לגבי הלהקות של היום זה לא כזה קשה להסביר מה אנשים מולהבים עליהם. העולם של היום, כמו כל דור בעצם, אנשים מחפשים ריגושים, ומוזיקה זה אחד הריגושים הכי חזקים. אנשים שאין להם את זה בתורה, בחסידות וכו יחפשו איפה כן אפשר לפרוק את זה, זה פחות הם שנהנים מהמוזיקה הרועשת, זה הנפש שלהם שמחפשת התלהבות והם מוצאים לה ביטוי בצורה חיצונית של בומים טראנסים וחור במח. והנפש נשארת בלי כלום בנתיים. ברגע שאדם מוצא ביטוי לנפש שלו בצורה שממלאה אותו יותר, אוטומטי הוא יפסיק לחפש את כל הדברים הריקניים האלה, עיינו ביום יום של יום ראשון האחרון טז חשוון כמדומני שזה כתוב שם בתמצית ובקצרה..
לגבי הלהקות של היום זה לא כזה קשה להסביר מה אנשים מולהבים עליהם. העולם של היום, כמו כל דור בעצם, אנשים מחפשים ריגושים, ומוזיקה זה אחד הריגושים הכי חזקים. אנשים שאין להם את זה בתורה, בחסידות וכו יחפשו איפה כן אפשר לפרוק את זה, זה פחות הם שנהנים מהמוזיקה הרועשת, זה הנפש שלהם שמחפשת התלהבות והם מוצאים לה ביטוי בצורה חיצונית של בומים טראנסים וחור במח. והנפש נשארת בלי כלום בנתיים. ברגע שאדם מוצא ביטוי לנפש שלו בצורה שממלאה אותו יותר, אוטומטי הוא יפסיק לחפש את כל הדברים הריקניים האלה, עיינו ביום יום של יום ראשון האחרון טז חשוון כמדומני שזה כתוב שם בתמצית ובקצרה..
וכמובן ששירה יהודית גם צודקת לגבי היחצ שלהם
אני מצוטט את ההודעה הזו אבל מגיב לכל הדו שיח מהשבוע האחרון בעניין הזה. אני חושב שהיחצנות בהחלט טובה אבל זה דובר כבר רבות זה לא איזה מעלה שלהם דווקא זה משהו שכולם עושים זה יותר חיסרון שירחמיאל כבר לא עושה את זה. והיה עושה פעם הרבה בהחלט ירד מאוד בעניין הזה. אבל הנקודה פה זה בעיקר מה מקהלה יותר טובה ואני חושב שכולם פה מבינים שא"א להעמיד אותם בכלל אחד מול השני. הם שרים בסגנון של ערסים קטנים סליחה על הביטוי. אפילו ישיבה בויס לא ברמה הזו. וזה בסדר מי שאוהב את וזה פונה אליו ומדבר אליו שישמע את זה. אנחנו אוהבים את מיאמי כי אנחנו אנשים שרוצים איכות עם רמה של מוזיקה יהודית ואנחנו מקבלים את זה במיאמי. ובאמת אין עניין להקטין מישהו אחר בשביל להגדיל את עצמך. רק נקווה שירחמיאל יעלה מעלה מעלה עם המקהלה והיחצנות, לפחות ההופעה האחרונה לגמרי הפיכה בי תקווה כזו. בהצלחה ושבוע טוב לכולם
אני שמה לב שלאחרונה אני משתפת פה הרבה יותר.. אבל כשזה עכשיו קשור למיאמי איך אפשר שלא. קרה לנו מקרה לא נעים עכשיו בלילה,(נסיעה ברכבת ממקום שהותנו בשבת בחזרה למקום השליחות, ממסע קברי צדיקים) נגנב לחברה שלי התיק עם הכסף:( ,והיה שם הרבה. כן, זה היה נורא. המצב רוח בשפל, וגם פחדנו ממש. אם נכנסו לקרון כשהוא נעול(ונעלנו.. מסתבר שקרה משהו אין לנו מןשג עדיין מה) מה יכול עוד לקרות.. כדי להחזיק את עצמינו ערות (זה קרה לפני כשעתיים) הפעלתי את השיר "מן השמים" , מסר חזק,שיר מקסים. קצת חיזק אותנו מהדכדוך,והרגיע מהלחץ. אין על מיאמי:)
יאו איזה סיפור מלחיץ....! ב''ה שזה הסתכם רק בכסף אפילו שגם זה מפחיד ומצער בפני עצמו....
תופעה מוכרת.... לא יודעת מה איתכם,אבל אני,לא משנה כמה המצברוח שלי ירוד-תמיד (כמעט) ימצא שיר של מיאמי שמתאים ב ד י ו ק לסיטואציה וירים את המורל פלאים....
נשלח ב-14/11/2017 13:41
הצרות הרבות שקורות לאחרונה רק מחזקות את העובדה שצריך גאולה,ודחוף. בוא/י ותחליט/י החלטה טובה לעילוי נשמת נעמי חיה בן יאיר. בע"ה זה יכריע את הכף לגאולה האמיתית והשלימה עוד היום!
הצרות הרבות שקורות לאחרונה רק מחזקות את העובדה שצריך גאולה,ודחוף. בוא/י ותחליט/י החלטה טובה לעילוי נשמת נעמי חיה בן יאיר. בע"ה זה יכריע את הכף לגאולה האמיתית והשלימה עוד היום!
בטח אני מצטרף הסיפור הזה בכלל נגע לליבי מאוד ומזעזע בפרט כמה צרות שהיו לאחרונה, אני מקבל ע"ע להתחזק באהבת ישראל ולעזור לאנשים סביבי כמה שיותר. להיות אוזן קשבת יותר.