אני חושבת שבתור חברה די חדשה אני מתפקדת באופן טוב,לא?? טוב,בכל אופן אם תהיה אפשרות לשלוח לי אני אשמח מאוד-קראתי את הסיקורים-והתגרתי! נשמע שהיה מעניין...
ציטוט מכתבה שקראתי: " אבל כמה מאיתנו יודעים ששוואקי היה חבר בלהקת 'פרחי מיאמי', עוד לפני שחלם על להיטי סולו ועל הופעות ענק?
לשם הסדר הטוב, בואו נחזור 33 שנים לאחור. משפחתו של יעקב עולה לארץ ישראל מארצות הברית ומתגוררת בירושלים. עד גיל שבע וחצי גדל יעקב הצעיר בעיר הקודש. זכרונות כמעט שאין לו מאותה תקופה, אבל את העברית שבפיו הוא זוקף לטובת שנות ילדות אלה. בגיל שבע וחצי משפחתו חוזרת לארצות הברית, ומאז הוא מגיע לארץ הקודש רק לביקורים והופעות. בזכות שכנו, ירחמיאל ביגון, וכנראה גם בזכות קולו הערב, הוא מגיע למקהלת הילדים פרחי מיאמי. "אהבתי לשחק כדורסל במקום ללכת לחזרות, ולכן הייתי במקהלה רק שנה אחת",
וואו כמה זמן לא הייתי פה... אם כבר פרחים ישנים, בחול המועד הקשבתי לתכנית ברדיו קול חי 'אפיקומן מוזיקאלי' בהגשת אפרים קמיסר. בתכנית שידרו כל מיני שירים ישנים, אין מה לומר המוזיקה פעם הייתה עמוקה ואיכותית יותר! אחד השירים היה 'כי הם חיינו' של... איילון גלזר. הוא הוציא דיסק לבר מצווה וזה שיר 'שרץ במצעדים' שיר מקסים! אהבתי מאוד! בגלל הספירה נבצר ממני לבדוק את הקישור ובאיזו דקה נמצא השיר, נבדוק אח"כ...
היי חברים! שמעתי ממיאמוש על ההישג ההיסטורי של אלי מונסי ובאתי לברך על ההכרה המרגשת שקיבל נציגו הרשמי של הפורום (לא יודעת מה האשכול המתאים, אז כותבת פה... מיאמוש, מוזמנת להעביר ) כה לחי! שנזכה ונחיה ונצמח ונפרח, כשושנים בגינת הפרחים של ירחמיאל