מיאמוש את השיר של חיים גולובן גם אני לא מצליחה לפתוח (פרצוף מאוכזב) אה..וגם לי השם שלו העלה ישר את השיר הקודם של פרלמן (שאותו, יש לציין אני והחברות שלי מחבבות באופן מיוחד) איזה כיף לשמוע שהוא מוכר בארה''ב!!! אם כבר מדברים,אז יום אחד עליתי לאוטובוס של אגד, ומעל המקום של הנהג (איפה שבד''כ הוא שם כלמני פוסטרים ומדבקות) היה כרטיס קטן וכחלחל עם הכיתוב"keep smiling"-מוכר??
נשלח ב-25/5/2017 19:58
חמוד!! הכרטיס של דוד, כן?
נשלח ב-27/5/2017 22:28
שבוע טוב ומבורך:) מה דעתכם שנשלח לירחמיאל מייל בשאלה האם הם מתכננים להגיע לארץ בקרוב? ואגב,יצא.לי לחשוב על זה הרבה- נראה לי שלדיסק החדש יקרא משהו בסימן 'אחדות',(שירה חדשה, שלום על ישראל..שירים רלוונטיים) ומקווה מאוד שהשיר עם לבדד ישכון יכנס לשם.
הוא חמוד שהוא לא מתייאש ומוציא שירים שהוא מלחין ומנגן בעצמו! אבל.. המילים בעברית לא קשורות אחת לשניה לגמרי.. אני מוכנה להתנדב לכתוב לו מילים בעברית. (בכלל מה זה הטרנד הזה לשיר בעברית? זה מזעזע והורס תשיר, המבטא נשמע נורא. כנ"ל גם הסינגל של אלי ביגן) הפזמון עצמו יפה וקליט, (חח הוא באנגלית:) רק שהשיר חייב לעבור עיבוד דחוף. טוב, לא ציפיתי מילד שמארגן ומקליט הכל בעצמו. בהתאם לנסיבות, השיר 100 פלוס. רק, הזיופים.. :( אבל רואים השתדלות. העיקר שהוא אוהב את זה וממשיך במוסיקה. כל הכבוד על הנחישות! (רק, למה הוא בחר בשם שמזכיר את הסינגל של דוד? נשגב מבינתי..)
אני מנסה דרך סורק הברקודים להיכנס לאפליקציה של הפורום ואני לא רואה שם משהו שדומה לזה.... מישהו יודע אם הקישור טוב? וא"כ למה זה לכאורה לא מופיע בגוגל? אשמח שתנסו כמוני לבדוק...