אתמול מיאמית הזכירה את השיר listen nations באחד האשכולות פה, ומאז אני שובר את הראש - מאיזה שיר אחר (לא של מיאמי) השיר הזה הושפע? איך נדע אם הוא לא של מיאמי-והוא מהתקופה שלפני (!) מיאמי פוגש טורונטו???
למה "איך נדע", את שומעת רק מיאמי?
כןןןןן!!! לפעמים גם מרדכי שפירא (עדיין בגבולות מיאמי) או היום השמיני, (אה,ופעם ב.....ישיבה בויס-רק בשביל החברות שלי שרוצות שאני אפסיק לשנוא ת'צרחנים האלה...!) אבל אם זה שיר שירחמיאל שאב ממנו את ההשראה לליסן ניישונס-אז הוא אמור להיות ישןןןן ואת השירים של אז אני בטוח לא מכירה... (לי הוא טיפה מזכיר שיר אחד של הישיבה בויס...אבל ממש טיפה...)
את יכולה לתת לינק ליוטיוב או לומר את שם השיר ואני אחפש? (אני לא מכיר שירים של הישיבה בויס...)
זה לא באמת דומה... הקצב שונה לגמרי... סתם משום מה נזכרתי בו... זה לא קשור בכלל.... מדובר על השיר שלהם 'חנוכה' והוא לא ממש שיר יפה.... https://www.youtube.com/watch?v=TfnZ3eiXxMk
הצליל של השיר הזה ממש ממש מזכיר לי משהו, שכנראה השפיע (או במילים דיפלומטיות: נתן השראה... חחח) לשיר הזה, אבל אני לא מצליח להיזכר מה.
למישהו יש רעיון? מיאמוש - לך יש שמיעה מוזיקלית טובה... השיר הזה מזכיר לך משהו אולי?
תוקן על ידי סנחריב ב- 27/09/2017 12:03:33
נשלח ב-27/9/2017 13:26
משיחמיד כתב:
אתמול מיאמית הזכירה את השיר listen nations באחד האשכולות פה, ומאז אני שובר את הראש - מאיזה שיר אחר (לא של מיאמי) השיר הזה הושפע? איך נדע אם הוא לא של מיאמי-והוא מהתקופה שלפני (!) מיאמי פוגש טורונטו???
כןןןןן!!! לפעמים גם מרדכי שפירא (עדיין בגבולות מיאמי) או היום השמיני, (אה,ופעם ב.....ישיבה בויס-רק בשביל החברות שלי שרוצות שאני אפסיק לשנוא ת'צרחנים האלה...!) אבל אם זה שיר שירחמיאל שאב ממנו את ההשראה לליסן ניישונס-אז הוא אמור להיות ישןןןן ואת השירים של אז אני בטוח לא מכירה... (לי הוא טיפה מזכיר שיר אחד של הישיבה בויס...אבל ממש טיפה...)
את יכולה לתת לינק ליוטיוב או לומר את שם השיר ואני אחפש? (אני לא מכיר שירים של הישיבה בויס...)
זה לא באמת דומה... הקצב שונה לגמרי... סתם משום מה נזכרתי בו... זה לא קשור בכלל.... מדובר על השיר שלהם 'חנוכה' והוא לא ממש שיר יפה.... https://www.youtube.com/watch?v=TfnZ3eiXxMk
הצליל של השיר הזה ממש ממש מזכיר לי משהו, שכנראה השפיע (או במילים דיפלומטיות: נתן השראה... חחח) לשיר הזה, אבל אני לא מצליח להיזכר מה.
למישהו יש רעיון? מיאמוש - לך יש שמיעה מוזיקלית טובה... השיר הזה מזכיר לך משהו אולי?
תוקן על ידי סנחריב ב- 27/09/2017 12:03:33
אלופה! רק מיאמי (ופרחי לונדון)
השיר לא מדהים אבל גם לא גרוע.
יש לו עיבוד טוב, עם הסאונד היחודי של היוקולילי, ועם גיטרה חשמלית עם דיסטורשן... מגניב
ולגבי הקליפ - אויש, זה עצוב בתור אוהב מיאמי לראות את זה. ירחמיאל תקוע בשנות ה 70 לעומת הקליפ המושקע הזה...
נשלח ב-27/9/2017 15:03
אמממ ירחמיאל לא כזה תקוע, וגם אם כן, עדיף שהוא יהיה תקוע מאשר להיות בסיגנון של ישיבה בויס (סגנון היפראקטיבי לחלוטין!!) נ.ב השיר של מיאמי מדהים הרבה יותר!!!! אני חופרת עליו עכשיו..
מה? חשבתי שזה די ברור... לכן שמתי כ''כ הרבה סמני קריאה וזה...
השיר לא מדהים אבל גם לא גרוע.נכון... וגם ממש לא צרחני כמו כל השירים שלהם...כאילו כן-אבל פחות מהשאר...
יש לו עיבוד טוב,זה נכון! עם הסאונד היחודי של היוקולילי, ועם גיטרה חשמלית עם דיסטורשן... מגניב
ולגבי הקליפ - אויש, זה עצוב בתור אוהב מיאמי לראות את זה. ירחמיאל תקוע בשנות ה 70 לעומת הקליפ המושקע הזה...
אי אי אי.... באמת עצוב... וזה נושא שנחפר בכל דרך אפשרית בפורום הזה....
נשלח ב-27/9/2017 15:38
מיאמית1992 כתב:
אמממ ירחמיאל לא כזה תקוע, וגם אם כן, עדיף שהוא יהיה תקוע מאשר להיות בסיגנון של ישיבה בויס (סגנון היפראקטיבי לחלוטין!!) נ.ב השיר של מיאמי מדהים הרבה יותר!!!! אני חופרת עליו עכשיו..
מיאמית-כמה שלא נחמד להודות בזה- ירחמיאל תקוע...! מאד...!
גם אני מסכימה שברור שעדיף ככה מאשר הסגנון של הישיבה בויס...(פיכסה!!!) אבל גם ברור שאם ירחמיאל היה עושה עוד קליפים כדוגמת הקליפ של סיום השס-הייתי שמחה מאד...!
נ.ב ברור שהשיר של מיאמי יותר יפה!!! מחשבת?
נשלח ב-27/9/2017 15:50
אבל לירחמיאל יש 2 קליפים מהממים של מיאמי וה100 ילדים, הוא אומנם צולע מהעבר להווה אבל עדין הוא מנסה להיות בקצב. גם אני לגמרי לא מתנגדת לעוד כמה קליפים שווים שלהם.
אוי זה לא ציטט.. זה מה שהתכוונתי לכתוב; אומנם אני לא יכולה להיכנס ללינק, אבל השיר כן קשור לחנוכה.. וזה מזכיר טיפונת את השיר. ומשיחמיד מה עם קינדרלך? שירה חדשה? מרדכי בן דוד? אברהם פריד? ?
אוי זה לא ציטט.. זה מה שהתכוונתי לכתוב; אומנם אני לא יכולה להיכנס ללינק, אבל השיר כן קשור לחנוכה.. וזה מזכיר טיפונת את השיר. ומשיחמיד מה עם קינדרלך? שירה חדשה? מרדכי בן דוד? אברהם פריד? ?
קינדרלךךך? מה קורה לך מיאמית??? שירה חדשה... לא יודעת לא מספיק מעניין כדי שאני אבדוק מי אלו...
מרדכי בנדוד- השיר הראשון ששמעתי שלו היה דדי דיר-עם איצי ספינר הענק,ו אמא שלי באה לשמוע מי התחיל לשמוע את בן דוד... פעם היו שומעים אותו הרבה בבית שלי,אבל היום...
פריד-מממ.... הוא מעולה בהרבה דברים ואני גם מאד מעריכה את האישיות שלו,אבל ממש לא יוצא לי לשמוע אותו... אותו סיפור כמו של בן דוד-רק שאת פריד שמעו אצלינו הרבה יותר...ממש המון...! אולי פעם בכמה חודשים אני שומעת את השיר-אבא אל תבכה...
וסתם בכללי-מהבית אני לא סגורה רק על הז'אנר החסידי,שומעים אצלינו גם ישי ריבו,אביתר בנאי,אודי דוידי,עמיר בניון וכאלה... וכל אחד בבית הולך על סגנון אחר....(ולא שוכח לעבור בדרך בתחנה שנקראת 'הערצת מיאמי'... ) כרגע רק אני על סגנון מיאמי... וגם אמא שלי... (ועוד שני אחים גדולים שלא מסוגלים לעזוב לגמרי את הערצה שלהם למיאמי.אבל הם ממש ממש בקטנה...)
נשלח ב-27/9/2017 18:26
חחח אני לא סובלת קינדרלך!! (גם להם יש הפרעת קשב וריכוז רצינית!!! וזה רק השירה, מי שמדבר על התנועות עצמם....) אבל אני מכירה המון סוגי מוזיקה, ואף על פי זה אני ממש אוהבת את מיאמי ויכולה להגיד בביטחון שאין עליהם בעולם כולו!!!!(וגם בחלל..)