צודק לגמרי ניורק... ובקשר לילד הפיצקלה הזה-הוא ממש ממש מתוקי!!! אבל אני מתערבת איתכם שבהופעה חיה הוא ישמע...
אני לא מבינה, זה גנון או מקהלה?
זה גימיק! ילד קטן ששר תמיד יגרום לאנשים לחייך ולומר "איזה חומד!" והוא באמת חמוד, אבל שר כמו כל ילד בחיידר ובהופעה הוא באמת לא נשמע כמו בקליפ...
ועד שלא ימצאו קשר בינו לבין גרסטנר, אז בינתיים יש לי הוכחה לכך שרוב הילדים בגיל שש נשמעים פחות או יותר אותו דבר.
נשלח ב-2/10/2017 20:02
לפחות הפעם אלי נתן לקטנצ'יק לשיר את החלק הנמוך יותר בשיר... כי בפעם שעברה שהוא נתן לילד בן 4\5\6 לשיר את הפזמון,זה היה נורא... גם ככה כולם שם צורחים....
נשלח ב-2/10/2017 22:13
מישהו פה? אני צריכה לעשות משהו בדחיפות כדי להירגע משיחה מעצבנת במיוחד שסיימתי כרגע...
לפחות הפעם אלי נתן לקטנצ'יק לשיר את החלק הנמוך יותר בשיר... כי בפעם שעברה שהוא נתן לילד בן 4\5\6 לשיר את הפזמון,זה היה נורא... גם ככה כולם שם צורחים....
שמעו משהו מעניין: בחג ראשון של סוכות,לא היינו בבית, ובאמצע הסעודה פתאום נשמע מסוכת השכנים קול צלול של ילד: "וזכרון משיח בן דוד עבדך..." ישר כולם מסתכלים עלי וצוחקים... ואני מתאפקת לא לעשות לו קולות שניים...
יום אח''כ-היינו בבית,וגם אז-באמצע הסעודה שומעים קולות רבים בהרמוניה נפלאה:"וזכרון משיח בן דוד עבדך..." אח שלי מפטיר: "לא יאומן איך מיאמי רודפים אחריינו...!''
והיום בסעודת שבת,אח שלי אומר-"אוי! אף אחד לא שר היום יעלה ויבא!" והחליט שהיום תורינו... תוך דקה כבר זכו שוב כל השכנים לשמוע את השיר...
מעניין,לא? גם לכם יצא לשמוע?
נשלח ב-8/10/2017 03:12
יפה!! אני לא זכיתי:)
שבוע טוב ומבורך, אחרי חג ארוך למדי. מתרגשת ממש למחר!!
שמעו משהו מעניין: בחג ראשון של סוכות,לא היינו בבית, ובאמצע הסעודה פתאום נשמע מסוכת השכנים קול צלול של ילד: "וזכרון משיח בן דוד עבדך..." ישר כולם מסתכלים עלי וצוחקים... ואני מתאפקת לא לעשות לו קולות שניים...
יום אח''כ-היינו בבית,וגם אז-באמצע הסעודה שומעים קולות רבים בהרמוניה נפלאה:"וזכרון משיח בן דוד עבדך..." אח שלי מפטיר: "לא יאומן איך מיאמי רודפים אחריינו...!''
והיום בסעודת שבת,אח שלי אומר-"אוי! אף אחד לא שר היום יעלה ויבא!" והחליט שהיום תורינו... תוך דקה כבר זכו שוב כל השכנים לשמוע את השיר...
מעניין,לא? גם לכם יצא לשמוע?
אני חייב לעבור לגור ברחוב שלך. כל הדברים המעניינים קורים שם
נשלח ב-8/10/2017 20:51
סנחריב כתב:
אני חייב לעבור לגור ברחוב שלך. כל הדברים המעניינים קורים שם
חחח... דווקא המקרה עם שרולי רובין ממש לא היה בשכונה שלי... די רחוק משם...
והשכונה שלי פשוט מלאה אמריקאים (חרדים)! כך שבאמת לא חסרים לי מקרים מענינים: שכנה מבוגרת שלי היא קרובה של ירחמיאל,שני שכנות אחרות מכירות את משפחת ג'יקובסון,
ועוד שכנה-דוד שלה היה במיאמי (אחד משני הילדים ששרים ביחד עם דובי שפירא את הקטע של "ויבטחו בך יודעי שמך..." לא יודעת מי מהם,ניראה לי ההוא שלא ממושקף...)
מספיק מעניין?
נשלח ב-8/10/2017 22:47
קרובה של ירחמיאל! זה נשמע מענייו.. איך ידעת על זה? דיברת איתה עליו?