ברוכים השבים ניורק ומיאמישר.... באמת נחמד לראות שלכבוד השנה החדשה התעוררו כמה ניקים לחדש ימיהם כקדם
נשלח ב-29/9/2017 12:49
מיאמוש כתב:
ניורקm כתב:
אם אפשר בהודעה אחת ממש עד שאני יעבור על הכל בצורה מסודרת כמובן לתמצת לי מה התחדש ב1/3 שנה שלא הייתי פה . כמו איזה הרכב ילדים יש עכשיו? אותם ילדים של מקהלת אחדות או הרכב מתוכם? והאם יש דיסק או משהו בדרך? ומה חדש בפורום בגדול מבחינת חברים וכאלה?
היית בפורום בזמן שהיתה הופעת פסח? בגדול, המקהלה מונה ילדים שהיו ממקהלת האחדות. אלי כהן, אליהו לוי ומרק רוזנסטרק כיכבו בהופעת פסח בהופעת במה וקול מעולה. מקהלת מיאמי הבוגרת מנתה כ8 ילדים שאני משערת שכולם יצאו. אמור לצאת דיסק חדש בקרוב(?) שלחנו מייל לפני כחודש לירחמיאל בשאלה על השיר עם לבדד ישכון אם אפשר להכניס לאלבום החדש כי זה גם מתאים לנושא מקהלת האחדות,והוא ענה שאם ירצה ה' הוא יהיה שם. מה שאומר שהדיסק בשלבים מתקדמים..
מבחינת הפורום התחדשו פה הרבה דיונים מרתקים הודות ל'סנחריב' שפתח אשכולות מעשירים במיוחד.
תודה על הפרגון, מיאמוש, אבל קטונתי. מי שבאמת דואגות שהפורום יהיה מעניין אלו שלושת הבנות הפעילות בו (משיחמיד, מיאמית, וההיא... נו, איך קוראים לה, אה... מיאמוש...)
נשלח ב-29/9/2017 13:47
סנחריב כתב:
מיאמוש כתב:
ניורקm כתב:
אם אפשר בהודעה אחת ממש עד שאני יעבור על הכל בצורה מסודרת כמובן לתמצת לי מה התחדש ב1/3 שנה שלא הייתי פה . כמו איזה הרכב ילדים יש עכשיו? אותם ילדים של מקהלת אחדות או הרכב מתוכם? והאם יש דיסק או משהו בדרך? ומה חדש בפורום בגדול מבחינת חברים וכאלה?
היית בפורום בזמן שהיתה הופעת פסח? בגדול, המקהלה מונה ילדים שהיו ממקהלת האחדות. אלי כהן, אליהו לוי ומרק רוזנסטרק כיכבו בהופעת פסח בהופעת במה וקול מעולה. מקהלת מיאמי הבוגרת מנתה כ8 ילדים שאני משערת שכולם יצאו. אמור לצאת דיסק חדש בקרוב(?) שלחנו מייל לפני כחודש לירחמיאל בשאלה על השיר עם לבדד ישכון אם אפשר להכניס לאלבום החדש כי זה גם מתאים לנושא מקהלת האחדות,והוא ענה שאם ירצה ה' הוא יהיה שם. מה שאומר שהדיסק בשלבים מתקדמים..
מבחינת הפורום התחדשו פה הרבה דיונים מרתקים הודות ל'סנחריב' שפתח אשכולות מעשירים במיוחד.
תודה על הפרגון, מיאמוש, אבל קטונתי. מי שבאמת דואגות שהפורום יהיה מעניין אלו שלושת הבנות הפעילות בו (משיחמיד, מיאמית, וההיא... נו, איך קוראים לה, אה... מיאמוש...)
איזה מוזר, ישיבה בויס עושים גם 3 הופעות- 1 במונסי ו2 בברוקלין(לא בברוקלין קולג) יחד עם.. פרחי ניו יורק.. 2 מקהלות ילדים ביחד. +המקהלה הספרדית של גרסטנר(שנראה ממש מבוגר בתמונה..עם זקן) וגם לישיבה בויס אלבום חדש ייצא בקרוב. תחרות רצינית:(
אוי ואבוי... אבל מי כמו אוהדי מיאמי מורגלים בתחרויות מתחרויות שונות עם מקהלות ילדים אחרות... (שלא שוות את המחיר שעולה עיצוב המודעה של ההופעה שלהם...) בשבילינו מיאמי תמיד יהיו הראשונים...!
נשלח ב-1/10/2017 02:53
מישהו פה? קוגניתוש?
נשלח ב-1/10/2017 03:04
כן. אני כאן...
לוקח לי קצת זמן להיכנס לפורום ולאשכול
נשלח ב-1/10/2017 03:13
אהה... עוד תתרגלי בעז''ה... נו... אז איך את מסכמת את הימים הראשונים בפורומינו?
נשלח ב-1/10/2017 03:20
עכשיו אני שומעת את "רק חזק" ואני צמיעה למסקנה מעניינת. יש קטע בשיר שבו שניים-שלושה ילדים שרים ביחד. קול ראשןן וקול שני. אחד הקולות מזכיר את הקול בנימין רבינא בתקופת יבוא.
נשלח ב-1/10/2017 03:23
יש מצב שזה חנינא... לא בדקתי אז אין לי מושג לאיזה קטע את מתכוונת,אבל זה מאד הגיוני...