זהו! חודש החגים עבר לו... האמת שהיה ממש טוב השנה לי אישית בכ"א. מקווה שגם לכולכם. בעז"ה שניקח שמחה לכל השנה כולה ושיהיה לנו משמעות וקשר עמוק יותר לכל התפקיד שלנו בעולם. שיהיה לכולם שנה רגועה בלי מכשולים רק אור חיות שפע וברכה.
גם לי.. לא להאמין שזה עבר! היתה התוועדות מדהימה בשבת,אומנם היה דוחק מטורף וצפיפות איומה אבל היה כ"כ עוצמתי שזה שווה את זה. אני לא מאמינה שכשאני כותבת את זה עכשיו, אני לא בניו יורק. מיד בצאת השבת הייתי חייבת להתארגן כי היתה לי טיסה כבר במוצא"ש. עכשיו נחתנו בקייב ומשם אני ממשיכה למקום השליחות שלי לעוד 3 חודשי שליחות. בטוחה שתשרי נתן לי הרבה כוחות. מי שלא היה שם לא יבין:)
חח לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל הדיסק היחיד של מיאמי שעדיין לא קניתי בתור דיסק הוא הדיוידי של יבוא. אכשהו זה תמיד נדחה.. אבל שהייתי שבוע שעבר בניו יורק ראיתי אותו במבצע אז הנה הוא סוף סוף!-
חח לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל הדיסק היחיד של מיאמי שעדיין לא קניתי בתור דיסק הוא הדיוידי של יבוא. אכשהו זה תמיד נדחה.. אבל שהייתי שבוע שעבר בניו יורק ראיתי אותו במבצע אז הנה הוא סוף סוף!-
גם לי.. לא להאמין שזה עבר! היתה התוועדות מדהימה בשבת,אומנם היה דוחק מטורף וצפיפות איומה אבל היה כ"כ עוצמתי שזה שווה את זה. אני לא מאמינה שכשאני כותבת את זה עכשיו, אני לא בניו יורק. מיד בצאת השבת הייתי חייבת להתארגן כי היתה לי טיסה כבר במוצא"ש. עכשיו נחתנו בקייב ומשם אני ממשיכה למקום השליחות שלי לעוד 3 חודשי שליחות. בטוחה שתשרי נתן לי הרבה כוחות. מי שלא היה שם לא יבין:)
נשמע מעניין... את יכולה לספר קצת על השליחות? (בהנחה שזה לא אישי מדי או משהו כזה, כמובן)
נשלח ב-16/10/2017 20:00
בתור בת חב"דית שלומדת בסמינר חב"ד, בשנה ב' טסים לסמסטר שליחות בחו"ל או עושים שליחות בארץ. אני נמצאת בעיר מסויימת, והעבודה שלי כוללת עבודה במוסדות החינוך כאן. זה כלל לא קל.. עבודה בגנים ,בחיידר ובבית הספר לאורך כל השבוע. בין לבין יש גם פעילויות, שזה לילדים שלא יודעים עברית בכלל וצריך לחשוב על רעיונות יצירתיים להפעלות עם מינימום שפה. באופן כללי העבודה שלנו היא ללמד עברית ומקצועות קודש, ולהכניס יידישקייט לילדים כאן שגדלים בסביבה גויית לחלוטין. (וחלקם גם נראים ככה.. לפחות הם לומדים במוסד יהודי,בזכות השליחים שעושים עבודת קודש ממש)
אגב, אם זה לא היה מספיק ברור, זה כמובן בהתנדבות מלאה. זה העניין של שליחות-לתת מעצמי. (אומנם זה חלק מהעבודה המעשית של לימודי ההוראה, אבל עדיין..:) השליחים שאחראים עלינו אחראים לדאוג לנו לאש"ל מלא.