אה! היום למדנו בשיעור אנגלית את השיר מאמע רחל! (בביצוע של התעוררות כמובן....) זה היה אמור להיות לי''א חשוון אבל התעכב מסיבות שונות.... בכולופן..... היה מגניב...!
נשלח ב-21/11/2017 17:24
משיחמיד כתבה:
באמת מצטערת.... אני מפוצצת מבחנים בצורה מטורפת..... אין לי טיפת זמן לעצמי.... (ולפורום...)
גם לי אין זמן , העבודה ממש אינטנסיבית כאן במיוחד לפני חנוכה אבל אני יכולה לעשות השתדלות אם אראה הענות:)
אה! היום למדנו בשיעור אנגלית את השיר מאמע רחל! (בביצוע של התעוררות כמובן....) זה היה אמור להיות לי''א חשוון אבל התעכב מסיבות שונות.... בכולופן..... היה מגניב...!
זה הזכיר לי שראיתי אתמול את כנס נשי ובנות חבד משנת תשסט ששם יש שיר במנגינת sunshine.. ממש התרגשתי מזה
אני עכשיו עורכת ראיון.. איזה כיף זה להזכר בהופעה! רק שאני קולטת כמה פדיחותתת עשיתי לעצמי אמרתי מלא פעם את צמד המילים you know כלומר "אתה יודע".. מתוך מבוכה כמובן. וזה נשמע מוזר אבל אני לא יכולה לחתוך את זה כי זה משולב בתוך הראיון. אז תצטרכו לסלוח לי.. כמובן שאני אף פעם לא מדברת כך. ממש מוזר שזה אכשהו יצא:(
מיאמוש אני ממש ממש אשמח אם תמצאי זמן לערוך..... זה בהחלט יעשה לי את החג....
מיאמית-זה פעם ראשונה שאת שומעת שירים על סאנשיין? ולאיזה אקשן את מתכוונת? קשור לשבת? (ואם לא-אז תדעי שפשוט כל דבר עכשיו מתקשר לי לשבת....חייחיחיחיחי)
לאא שמעתי את זה הרבה פעמיים, אבל התרגשתי מזה שראיתי את זה עם חברות, ואז לכל בת אמרתי שזה מנגינה של פרחי מיאמי!!! חחח וכן גם השבת וגם שבת מחנה ועוד דברים באמצע...
אני עכשיו עורכת ראיון.. איזה כיף זה להזכר בהופעה! רק שאני קולטת כמה פדיחותתת עשיתי לעצמי אמרתי מלא פעם את צמד המילים you know כלומר "אתה יודע".. מתוך מבוכה כמובן. וזה נשמע מוזר אבל אני לא יכולה לחתוך את זה כי זה משולב בתוך הראיון. אז תצטרכו לסלוח לי.. כמובן שאני אף פעם לא מדברת כך. ממש מוזר שזה אכשהו יצא:(
צריך את עזרתכם. בשיר בואי כלה כתוב שהסולנים הם צבי, דוד וחיים בDVD מי ששר עם דוד פרלמן זה מיכאל ולא חיים. האם ירחמיאל עשה פה טריק? ברור לי שזה פלייבק לכן זה מוזר לי שירחמיאל ישים ילד אחר בסולו. (כן, הפעלתי את השיר ביחד עם הוידאו וזה אחד לאחד אותו דבר) או שיש טעות בחוברת...
נשלח ב-24/11/2017 14:46
ניורק כתב:
מיאמוש כתבה:
אני מתלבטת אם להשקיע ולערוך ראיון לכבוד חנוכה... מה קרה, כולם נעלמו? סנחריב, איפה אתה?