אני שונאת את הלימודים האילו!!! הכמויות של המבחנים שלי לא נתפסות!!-זו הסיבה שאני נאלצת לזנוח(לא מבחירה כמובן) את הפורום לימים בודדים(בהדגשה על בודדים!)....
נשלח ב-26/4/2017 10:21
כנ"ל. וגם לי יש עומס מטורף- עבודות מבחנים.. סיוט:( חכי עד שתגיעי לסמינר, תתגעגעי לבי"ס, מבטיחה:)
נשלח ב-26/4/2017 10:22
אגב, אנחנו מתקרבים ל50,000 הודעות בפורום!! זה הישג כלל לא מבוטל..מדהים!!
נשלח ב-27/4/2017 09:33
וואו באמת מדהים!!! מה שכן מיאמוש התגובה שלך,יש לציין העלתה מאוד את מצב רוחי. סתם,הכל בסדר:)
נשלח ב-27/4/2017 12:08
עוד משהו: למישהו יש אולי את ההסרטה שירחמיאל נפרד מיאיר קעניג (נראה לי גם מדיויד הרשקוביץ)?? הרבה זמן אני מחפשת אותה בכל מני אשכולות ולא מוצאת....
עברנו את ה50,000 הודעות בפורום (ליתר דיוק זו ההודעה ה-50,004)!
נשלח ב-28/4/2017 18:15
מזל"ט!!
היום ב' אייר יום ההולדת של המהר"ש. (וגם יום הולדתי)
כשהאדמו"ר המהר"ש היה ילד קטן,הוא אהב מאוד ליצור יצירות בעץ בעזרת האולר המיוחד שהיה לו . יום אחד אמר אחד החסידים לילד הקטן :'אתן לך אולר חדש וטוב אם תאמר לי איפה ה' נמצא '. הילד הוציא מכיסו את האולר שלו ,ואמר לחסיד 'אתן לך את האולר שלי ,אם תגיד לי איפה ה' לא נמצא '
כמובן החסיד הבין את המסר ונתן לרבי את האולר .
אני מנצלת את היכולת שלי לברך ביום הזה, ומברכת את הפורום בשגשוג, ושימשיך להיות פעיל, מכבד ואיכותי כמו שהוא ואף יותר מכך. כמובן הצלחה בכל העניינים לכל אחד ואחת,הן בגשמיות והן ברוחניות. שבת שלום לכולם:)
הי מזל''ט מיאמוש!!! תודה :)איזה תאריך "שווה"!!! (טוב היומולדת שלי כמעט בי''ט כסלו-גם משהו) בהחלט, הרבה משהו. בכלל, כסלו זה חודש חב"די במיוחד, אז בטוח קרה בתאריך שלך משהו