בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שיחה בforum

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2011 02:24 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
איזה כבוד הוא עשה למיאמי!!!
יוסי הגדיל לעשות והשמיע 3 שירים רצופים!!!
ודניאל אתמול זה היה במקום אם ההית מפליח מילה אודות הפורום, אם אתה באמת חושש תשאל את יוסי אם אפשר להגיד מילה, למען לא יטרידו אותך יותר בשאלות...

נראה לכם שאם היה אפשר להזכיר פורומים הוא לא היה מזכיר מדי פעם את 'פורום אלי גרסטנר' ופורום 'פשוט מוזיקה'  ?
(שדרך אגב, לא רואים בו הרבה מהגולשים בפורום הזה, אנחנו מחכים לכם!
)

דרך אגב,מישהו שמע השבוע את הצ'ולנט? זאת הייתה הצעה שלי............

תוקן על ידי עטT ב- 18/04/2011 02:27:15

תוקן על ידי עטT ב- 18/04/2011 02:28:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2011 10:32 לינק ישיר 

חג כשר ושמח לכולם!!!
מישהו יכול להגיד לי מה זה האוסף הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2011 11:13 לינק ישיר 

עט.שמענו,גם שמענו.הייתי מופתעת שיוסי אמר פתאום ״עט״,אמרתי :״היי,אני יודעת מי זה״...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2011 11:13 לינק ישיר 

מארז פרחי מיאמי:

מארז 4 דיסקים עם הלהיטים הכי טובים שיצאו ב-30 שנה האחרונות! כל הלהיטים הישנים והנוסטלגים שגדלנו עליהם ושהולכים ומשתבחים עם השנים !!!

כל הלהיטים הישנים והנוסטלגים שגדלנו עליהם, ביניהם: "אדון עולם", "שיר השמחה", "רק חזק", "הנה מה טוב", "כל מי", "בדרך התורה", "והיה ה' למלך", "זעקתי", "ברכת הבית", "עוד ישמע", "אחד אחד", "סימן טוב", "אשר ברא", "שמע בני" ועוד רבים וטובים !!

נשמע  טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2011 11:23 לינק ישיר 

מה? איזה מארז? לי יש שתי מארזים של פרחי מיאמי:אחד של ארבעת הדיסקים האחרונים,דהיינו:רווח,מסביב למדורה,משיח ויבוא. והשני:בדרך התורה,one by one,שיר השמחה,וסטנד אפ.אולי התכוונת לזה? מה שכן יש להם מארז חדש שעוד אין בישראל,והראו אותו במוסטלי מיוזיק שכולל בתוכו את כל השירים באנגלית מכל השנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 00:35 לינק ישיר 

טוב, אז הלכתי לחפש בפורום הקודם כי זכרתי שהיה פעם משהו על מארז אוסף כזה (כמובן שלא מצאתי).
בכל אופן, מארזי אוסף יעילים אם אין את האלבומים המקוריים. הם גם עושים חשק להשיג את המקור... :-)
מצד שני, לא תמיד יש בהם את שמות הסולנים וכל זה, ככה שיש שיקולים לכאן ולכאן. (וכאן נכנסת ההערה שבשביל זה ה' ברא את הוויקי של עידודו.)

---
תמי - את מדברת על Ultimate Miami . יש לי אותו, והוא לא "מארז אוסף" כפשוטו אלא שינו בו קצת משהו - במיקסים, זה נקרא? בכל אופן, לפי דעתי ככה נעים יותר לאוזן, בלי הצליל החלול קצת והלא כל כך עשיר של השירים של פעם.

---
ושיהיה לכולנו ולכל עם ישראל, הפרחים, הפרחים לשעבר, הכמעט פרחים ובקיצור לכווולם - פסח כשר, שמח ופורח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 01:15 לינק ישיר 

אידי איך השגת את Ultimate Miami ?
 הדיסק  נמכר בארץ???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2011 01:33 לינק ישיר 

אני קיבלתי את שלי מארה"ב.
מה שמוזר לי זה שלפי מה שאני יודעת ultimate אכן לא נמכר בארץ, אבל במהלך החיפושים אחרי האוסף שעידודו הזכיר נתקלתי באשכול הזה http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2787384 שבו ריבי אומרת שכן יצא בארץ.
עוד לא ממש הבנתי איך ליישב את הסתירה. אולי בבני ברק יש ובירושלים אין? לא יודעת...
בכולופן, אפשר להזמין ממוסטלי. לדעתי זה שווה. (לכולם, אבל בפרט למורות לאנגלית ;-) למרות שהתלמידים שלי שברו שיניים עם we were slaves  , ככה ששירים שמכילים מילים כמו anticipation לגמרי לא באים בחשבון. נו, עוד לא אבדה תקוותנו לעלות כיתה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 01:46 לינק ישיר 

אוי אידי תודה רבה! 
אני באמת אזמין את הדיסק בע"ה  ולו רק לשימוש בקריירת ההוראה המפוארת שלי...
בכל אופן אני תולה במוכשרות שלי תקוות רבות!
התלמידות שלי  בגילאי תיכון מה שמגביר את הצורך בגיוון...
דרך אגב יש לך מושג למה כל מאמצי לצרף חתימה לתחתית ההודעה עלו בתוהו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2011 02:05 לינק ישיר 

נראה לי שאת מאמינה חזק בתלמידות שלך. אני מניחה שהן תגענה רחוק!

לצרף חתימה פה בפורום זאת בעיה בגלל איזה משהו בהגדרות. ניסיתי לשנות את זה, אבל לא הצלחתי כי העמוד ההוא הופיע לי משובש.
בכל מקרה, אהבתי את החתימה שלך - זה ממש מעודד. מתאים למשפט שאני אוהבת -
 Never teach English - Teach children.
אם הצלחנו לגרום לילד אחד להאמין בעצמו יותר, ולא חשוב מאיזה תחום יצאנו כדי לתת לו את זה - הכל היה שווה, ובמילה אקטואלית - דיינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 02:12 לינק ישיר 

אידי ממש תודה...
מסכימה עם כל מילה(אחוות  מורות....)
בכל אופן ההברקות הלשוניות שלך משהו!  עושה רושם שהחלק המילולי אצלך נורא מפותח לא רק בקשר לאנגלית! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2011 02:27 לינק ישיר 

ב"ה. תודה :-)
אגב, הפתגם ההוא לא שלי. קראתי סיפור ממש מצמרר (באנגלית) בהקשר הזה - אם תרצי, אני אשלח לך אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 02:42 לינק ישיר 

אני באמת אשמח...
ואם יש לך עוד סיפורים מעניינים באנגלית אשמח לקבל ג"כ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2011 02:58 לינק ישיר 

טוב, ניסיתי לשלוח קובץ וורד בהודעה פרטית ולא ממש הצלחתי... אולי כדאי שתשלחי לי את המייל שלך.
(עוד סיפורים מעניינים באנגלית אין לי - מקסימום אוסף קטן של כל מיני פואמות של פרוסט, ויליאמס ושות' שמסיבה לא ברורה מצאו חן בעיניי... )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 03:09 לינק ישיר 

אידי תודה רבה! שלחתי לך בפרטי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שיחה בforum
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 1063 1064 1065 לדף הבא סך הכל 1065 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.