האם זה ראיון שהפורום יפתח אשכול שבו יכתבו את כל חברי הפורום המושבעים ....
וכמובן שכל חדש שיראה התמדה וכדו' יזכה להיכנס לרשימה הקדושה הנ"ל וכמובן שהשם יכתב בניק של הפורום עצמו "פרחי מיאמי".... לא יודע מה זה נותן... אבל ה סתם נחמד כזה
נשלח ב-2/9/2012 23:35
פרשת "כי תצא" שקראנו בשבת אמש , באיזה שיר ממיאמי נתקלתם ?
נשלח ב-3/9/2012 10:38
כמובן "והיה מחניך קדוש".
נשלח ב-4/9/2012 23:00
לכבוד יום הולדת שני המאורות הגדולים, הבעש"ט ואדה"ז
איזה קטע, נכנסתי לחסידיסק כדי לחפש לי מילים לאיזה שיר. ואז אני רואה בפורום שם תגובה כזאת:
(נושא התגובה,פשוט אי אפשר להעתיק אותה) יבש פה למדי ולכן אני מגישה חידון מיאמי
1] אילו 4 ילדים [יתכן שיש יותר] קבלו שיר סולו במהלך ההסטוריה של פרחי מיאמי? ג'ונתן פאליי, איתן נט, יאיר קניג וחבריו ל"התעוררות"... 2] מיהם הילדים שמנגנים בשיר לכה דודי ועל מה? ננסה... שאול על משולש, יאיר ושלמה גולומבק על אורגנים, שמולי מתופף על כלי ששכחתי איך קוראים לו, יוסי שיק על התופים, יגאל ספרסטיין בכינור... שכחתי מישהו? 3] מיהו הסולן האהוב ביותר עליכם? זאת לא חידה ;) ובכל זאת, לכשעצמי אני די בעניין שושלת שאול. () 4] אלו 4 ילדים מופעים גם במופע של רווח וגם ביבוא? אוו... ננסה: עקיבא אברמוביץ כמובן, עזריאל טייטלבאום, מממ... לא זוכרת בע"פ מי עוד... באיזו שנה יצא הדיסק הראשון של פרחי מיאמי? 1977 5] מיהם שלושת המעבדים שאיתם עובד ירחמיאל? בעיקרון - לאם, מונה ולאופר... 6] כמה אחים ממשפחת אברמוביץ הופיעו/מופיעים בפרחי מיאמי ומי הבולט שבהם? מחמיא שהיא מתמקדת דווקא עליהם בחידון שלה ;) ובכן - לא צריך לענות כאן בפורום את התשובה, כמו שלא צריך לענות מה צבע הדשא. ומי הבולט מביניהם? שאלה קשה. חנינא - כוכב מיאמי בזמנו וחבר המכביטס? עקיבא - זוכה חידון התנ"ך? רבינא - ה-סולן של התקופה שלנו, שגם קיבל שיר סולו ב"התעוררות"? רק חייא עדיין צעיר מכדי שנדע במה הוא הכי הכי. :) מחכה להמון תגובות.
תכל'ס אף אחד לא הגיב שם, אז בא נראה אתכם עונים פה בפורום.
כרגע שמעתי את השיר "לך השם" מהאלבום תורה היום אחד השירים היותר מרגשים של מיאמי מבחינת לחן ומילים. סולנים יוצאי דופן ומעוררים רצון לשמוע את השיר שוב ושוב. ישנם הח'ברה שמכירים רק את האלבומים החדשים כי זה מה שמפורסם ומעורר קהל אותם אלבומים שרק מדברים עליהם רווח-מי לה' אליי ומה שבינהם :)
אנשים תורה היום-בהחלט אלבום משמעותי שיקח אותכם לעולם רוחני יותר לך השם,ואני תפילתי,פתח ליבי ועוד ועוד...
נכון שזה נשמע כמו פרסומת אבל דווקא האלבום הזה לדעתי אחד מהיפים ודווקא הוא הכי פחות מוכר פחות מוכר מסטאנד אפ!!
אנשים החבר שלנו מחכה לכם בחנויות- תורה היום לא תתאכזבו
נשלח ב-10/9/2012 01:27
באמת שיר עוצמתי ומרגש מאד נדמה לי שהסולן שם זה זייבל פרלמן ז"ל
נשלח ב-10/9/2012 11:02
כבר מזמן כתבתי על השיר הזה שהוא אחד השירים, ברומיש אתה באמת צודק זהו אחד האלבומים,ואין כמו האלבומים של אז עם ניחוח מיוחד סטריאו, זייבל פרלמן ז"ל היה בתקופה הרבה יותר מאוחרת בתקופת שיר השמחה וסטנד אפ (הוא הסולן ששר בשיר סטנד אפ) הסולנים בשיר לך ה' הם אברהם סלומון ויונתן מורגנשטרן
נשלח ב-10/9/2012 11:06
תודה על התיקון ...
נשלח ב-10/9/2012 12:12
בבקשה אפרופו מיאמי 4, תמיד צחקו על עודד ה'ישראלי' ששר "כעיר שחוברה לה יחדיו" ועושה תנועה של 'לא'. ועוד, אמנם הוא שר בהברה ספרדית אבל את המילה 'לה' הוא שר כמו 'לא', מסתבר שהפדיחה היא על ירחמיאל, תקשיבו טוב למקהלה גם היא שרה בהברה ספרדית אבל את המילה 'לה' שרים כמו 'לא'. אלחנן מג'סקי הסולן השני שר מלכתחילה בהברה אשכנזית אז הוא ניצל מהפדיחה...
נשלח ב-10/9/2012 15:35
אידי כתב:
איזה קטע, נכנסתי לחסידיסק כדי לחפש לי מילים לאיזה שיר. ואז אני רואה בפורום שם תגובה כזאת:
(נושא התגובה,פשוט אי אפשר להעתיק אותה) יבש פה למדי ולכן אני מגישה חידון מיאמי
1] אילו 4 ילדים [יתכן שיש יותר] קבלו שיר סולו במהלך ההסטוריה של פרחי מיאמי? ג'ונתן פאליי, איתן נט, יאיר קניג וחבריו ל"התעוררות"... 2] מיהם הילדים שמנגנים בשיר לכה דודי ועל מה? ננסה... שאול על משולש, יאיר ושלמה גולומבק על אורגנים, שמולי מתופף על כלי ששכחתי איך קוראים לו, יוסי שיק על התופים, יגאל ספרסטיין בכינור... שכחתי מישהו? 3] מיהו הסולן האהוב ביותר עליכם? זאת לא חידה ;) ובכל זאת, לכשעצמי אני די בעניין שושלת שאול. () 4] אלו 4 ילדים מופעים גם במופע של רווח וגם ביבוא? אוו... ננסה: עקיבא אברמוביץ כמובן, עזריאל טייטלבאום, מממ... לא זוכרת בע"פ מי עוד... באיזו שנה יצא הדיסק הראשון של פרחי מיאמי? 1977 5] מיהם שלושת המעבדים שאיתם עובד ירחמיאל? בעיקרון - לאם, מונה ולאופר... 6] כמה אחים ממשפחת אברמוביץ הופיעו/מופיעים בפרחי מיאמי ומי הבולט שבהם? מחמיא שהיא מתמקדת דווקא עליהם בחידון שלה ;) ובכן - לא צריך לענות כאן בפורום את התשובה, כמו שלא צריך לענות מה צבע הדשא. ומי הבולט מביניהם? שאלה קשה. חנינא - כוכב מיאמי בזמנו וחבר המכביטס? עקיבא - זוכה חידון התנ"ך? רבינא - ה-סולן של התקופה שלנו, שגם קיבל שיר סולו ב"התעוררות"? רק חייא עדיין צעיר מכדי שנדע במה הוא הכי הכי. :) מחכה להמון תגובות.
תכל'ס אף אחד לא הגיב שם, אז בא נראה אתכם עונים פה בפורום.
אידי מה קורה לך רק הם קיבלו סולו?? השאלה אם היא מתכוונת לסולו באלבומים או שמא גם בהופעות אם באלבומים עסקינן, אז הילדים הם: גונתן פאלי (בס"ד), עודד ואיצי (סונשיין) יאיר קעניג (עזור נא), סטיוארט ביננסטוק (רפאנו) ישראל ויליגר(משכון) וכן גם שאול אלסון דיויד הרשקוביץ ורבינא אברמוביץ -התעוררות. (אברהם סלומון פתח ליבי גם נקרה?) בהופעות יש מלא לאורך כל השנים