חחח... וירדתם עלי טוב טוב..... מיאמית,ניראה אותך עומדת מולו....!!! (את סנחריב אני לא מזכירה....)
נשלח ב-25/9/2017 22:38
מיאמית1992 כתבה:
משיחמיד כתב:
בעקבות המאורע המרגש שקרה שבוע שעבר (או בעברית פשוטה-ראיתי את שרולי רובין) הכנתי דף עם שאלות שאני רוצה לשאול במידה ואני אראה אותו שוב...(יאוו אני לא אשכח איך אני עשיתי את זה (לא משהו חדש...תרכובת של כל מני שאלות ששאלו בראיונות קודמים...) והוא תורגם לאנגלית בידי חברתי המתוקה RV (תודה!) אז כדאי לכם להתפלל חזק שאני אראה אותו שוב,ושאני יאזור אומץ לגשת ולשאול אותו... (מיאמוש,אם הייתי יכולה הייתי מתקשרת אלייך בזמן אמת...את בטח היית משכנעת אותי לעשות אתזה...)
אתמול מיאמית הזכירה את השיר listen nations באחד האשכולות פה, ומאז אני שובר את הראש - מאיזה שיר אחר (לא של מיאמי) השיר הזה הושפע?
הצליל של השיר הזה ממש ממש מזכיר לי משהו, שכנראה השפיע (או במילים דיפלומטיות: נתן השראה... חחח) לשיר הזה, אבל אני לא מצליח להיזכר מה.
למישהו יש רעיון? מיאמוש - לך יש שמיעה מוזיקלית טובה... השיר הזה מזכיר לך משהו אולי?
תוקן על ידי סנחריב ב- 27/09/2017 12:03:33
נשלח ב-27/9/2017 12:38
סנחריב כתב:
אתמול מיאמית הזכירה את השיר listen nations באחד האשכולות פה, ומאז אני שובר את הראש - מאיזה שיר אחר (לא של מיאמי) השיר הזה הושפע? איך נדע אם הוא לא של מיאמי-והוא מהתקופה שלפני (!) מיאמי פוגש טורונטו??? (לי הוא טיפה מזכיר שיר אחד של הישיבה בויס...אבל ממש טיפה...)
הצליל של השיר הזה ממש ממש מזכיר לי משהו, שכנראה השפיע (או במילים דיפלומטיות: נתן השראה... חחח) לשיר הזה, אבל אני לא מצליח להיזכר מה.
למישהו יש רעיון? מיאמוש - לך יש שמיעה מוזיקלית טובה... השיר הזה מזכיר לך משהו אולי?
תוקן על ידי סנחריב ב- 27/09/2017 12:03:33
נשלח ב-27/9/2017 12:48
משיחמיד כתב:
אתמול מיאמית הזכירה את השיר listen nations באחד האשכולות פה, ומאז אני שובר את הראש - מאיזה שיר אחר (לא של מיאמי) השיר הזה הושפע? איך נדע אם הוא לא של מיאמי-והוא מהתקופה שלפני (!) מיאמי פוגש טורונטו???
למה "איך נדע", את שומעת רק מיאמי?
(לי הוא טיפה מזכיר שיר אחד של הישיבה בויס...אבל ממש טיפה...)
את יכולה לתת לינק ליוטיוב או לומר את שם השיר ואני אחפש? (אני לא מכיר שירים של הישיבה בויס...)