח מהנושא.??...???
(היות,ובאשכולות הנעוצים,בד"כ לא שמים לב להודעות החדשות,אז אני מכניסה את הלוגו לכאן,ואחרי שתגיבו,אין לי התנגדות שנעביר את זה לאשכול המתאים....)
מתנצלת על הגודל ואיכות הביצוע הירודה,אבל מה לעשות..?,עד שלא יהיה לי פוטושופ,
תאלצו לסבול קצת,את יצירותי הפרימיטיביות....
בכל אופן,מחכה לשמוע את חוות דעתכם.אתם מתבקשים לנתח את היצירה.(חשוב לי לדעת אם שמים לב לאותיות האנגליות שמרכיבות את הפרח.)
נשלח ב-20/2/2012 16:30
אם לא הייתי יודעת במה דובר לא הייתי מזהה שזה:mbc אבל בתכל'ס יפה מאוד.. יצירתית
יש סיבה טובה לחייך ולא רק חודש אדר, יותר מכך... אחרי הרבה מקרים שנכתבו כאן על אחד/אחת ששמע/ה איזה צלצול סלולרי או שיר מנגן, של פרחי מיאמי ברחוב או באוטובוס, הערב זה קרה לי. נסעתי בתחבורה ציבורית מירושלים לאזור המרכז בין 19:00 ל 20:00 , באווירה ממש לא דתית/חרדית, ודווקא שם קלטו אזניי את השירים הכ"כ מוכרים "מי לה' אלי" ו"תורה תבלין"(בסוף השיר "תורה תבלין" הגעתי ליעדי). כשהרמתי את ראשי לכיוון הקול (שהיה די רועש, ואין לי ספק שעוד אנשים שמעו את המוזיקה) התברר לי, שבחורה היושבת בשורת המושבים שלפניי, שומעת את פרחי מיאמי. האם זאת אחת מחברות הפורום?אני דיי סקרן?(אפשר לשלוח לי גם בפרטי)
נשלח ב-24/2/2012 16:37
אוח, אמרתי שאנחנו צריכים כרטיסי ביקור לפורום. היה נחמד אם היה אפשר להשאיר לה אחד... (ואז היתה מצטרפת לנו חברה חדשה ופעילה מאוד, כמו שזה נשמע ) -- ובלי קשר, יש למישהו רעיון לאשכול נחמד לחודש אדר?
נשלח ב-25/2/2012 20:24
חחח! איזה קטע! פעם התארחו אצלנו 2 בחורות ובפלאפון של אחת מהן הצלצול הוא מעם ה' ע"י יושי והן ממש לא נראות בקטע הזה...
נשלח ב-25/2/2012 20:26
ובקשר לאשכול לכבוד ר"ח הייתי עושה כמו שהיה פרצופים בפורום הישן אבל עם תנועת ההחזקה של הרמקול זה פשוט יפה! וכמובן גם סיפור יהיה מתוק...
נשלח ב-25/2/2012 21:34
מכייפת - רעיון הסיפור אומץ. יישר כוח!
נשלח ב-25/2/2012 23:00
שיריש11 כתב:
מי אמר שאחד מהשפירו'ס נראלי מופיע בחתונות וכדו' אמרו שיש לו כרטיס ביקור זה נכון? אני צריכה אותו דחוף... יש למישו כאן תשובה???? או שאני יכולה לשכוח מהנושא.??...???
זה נכון... אני בידים שלי החזקתי כרטיס ביקור כזה, וגם כבר הועלו לפורום וליוטויוב קטעים מחתונות...
נשלח ב-26/2/2012 16:11
אוי וי יש למישו רעיון איך אני יכולה להשיגו? תודה שפירו.