אוי זה לא ציטט.. זה מה שהתכוונתי לכתוב; אומנם אני לא יכולה להיכנס ללינק, אבל השיר כן קשור לחנוכה.. וזה מזכיר טיפונת את השיר. ומשיחמיד מה עם קינדרלך? שירה חדשה? מרדכי בן דוד? אברהם פריד? ?
קינדרלךךך? מה קורה לך מיאמית??? שירה חדשה... לא יודעת לא מספיק מעניין כדי שאני אבדוק מי אלו...
מרדכי בנדוד- השיר הראשון ששמעתי שלו היה דדי דיר-עם איצי ספינר הענק,ו אמא שלי באה לשמוע מי התחיל לשמוע את בן דוד... פעם היו שומעים אותו הרבה בבית שלי,אבל היום...
פריד-מממ.... הוא מעולה בהרבה דברים ואני גם מאד מעריכה את האישיות שלו,אבל ממש לא יוצא לי לשמוע אותו... אותו סיפור כמו של בן דוד-רק שאת פריד שמעו אצלינו הרבה יותר...ממש המון...! אולי פעם בכמה חודשים אני שומעת את השיר-אבא אל תבכה...
וסתם בכללי-מהבית אני לא סגורה רק על הז'אנר החסידי,שומעים אצלינו גם ישי ריבו,אביתר בנאי,אודי דוידי,עמיר בניון וכאלה...
יפה, הופתעתי... לרגע חשבתי שאת באמת שומעת רק מיאמי חחח
לא! אני באמת שומעת רק מיאמי! וכל הבית שלי מתחרפן מזה... הם ישמחו אם מישהו יבא לעזור להם לגרום לי לשמוע את שאר הדברים...
וכל אחד בבית הולך על סגנון אחר....(ולא שוכח לעבור בדרך בתחנה שנקראת 'הערצת מיאמי'... ) כרגע רק אני על סגנון מיאמי... וגם אמא שלי... (ועוד שני אחים גדולים שלא מסוגלים לעזוב לגמרי את הערצה שלהם למיאמי.אבל הם ממש ממש בקטנה...)
נשלח ב-28/9/2017 16:03
משיחמיד כתב:
אוי זה לא ציטט.. זה מה שהתכוונתי לכתוב; אומנם אני לא יכולה להיכנס ללינק, אבל השיר כן קשור לחנוכה.. וזה מזכיר טיפונת את השיר. ומשיחמיד מה עם קינדרלך? שירה חדשה? מרדכי בן דוד? אברהם פריד? ?
קינדרלךךך? מה קורה לך מיאמית??? שירה חדשה... לא יודעת לא מספיק מעניין כדי שאני אבדוק מי אלו...
מרדכי בנדוד- השיר הראשון ששמעתי שלו היה דדי דיר-עם איצי ספינר הענק,ו אמא שלי באה לשמוע מי התחיל לשמוע את בן דוד... פעם היו שומעים אותו הרבה בבית שלי,אבל היום...
פריד-מממ.... הוא מעולה בהרבה דברים ואני גם מאד מעריכה את האישיות שלו,אבל ממש לא יוצא לי לשמוע אותו... אותו סיפור כמו של בן דוד-רק שאת פריד שמעו אצלינו הרבה יותר...ממש המון...! אולי פעם בכמה חודשים אני שומעת את השיר-אבא אל תבכה...
וסתם בכללי-מהבית אני לא סגורה רק על הז'אנר החסידי,שומעים אצלינו גם ישי ריבו,אביתר בנאי,אודי דוידי,עמיר בניון וכאלה...
לא! אני באמת שומעת רק מיאמי! וכל הבית שלי מתחרפן מזה... הם ישמחו אם מישהו יבא לעזור להם לגרום לי לשמוע את שאר הדברים...
חחח טוב זה בטח לא אני אבוא, כי אז יש 2 אפשרויות:
א. אני אקלקל אותך ואת תשמעי הכל, ולא רק מוזיקה חסידית/יהודית. אז עדיף שלא חחח
ב. אני אדביק אותך בהתמכרות לפרחי לונדון, ואז הם יצטרכו לסבול בבית גם את פרחי לונדון כל הזמן חחח
וכל אחד בבית הולך על סגנון אחר....(ולא שוכח לעבור בדרך בתחנה שנקראת 'הערצת מיאמי'... ) כרגע רק אני על סגנון מיאמי... וגם אמא שלי... (ועוד שני אחים גדולים שלא מסוגלים לעזוב לגמרי את הערצה שלהם למיאמי.אבל הם ממש ממש בקטנה...)
נשלח ב-28/9/2017 16:05
חחח משיחמיד זה פשוט מוזר שאת שומעת רק אותם כי בטוח שמעת פעם משהוא אחר
על טעם וריח... אני הרבה יותר אוהבת את הקול של איצי... יש לו משהו שעושה לי נעים באוזן....! ולא שעודד לא נעים באוזן ח''ו-הוא סולן אלוף ברמות אחרות (!!!), רק שאני יותר מתחבר לקול של איצי
היי חברים יקרים. התגעגעתי. זה אני ניורק הרגיל זה שהוספתי m זה בגלל שיש בעיה קשה לבחדרי שזה הסיבה העיקרית למה לא הייתי תקופה ארוכה כ"כ. החלפתי מכשיר ואז צריך להכנס מחדש ולא זכרתי את הסיסמא עשיתי שחכתי את הסיסמא ואז אני מקבל הודעה למייל סיסמתך היא: ולא כתוב כלום אחרי הנקודתיים ניסיתי כמה פעמים עד שהתייאשתי ניסיתי להחליף שם משתמש כאילו להירשם מחדש אז הכנסתי את המייל שלי ואז כתוב לי מייל זה קיים במערכת בקיצור מצאתי חבר שהסכים לי להשתמש במייל שלו והכל טוב בלי קשר כל הנ"ל ועיסוקים שונים טובים ב"ה מנעו ממני להיות פה אז הורדתי רף בעל כרחי אבל אני עדיין חלק מכאן.
נשלח ב-29/9/2017 01:04
בכ"א ברור שהזמן הכי כייף לחזור להיזכר זה הופעת סוכות שאני כבר 3 שנים שם. וגם השנה בעז"ה. מקווה להשלים פערים.
נשלח ב-29/9/2017 01:11
ברוך השב! איזה מעצבן זה.. סיוט לשכוח סיסמא ולהחליף ניק:(
איזה כיף לשמוע שגם אתה תהיה בהופעה!! עוד נציג;) אנחנו נהיה בהופעה של יום ראשון בערב עם מרדכי שפירו
אם אפשר בהודעה אחת ממש עד שאני יעבור על הכל בצורה מסודרת כמובן לתמצת לי מה התחדש ב1/3 שנה שלא הייתי פה . כמו איזה הרכב ילדים יש עכשיו? אותם ילדים של מקהלת אחדות או הרכב מתוכם? והאם יש דיסק או משהו בדרך? ומה חדש בפורום בגדול מבחינת חברים וכאלה?
נשלח ב-29/9/2017 01:13
לילה טוב לכולם, ראיתי שהגבתם פה הרבה במהלך הלילה,בזמן שאני הייתי בטיסה. כרגע אני בארץ(משיח מיד, לידיעתך אני זמינה במס' הישראלי) בע"ה שבוע הבא אני טסה לרבי לסוכות , מדהים איך שהזמן רץ! נ.ב אני בשהות קצרה מאוד בארץ, אז לא בטוח שאספיק להגיב על כל ההודעות כאן
אם אפשר בהודעה אחת ממש עד שאני יעבור על הכל בצורה מסודרת כמובן לתמצת לי מה התחדש ב1/3 שנה שלא הייתי פה . כמו איזה הרכב ילדים יש עכשיו? אותם ילדים של מקהלת אחדות או הרכב מתוכם? והאם יש דיסק או משהו בדרך? ומה חדש בפורום בגדול מבחינת חברים וכאלה?
היית בפורום בזמן שהיתה הופעת פסח? בגדול, המקהלה מונה ילדים שהיו ממקהלת האחדות. אלי כהן, אליהו לוי ומרק רוזנסטרק כיכבו בהופעת פסח בהופעת במה וקול מעולה. מקהלת מיאמי הבוגרת מנתה כ8 ילדים שאני משערת שכולם יצאו. אמור לצאת דיסק חדש בקרוב(?) שלחנו מייל לפני כחודש לירחמיאל בשאלה על השיר עם לבדד ישכון אם אפשר להכניס לאלבום החדש כי זה גם מתאים לנושא מקהלת האחדות,והוא ענה שאם ירצה ה' הוא יהיה שם. מה שאומר שהדיסק בשלבים מתקדמים..
מבחינת הפורום התחדשו פה הרבה דיונים מרתקים הודות ל'סנחריב' שפתח אשכולות מעשירים במיוחד.
לא היתי זמן רב מחובר ראסל בעזרת ה'' היה יותר מחובר
נשלח ב-29/9/2017 06:11
יפה, יפה אני רואה שעוד כמה אנשים קמו מתרדמתם (אולי בגלל הכפרות.. כמוני) בכל אופן נחמד לראות אנשים ישנים שמתחילים להתחדש לכבוד השנה החדשה ברוכים השבים ניורקm ומיאמישר