אוווווווף,אז אין סיכוי להופעה בארץ? (לפחות השנה) אני מילא,יש סיכוי שאני טסה לתשרי לשם,ואני יראה הופעה אמיתית אבל כל החברות שלי...וואי איך הם יתבאסו לדעת שבטוח מיאמי לא באים לארץ... אוף,אוף,אוף!!! ובכלל,אני ממש ממש מקווה שירחמיאל באמת לא חטף טראומה מהפעם שעברה...אם כן ח''ו אז אפסו הסיכויים לאוהדי מיאמי הישראלים לראות את הפרחים היקרים להם? ממש א גוועלד!
תוקן על ידי משיחמיד ב- 15/06/2017 10:09:35
נשלח ב-15/6/2017 20:10
netson כתב:
מיאמוש כתבה:
מיאמי יוצאים לטיול באמריקה הצפונית!!! ומה עם ישראל? https://youtu.be/rmaLkLKvSts
נכון העובדה שהסבב הוא באמריקה הצפונית מוכיחה שלא תהיה הופעה בישראל.. וחבל. לכן הייתי עצבנית:)
נשלח ב-15/6/2017 20:21
משיחמיד כתב:
אוווווווף,אז אין סיכוי להופעה בארץ? (לפחות השנה) אני מילא,יש סיכוי שאני טסה לתשרי לשם,ואני יראה הופעה אמיתית אבל כל החברות שלי...וואי איך הם יתבאסו לדעת שבטוח מיאמי לא באים לארץ... אוף,אוף,אוף!!! ובכלל,אני ממש ממש מקווה שירחמיאל באמת לא חטף טראומה מהפעם שעברה...אם כן ח''ו אז אפסו הסיכויים לאוהדי מיאמי הישראלים לראות את הפרחים היקרים להם? ממש א גוועלד!
תוקן על ידי משיחמיד ב- 15/06/2017 10:09:35
אני שלחתי אתמול לירחמיאל מייל.. לא קיבלתי תשובה. לדעתי גם לא אקבל. (התשובה היתה בדמות 2 מיילים של פרסומת סבב ההופעות..) זה המייל ששלחתי:
Hi yerachmiel,
,
I saw the video of the north America's concerts, and I wanted to request that you will come to Israel also.. we have been waiting for you for the 3 years the last successful concert in Yerushalayim. Please consider it.
Thank you so much, and I can't wait for the upcoming album!
וחתמתי בשמי.
מקווה שלפחות הוא שוקל את זה,, כמו שכתבתי לו כי ייתכן מאוד שהוא חטף 'טראומה'. הוא צרייך לדעת שיש קהל רציני בארץ, לכן כדאי לשלוח לו מיילים לעניות דעתי. ואם זה לא יהיה השנה, ככל הנראה, אז לפחות בשנה הבאה הם יבואו:) כן, אני בע"ה גם טסה. לפחות נזכה להופעה 'אמיתית'..
נשלח ב-16/6/2017 18:06
סיבוב ההופעות מיאמי 40 ממשיך ומגיע לשיקגו וטורונטו