אם תבחרו בתפריט למעלה samples במצגת הראשונה בדקה 4.42 תוכלו לראות את מקס ובדקה 4.49 עוד פעם את מקס ביחד עם ג'רמי (?). גם במצגת השניה נדמה לי שרואים את דיויד משחק.
תוקן על ידי annete ב- 17/05/2012 02:10:35
נשלח ב-17/5/2012 16:10
מה זה המצגות האלו, אנט? מאיפה הגעת אליהן? הן נחמדות... על מה הן מדברות בערך? מענין... לא הצלחתי להקשיב היטב לאנגלית.חבל. אבל זה נראה משהו משפחתי- מגן החובה עד--- ועד בכלל:) ואיפה אתם? נעלמתם מהאופק!!!!!!!!!!!!!!!!!!. מה, נראה לכם שאם אידי התחתנה אז זהו? אף אחד לא חיב כלום לפורום? אה, אולי אתם פשוט עסוקים... תשתדלו מאד להשלים את החסר ובקרוב! אחרת... (לא עולה לי עונש מתאים כרגע... אז את םיכולים להימלט בעור שיניכם עד הפעם הבאה:)
נשלח ב-17/5/2012 20:19
האתר הוא של דייויד. הוא עושה קליפים וסרטים לכל מיני אירועים...
נשלח ב-17/5/2012 21:25
הי, איך לא שמתי לב שאת העיקר שכחתי לכתוב: כמובן - האתר הוא של דיויד הרשקוביץ!
נשלח ב-17/5/2012 21:56
אז למה כתבת שזה שייך לירחמיאל ביגון?
נשלח ב-17/5/2012 22:12
annete כתב:
אם ירחמיאל אומר שהוא מנהיג אז כנראה יש דברים בגו....... הוא מנהל חברה שעושה מצגות לאירועים ומוסדות.
אם תבחרו בתפריט למעלה samples במצגת הראשונה בדקה 4.42 תוכלו לראות את מקס ובדקה 4.49 עוד פעם את מקס ביחד עם ג'רמי (?). גם במצגת השניה נדמה לי שרואים את דיויד משחק.
תוקן על ידי annete ב- 17/05/2012 02:10:35
לא אמרתי שהאתר של ירחמיאל אלא כתבתי שאם ירחמיאל אמר שהוא (דיויד) מנהיג אז כנראה יש דברים בגו.... (ירחמיאל אמר את זה על דיויד בהופעה האחרונה שדיויד הופיע).
נשלח ב-17/5/2012 22:18
תמרור25 כתב:
מה זה המצגות האלו, אנט? מאיפה הגעת אליהן? הן נחמדות... על מה הן מדברות בערך? מענין... לא הצלחתי להקשיב היטב לאנגלית.חבל. אבל זה נראה משהו משפחתי- מגן החובה עד--- ועד בכלל:) ואיפה אתם? נעלמתם מהאופק!!!!!!!!!!!!!!!!!!. מה, נראה לכם שאם אידי התחתנה אז זהו? אף אחד לא חיב כלום לפורום? אה, אולי אתם פשוט עסוקים... תשתדלו מאד להשלים את החסר ובקרוב! אחרת... (לא עולה לי עונש מתאים כרגע... אז את םיכולים להימלט בעור שיניכם עד הפעם הבאה:)
המצגת הראשונה שנראית כלשונך 'משהו משפחתי - מגן החובה עד---ועד בכלל' זה מצגת שהוא הכין לביה''ס manhattan day school (ביה''ס שדיויד, ג'רמי ואח שלהם הגדול ג'ון למדו שם. מקס עדיין לומד, ואמא שלהם הייתה עד לאחרונה מורה לחינוך מיוחד שם)ל כבוד איזה דינר שנתי.
נשלח ב-18/5/2012 00:28
אוהה, איזו בקיאות במשפחת הרשקוביץ מה את קרובה שלהם? אולי תשיגי לנו ראיון או משהו?