אידי, איפה את? הפורום עומד לקרוס בלעדיך! זה לא עוזר לשלוח הודעות פעם בחצי חודש, ולבכות על חוסר היענות!
אידי? מי זאת? אה, היא אחראית פה על הפורום? מה זה פורום? זה משהו שמעלים בו דיונים על נושאים מעניינים? אה, הבנתי. אז למה היא כל כך חיונית, אידי הזאת? זאת אומרת, כל אחד/ת יכול/ה לפתוח דיונים, משחקים, וכל מיני כאלה. אז מה התלונות על אידי? את מה שהיא עושה כל אחד יכול לעשות.
לקחת לי את המילים מהפה (מקלדת).... גם אני לא הבנתי למה 'מאשימים' אותך (למרות שהיית מאוד חסרה בפורום - אני תמיד אוהבת לקרא את ההודעות שלך!!) וכשסטריאו פתח אשכול חדש חשבתי שטוב שעשה כך.
נשלח ב-8/6/2012 01:02
אווווך איזה כיף שסוף סוף הפורום חי ותוסס ...
נשלח ב-8/6/2012 11:42
תוקן על ידי shira007 ב- 08/06/2012 11:42:24
נשלח ב-8/6/2012 11:44
לבבית30 כתב:
מקורות צבאיים מדווחים
כי מערת המסתור,בה התגורר שאול אלסן (סולן מיאמי לשעבר),בשנה האחרונה
נמצאה הבוקר נטושה.
בזירה נותרו כיפה אפורה וקפוצ'ון ירוק זית. ????? :) סריקות וחיפושים נרחבים החלו להתבצע באזור,בנסיון לאתר את עקבותיו.
מחקירת האירוע מסתמן
כי הבחור עושה את דרכו מישראל לארץ מולדתו,עם תום שנת הלימודים. - לא אמרתם שהוא לומד בישיבה? עוד נמסר,כי נבחנת האפשרות
שטבעת החנק שיצרו סביבו האוהדים,היא אשר גרמה לו לעזוב. -נשמע לי הזוי.....
זה סוף כל החדשות מקול ישראל.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 06/06/2012 23:10:43
נשלח ב-8/6/2012 14:05
הירגעו בבקשה...
לא כולם נמצאים על המחשב מדי יום. אני בדרך כלל בסופי שבוע. אבל אתם/ן שכן נמצאים חשבו על רעיונות לאשכולות... כל אחד יכול לפתח כאן את הפורום. ו...לא צריך בשביל זה מנהל...
אני לא מבין. לפ השיר הזה עדיין יש לו קול כל כך טוב ויפה. מדוע ירחמיאל מיהר "לשלוח" אותו החוצה? רק אם תגידו לי שהשיר הוקלט כשהיה בשיאו, אני אבין... חוץ מזה אין לי שום תשובה לעניין....