די!!! אתם לא חושבים שהשקט פה מוגזם??? הודעה שלי מלפני יומיים-אין אפ'חד.... הודעה שלי מאתמול-בצום-עדיין אף אחד... (ו-כן מיאמוש ראיתי שענית לי,אבל איפה שאר האנשים שחיים על כדור הארץ? עשו טיסה חינם למאדים ולא סיפרו לי?)
נשלח ב-13/7/2017 10:32
הי משיח מיד, לפעמים אנשים לא יכולים להגיב.. במיוחד שעכשיו 3 שבועות ןלא שומעים מוזיקה;( אני סוגרת כרטיס טיסה:)) יקר ברמות עכשיו, אבל תמיד יכול להיות גרוע יותר...
תקשיבו הסרטון שראיתי עכשיו-אחד החונקים. העבירו סרטון בווטסאפ של the evolution of Jewish music ההתפתחות של המוסיקה היהודית ומציגים בני פרידמן ומאיר קיי מוסיקה יהודית מהישנים לחדשים. כמובןן שמיאמי מופיעים שם..חח בני פרידמן שיחק ממש חמוד את התנועות בשיר 'לא ישא גוי' עם פפיון. חח להשפך מצחןק חח וחנקו אותי איך הם חיקו את ישיבה בויס
וואי,מיאמוש-הרגת אותי זה כ''כ ק-ו-ר-ע!!!! ומזל''ט על הכרטיס-בקרוב אצלי:) טוב כעיקרון,זו ההודעה הכנראה אחרונה שלי עד עוד 12 ימים,אני נוסעת מחוץ לבית,ולא תהיה לי גישה למחשב עם אינטרנט (וגם בלי...וואי כמה חברות שלי צחקו עלי-"מה תעשי בלי לראות כמעט שבועיים את יאיר???"איזה מעצבנות:) אז-ביי,אני אתעגע אליכם!!!
הכרטיס לניו יורק וחזור עלה 860 דולר, אין יותר זול מזה כרגע לפי הסוכן. דרך קייב עצירה של 3 שעות. אני אישית שילמתי יותר מ860 כי אני משלמת על טיסה נוספת ממקום השליחות שלי לארץ, כך שהוצאתי בסביבות 1000$. 3600 שח.לא זול.. (שנה שעברה למשל, קניתי כרטיס בשבט במבצע מדהים.580 דולר. סהכ 2100 שח!)
הכרטיס לניו יורק וחזור עלה 860 דולר, אין יותר זול מזה כרגע לפי הסוכן. דרך קייב עצירה של 3 שעות. אני אישית שילמתי יותר מ860 כי אני משלמת על טיסה נוספת ממקום השליחות שלי לארץ, כך שהוצאתי בסביבות 1000$. 3600 שח.לא זול.. (שנה שעברה למשל, קניתי כרטיס בשבט במבצע מדהים.580 דולר. סהכ 2100 שח!)