וואי! תקשיבו! עכשיו בחופש,יש לי הרבה זמן לחטט בנבכי הפורום הישן שמלא באוצרות (אז עוד פרסמו סירטונים...) תוך כדי השיטוט,אני נתקלת בסרטון משנת 2010 שרואים בו מקהלה של ת''ת חבד''י מסוים, ופתאום אני קולטת שהסולן דומה באופן מחשיד למ''מ גולדמן... מסתבר שעוד לפני שנכנס למקהלה הכירו הסובבים אותו בכישרונו... אם מישהו ידריך אותי איך להביא קישור (יש לי השערה איך עושים את זה,אבל אני מעדיפה לא להסתכן...:) אני יביא ותראו בעצמכם...
מצחיק שהסרטון הופיע בפורום פרחי מיאמי והסולן,שנהפך ברבות הימים לסולן במיאמי,לא זכה לשום התייחסות מאלו שאם היו רואים את הסרטון מספר שנים לאחר מכן היו מהללים את הסולו הזה בכל פה...:)
תודה משיח מיד על הקליפ! איזה חמוד הוא.. מעניין אם הוא נכנס למיאמי בעקבות יהודה גורקין. מ"מ אחד הסולנים המפןספסים. ואכן, ירחמיאל הקפיץ אותו לרמה פי 5 יותר טובה מהסולו הזה:)
מפוספס? דווקא לא חושבת... טוב אולי יכלו למצות אותו קצת יותר ממה שהיה בפועל, אבל אולי בגלל שבתקופתו היו כ''כ הרבה סולנים מפוספסים (גורקין,ג'יקובס,ג'יקובסון וכו') פחות שמים לב...
בכולופן,היה סולן מצוין... חברה שלי אפילו מדרגת אותו באחד המקומות הראשונים...היא מוזרה... (אצלי הוא אפילו לא באחרונים...)
מנחם מענדל גולדמן היה סולן במקהלה בשם THE SPARKS אשר היה מורכב מילדים חבדניקים. המקהלה היתה גירסה מאוחרת יותר למקהלת "הניצוצות" הישראלית ושניהם נוהלו ע"י דני פינקלמן. הוא הצטרף לפרחי מיאמי אחרי שהיה במקהלה הזאת.
נשלח ב-9/8/2017 10:47
ממש מגניב!! אז יש להם היסטוריה יחסית מכובדת בשביל ילד שישר בא למיאמי:-)
נשלח ב-9/8/2017 10:47
בוקר טובב!!
נשלח ב-9/8/2017 11:17
greenie כתבה:
מנחם מענדל גולדמן היה סולן במקהלה בשם THE SPARKS אשר היה מורכב מילדים חבדניקים. המקהלה היתה גירסה מאוחרת יותר למקהלת "הניצוצות" הישראלית ושניהם נוהלו ע"י דני פינקלמן. הוא הצטרף לפרחי מיאמי אחרי שהיה במקהלה הזאת.
תודה על האינפורמציה,גריני. לא ידעתי שזה קשןר גם ל"ניצוצות"